Sådan bruger du SHAPE crystallen mod cellulite

gua sha cellulite

Gua sha massage af kroppen er traditionelt brugt i Kinesisk medicin mod smerter og deponeringer som cellulite. Nu kan du let lave samme teknik hjemme med vores SHAPE body gua sha krystal.

 

Skrab din Cellulite Væk

Er du som 90% af os andre kvinder, ja så kender du til de små buler på lårene.

Regelmæssig gua sha massage kan synligt hjælpe.

Har du ikke cellulite kan du stadig nyde godt af massagen. Det er altid nemmere at forebygge end at behandle cellulite. Ud over det, vil du opleve en bedre hudtone, fastere hud og større velvære i kroppen.

Når du begynder at frigøre spændinger og løsne op i fasciaknuder med gua sha redskabet øger du blodgennemstrømningen i huden, så flere næringsstoffer kommer frem til- og flere affalds-stoffer forlader huden. Det er med blodet, altså med øget blodgennemstrømning, at huden tilføres spændigshedsmolekylerne  kollagen og elastin, hvilket giver opstramning af slap hud og fastere hud over tid.

Derudover kan du også bruge body Gua Sha massagen, hvis du har spændte muskler og har brug for ekstra afslapning.

I vores nye bog giver dig en holistisk og bæredygtig behandling af appelsinhud. Opskrifterne og teknikkerne du finder deri er gennemprøvet over de sidste 3 år, så vi ved at de virker og at du nok skal få resultater, så længe du gør en aktiv indsats. 

"Jeg vil fortælle jer om min oplevelse af jeres Body gua sha, den købte jeg i foråret sidste år og fulgte flittigt jeres Cellulite bootcamp... wauw!!! Da de værste blå mærker havde lagt sig var det helt tydeligt at se forskel, aldrig har jeg haft så pæne lår :)" - Katrina

 

Holistisk behandling af cellulite

Dårlig kost, svag lymfe- og blodcirkulation, undertrykte følelser og uforløst vrede kan alt sammen bidrage til ophobninger af giftstoffer i bindevævet og stagneret energi, der giver cellulite og slap hud. Derfor er vi nødt til at arbejde holistisk for at fjerne årsagen til appelsinhuden. 

Gua sha teknikken alene kan uden tvivl reducere en stor del af appelsinhuden, men hvis du ikke ændre omstændighederne, der er skyld i appelsinhuden, så er du nødt til at lave gua sha teknikken regelmæssigt for at holde det væk. Vi har givet dig begge muligheder i bogen, nemlig redskaberne til at arbejde med årsagen samt gua sha teknikken til at reducere symptomet, så er det helt op til dig om du kun vælger en del eller går all in.

gua sha massage mod appelsinhud


SHAPE Gua Sha crystallen mod cellulte

I bloggen i dag, lærer du hvordan du bruger vores SHAPE gua sha crystal mod cellulite. Vi har valgt rosakvarts til denne gua sha pga. dens healende og selvkærlige energi. Vi gør alt muligt for at "bekæmpe" områder af os selv, vi ikke synes er perfekte. Men det vi, og kroppen,  i virkeligheden har brug for er omsorg og selvkærlighed.

“Vores krystaller er nøje udvalgt for deres hudhelende egenskaber, vibrationer og energi.”

Start  ud med vores rosakvarts SHAPE Body Gua Sha, som har finere "takker" på den lange side, og brug den de første 2 måneder. De finere takker vil arbejde i de yderste lag fascia. Når du frigiver det yderste lag fascia, kan du få en masse bittesmå blå mærker. Når du ikke længere får dem, kan du gå videre med vores sodalit body gua sha, som har større "dubber", og derved arbejder på de dybere fascialag.

gua sha appelsinhud cellulite guide tutorial how to guide

Tag cellulite testen først

 

TEST DIT BINDEVÆV                                                                             

 • Hvis du kan løfte op i huden og få fat i 0.5 cm hud uden at det gør ondt har du sundt bindevæv i det område.
 • Hvis du kan løfte op i huden og få fat i 1-2 cm og det føles som om der er små korn under huden har du cellulite type 1.
 • Hvis du kan løfte op i huden og få fat i 1-2 cm og det føles som en brændende fornemmelse, så har du cellulite type 2.
 • Hvis du kan løfte op i huden og få fat i 2+ cm og det er føles geleagtig/blødt har du cellulite type 3.
 • Hvis du næsten ikke kan løfte op i huden eller hvis du kun får fat i store hårde klumper har du cellulite type 4.

 

Cellulite Gua Sha Massage

Sådan laver du Gua Sha massage mod cellulite.


1

Smør din Detoxbalm på huden de steder hvor du har appelsinhud, og som du ønsker at arbejde på. Vi anbefaler du tager både underben, lår og bagdel i en behandling fremfor at dele det op. Men sørg for kun at smøre balm på det område du vil arbejde på først, da balmen ellers når at trænge ind i huden.

 

2

Tag dit Body Gua Sha redskab og brug siden med “dubber” til at skrabe op og ned i ca. 5 minutter for at løsne op i bindevævet og glatte bindevævsnettet ud, så fedtdepoter ikke popper igennem (hvilket er det du ser som appelsinhud). Du kan kører op og ned, fra side til side og skråt op og ned, men aldrig i cirkler. Fra en skala fra 1-10, hvor 10 virkelig gør ondt, skal du ligge på omkring 3-4. Dvs du arbejder i bindevævet lige under hudoverfladen.
Start gerne ud med vores Shape Body Gua Sha, som har finere dubber, og brug den de første 2 måneder. Herefter kan du brug den større Sodalit. 

 

3

Nu bruger du den buede flade på Gua Shaen til at skrabe med et fast tryk nedefra og op i lymfens retning. Du arbejder altid i samme retning som lymfen, derfor er det vigtigt du ikke skraber frem og tilbage men laver et langt skrab fra:

 • Underbenet og op til knæet. Og arbejder hele underbenet igennem først.
 • Over knæet og hele låret op ind til hofte/lyske/balder og arbejder hele låret igennem først.
 • Nederste del af bagdelen og op til maven/øverste hoftekam.
 • Ved at skrabe nedefra og op stimulerer du lymfen ligesom hvis du har prøvet at tørbørste.

 

4

Skrab det samme sted 40-60 gange. Det skal være et fast tryk, men ikke nødvendigvis gøre ondt, selvom det gør det typisk, de steder hvor der er spændinger og stagnering. Det er vigtigt du bliver ved med at skrabe samme sted minimum 40 gange og gerne op til 60 før at behandlingen virker optimalt. Det er de gentagne skrab der skaber et vakuum under huden, som trækker affaldsstoffer op til overfladen fra bindevævet, så de kan blive udskilt.

 

5

Er der affaldsstoffer/spændinger/stagnering vil huden blive rød-spættet og måske endda blå, grøn, lilla eller sort.

Du kan opleve at detoxbalmen bliver farvet sort eller grå. Det er giftstoffer der trækkes ud af huden. Tør det væk med en serviet og smid det væk.

Når du er færdig med at skrabe slutter du af med at smøre områderne ind i et tyndt lag detoxbalm igen. Den sørger for at de blå mærker mindskes og heles hurtigere. De æteriske olier vil trænge ned i huden og støtte op om afgiftningen af affaldsstoffer og stimulere lymfen, kredsløbet og hudhelingen så din hud bliver blød, smidig og bulefri.

Det er vigtigt du drikker et stort glas vand efterfølgende og husker din daglige brændenælde infusion.

Du kan lave body gua sha dagligt indtil du er tilfreds med resultatet. Får du blå mærker, og det er derfor er for ømt at gøre det hver dag, så vent et par dage indtil de blå mærker er væk, før du gør det igen.

De fleste kan se forskel efter 3 gange, men det tager typisk 30 behandlinger at få appelsinhuden helt væk (hvis du samtidig husker de andre gode vaner fra dette forløb).

Tip: du får meget hurtigere resultater hvis du laver denne teknik på opvarmet hud. Den bedste metode er at lave gua sha i en sauna. Du kan også lave det efter et karbad med epsomsalt eller gør det i bruseren. En anden måde at varme huden op på er via træning, så fx. 20 hurtige englehop eller andet der får dig til at svede. Du kan også bruge et varmetæppe for at varme op, varmetæppet kan også holde det andet ben varmt mens du arbejder på det ene.

 

NB Detoxbalmen finder du en opskrift på i vores nye bog. Alternativt kan du bruge kokosolie. Husk at du får den digitale version af vores bog med gratis når du køber SHAPE gua sha'en hos os.

Hvad er en Gua Sha Facial egentlig?

gua sha facial maja lemmeke tanja eskildsen honest beauty talks

Vores DIY krystal Gua Sha Facials er udviklet sådan, at de virker på din ydre skønhed og indre sundhed, samtidig med at du får et “pusterum” i din hverdag. Det giver dig nærvær og ro til at mærke og forstå din krop, så du opnår større tilfredshed og velvære i dit liv. 

I vores nye bog Honest Beauty Talks vol 1 - Crystal Gua Sha Facials & andre Holistiske Skønhedsritualer har vi lavet 10 helt nye Gua Sha Facials til alt fra kragetæer, bekymringsrynken og bumser.

Til dig der endnu ikke har prøvet Gua Sha Facial eller til dig, der har prøvet, men måske er ny til teorien bag, så vil vi i denne blog gå lidt dybere med vores gua sha teori. Det er dog vigtigt for os at sige, at vi har taget inspiration fra klassisk kinesisk gua sha, men vores Gua Sha Facials er resultatet af vores samlet 20 års klinikerfaring samt teknikker fra bindevævsmassagen, kraniosakralterapien, akupressur og ansigtszoneterapien. Vores Facials kan derfor ikke sammenlignes med hvad du ellers kan finde af gua sha massage rundt omkring, da de vil være helt anderledes.
 

“Gua Sha Facials er for os skønhedsritualer, der skaber harmoni gennem balancering af kroppens energisystem, lymfesystem, nervesystem og hormonsystem for at skabe en sund grobund, hvor skønhed kan manifestere sig.”
 

Det hele handler om at skabe et sundt skønhedsfundament. Inderst inde ved vi jo godt allesammen, at det ikke hjælper at putte glimmer på en lort - den lugter stadig. På samme måde er det med vores skønhed. Vi bliver med tiden nødt til at tage hånd om roden til problemet frem for kun at gemme os under makeup, filtre og Botox. Hvis din krop er i en konstant stresstilstand, kan den ikke regenerere sig, forny din hud eller give dig energi og overskud.

 

Hvad er Gua Sha (udtales gwa shaa)

Gua Sha er et traditionelt, kinesisk healings-redskab, der er blevet brugt i flere tusinde år. Gua Sha er i dag en af de mest populære, naturlige ansigtsbehandlinger i Asien og er ved at blive en rigtig rockstar i skønhedsbranchen over hele verden. Det er ikke uden grund, da listen over effekter ved regelmæssig Gua Sha massage virkelig er et forsøg værd.

 • Forbedrer blodcirkulationen
 • Giver fornyet glød i huden
 • Cellerne bliver aktiveret, og ansigtet genvinder elasticitet
 • Reducerer rynker
 • Gør porerne mindre
 • Fremmer hudens smidighed
 • Fjerner/mindsker mørke rande og poser under øjnene
 • Forbedrer muskeltonus og opløfter ansigtshuden
 • Giver en mere ensartet hudtone
 • Fjerner stagneret lymfe og giftstoffer
 • Giver huden et sundt og yngre udseende

 

Kinesisk folkemedicin

Gua Sha er en tusind år gammel teknik, hvor man skraber på huden for at fjerne gift- og affaldsstoffer, spændinger og smerter. Gua Sha stammer fra Kina og er en væsentlig del af Traditionel Chinese Medicine, der bruges som folkemedicin i mange kinesiske hjem.

Gua betyder ”at skrabe”, og Sha betyder ”røde pletter/rødmen”. Det er en særdeles effektiv behandling, som giver øjeblikkelig effekt.
Redskaberne, man anvender til at skrabe med, er specielle Gua Sha redskaber. Vi har valgt i vores behandling at blande Gua Sha med krystalhealing og har derfor fået fremstillet vores Gua Sha redskaber i krystalsten.

 

Gua Sha Behandlingen

Princippet bag teknikken er, at du gentagne gange skraber på et oliesmurt hudområde med et Gua Sha redskab. Man skraber i en bestemt retning, fx ud fra akupunkturpunkter, meridianbaner og lymfebaner.

I vores Gua Sha facial fjerner vi spændinger, stagneret energi og giftstoffer og dræner det ud til vores lymfeknuder.

Gua Sha virker ved at fremme den vitale energi ”Qi”, stimulerer blodcirkulationen samt fjerner stagneret blod og ophobninger. 

Vi kan fx. sammenligne det med en motorvej; selvom vi kører i en ny, hurtig bil frem for en gammel, langsom bil, kan vi ikke komme hurtigere frem, hvis der er kø og trafikprop på vejen. Det samme gælder, hvis der ikke er flow i vores energi, blod og lymfesystem. Når et område behandles ved gentagne ”skrab”, opstår der et vakuum, som gør, at toksisk væske trækkes ud til huden fra kroppens underliggende væv.

Denne toksiske væske ses som ”Sha” eller de røde pletter, som ses på huden efter en behandling. Jo mørkere pletterne er, jo mere gammelt, stagneret blod har der været ved det område. Når vi arbejder i ansigtet, trykker vi ikke så hårdt, da huden er mere sensitiv, så rødmen forsvinder hurtigt igen.

Uddrivelsen af Sha betyder bogstaveligt at trække ”stagnationen” indefra og ud til overfladen og dermed væk fra kroppen. 

Skal det være helt korrekt, arbejder vi ikke så dybt, når vi arbejder i ansigtet, kineserne kalder det derfor “Shu” i stedet for “Sha”. Det er en mere lys-rød farve end den mørkerøde til lilla og blå farve, man kan få frem på kroppen.  

 

Kontraindikationer

Gua Sha massage er ikke ideel, hvis du har
følgende:

 • Solskoldet hud
 • Svamp
 • Betændt hud
 • Sår
 • Skadet hud
 • Hudkræft
 • Sygdom
 • Hævede lymfekirtler
 • Feber

 

NB: Er du i tvivl, skal du altid spørge din læge.
Vær opmærksom på, hvis du tager medicin, især hvis det er blodfortyndende. Har du nogle former for blodsygdomme eller har ekstra sensitiv hud pga. sygdom og medicin, så husk altid at forhøre dig med din læge først.

 

Det skal du bruge til din Gua Sha massage

Det eneste, du skal bruge, er et Gua Sha redskab og en olie/balm.

Vi anvender altid en facebalm, der passer til vores hudtype (til kroppen bruger vi en body balm), da en creme og serum ofte trækker for hurtigt ind i huden. Det er vigtigt, du har et produkt på huden, inden du begynder at skrabe med dit Gua Sha redskab, så du ikke laver skade på huden. Din Gua Sha Facial er også perfekt til at få dine produkter til at blive optaget bedre i huden.

 

Vores krystal gua sha massage

I vores DIY Facials har vi valgt at kombinere traditionelle Gua Sha teknikker med lymfedrænage, akupressur, ansigtszoneterapi,
bindevævsmassage, åndedrætsterapi, krystal healing, aromaterapi og klassiske lifting og afspændingsteknikker.

 

Vores mål har været at lave en nem og effektiv selvbehandlingsteknik, du trygt og sikkert kan udføre derhjemme. Idéen bag er, at du på denne måde selv kan tage hånd om din huds skønhed og sundhed på en 100% naturlig, ikke invasiv og bæredygtig måde.

 

Sådan virker behandlingerne

Akupressur: Via vores meridiansystem kan vi tappe ind i vores livsenergi, der flyder, ligesom vores blod flyder i vores arterier og vener. Denne livsenergi er yderst vigtig at holde i balance, da den regulerer vores helbred, hvordan vi føler, og hvordan vi ser ud. Det er ikke nogen ny videnskab; dette system er mere end 5000 år gammelt og er blevet brugt af kineserne i evigheder.

Både åndedrætsøvelser og akupressur afslapper muskelspændinger og balancerer den vitale livskraft i kroppen. Din livskraft eller din livsenergi flyder mellem kroppens meridianer.
Akupunkturpunkter er punkter, hvor du kan tappe ind i den energi.

Når spændingen ophobes omkring et punkt, blokerer det energien fra at flyde optimalt. Dette skaber et overskud af energi i et område af ansigtet og en mangel i et andet område. Spændingen samles omkring akupunkturpunkter og laver med tiden en blokering af cirkulationen, der til sidst bliver til en rynke. Massagen er lavet, så den naturligt presser og strækker nerver og muskler, mens akupunkturpunkterne frigiver spænding i punktet, så energien kan flyde frit igen. 

Ved at udføre massagen regelmæssigt kan du undgå disse blokeringer. Det toner ansigtet og stimulerer kroppens naturligt selvhelbredende evner. 

 

Få vores nye ebog og 15ml facebalm gratis når du køber en gua sha i januar

Du finder alle vores facials i vores nye bog. PS i denne uge får du en gratis 15ml Mildhed Facebalm med gratis samt gratis kopi af vores nye bog i ebogsformat, når du køber en hvilken som helst gua sha i shoppen her. 

 

DET sker der med din hud mens du sover

sove tips holistic silk sovemaske med lavendel

Skønhedssøvn

Hvordan, du ser ud og fungerer om dagen, afhænger faktisk af, hvordan du har sovet i løbet af natten.

Skønhedssøvn kommer du derfor ikke udenom

Skønhedssøvn er mindst lige så vigtig for dig og din krop som vand, næring, kærlighed og bevægelse. 

Det er og bliver det nemmeste, mest effektive og billigste tip til øjeblikkelig skønhed, og for det ikke skal være løgn, er det også vigtigt for detox. Mens du sover, sørger kroppen for, at du kommer dig ovenpå dagens detoxprocesser. Kroppen udskiller vitale hormoner, som medvirker til væksten af sunde celler, heling af væv og bekæmpelse af bakterier for at undgå infektioner. Din krop gennemgår om natten flere forskellige faser. 

Under disse forskellige faser er din krop fokuseret på opgaver såsom at neutralisere og behandle toksiner, påfyldning af energi til dine forskellige organsystemer og forarbejdning af erindringer.

Dit sind renses for toksiske tanker, og din psyke fornyes med klarhed og mental balance. Sindet renses i søvnen som en tavle, der viskes ren. 

Det er med andre ord under søvnen, kroppen for alvor forynges, genopbygges og holdes ved lige. 

Dine celler udskiftes, og din hud, dit hår og dine negle fornyes. Din krop afspændes, mørke rande under øjnene forsvinder, dit ansigt og dine ansigtsmuskler slapper af, hvilket gør, at din hud glattes ud, så du forebygger de mimiske rynker og linjer.

 

TIPS TIL DEN BEDSTE SKØNHEDSSØVN

 • Sov i et helt mørkt rum, køb evt mørklægningsgardiner eller brug sovemaske.
   
 • Start dagen med at få en masse sollys i dit smukke ansigt. Det vil skabe balance i din cortisol/DHEA døgnrytme, som er hhv. dit ressource- og belastningshormon. Det betyder, at når du får sollys ind fra morgenstunden,  slukkes melatoninprodutkionen og dit cortisol vil stige. Det giver dig energi og fokus til alle dagens gøremål samtidig med, at det naturligt vil dale i løbet af dagen, så du om aftenen vil mærke en sund, naturlig træthed, og derved har let ved at falde i søvn.
   
 • Hiv mentalt stikket ud.
   
 • Skriv taknemmelighedsdagbog lige inden du går i seng. Det sænker stressniveauet og tømmer dit hoved for tanker, så du kan sove uforstyrret.
   
 • Sluk for alle elektriske apparater 2 timer før sengetid. Tændte elektriske apparater som telefon og computer vil påvirke din underbevidsthed, selv når du ikke bruger dem, fordi du ubevidst vil forvente et opkald, en mail eller sms. Det sætter dig i high alert og er en unødvendig stressfaktor, inden du går i seng. De elektromagnetiske stråler hjælper heller ikke på din søvnkvalitet.
   
 • Undgå at spise 3 timer inden sengetid. Den tid din krop ellers ville bruge på reparation og restituering, vil den bruge på at fordøje.
   
 • Tag magnesiumcitrat 600-1000 mg inden sengetid. Tag detox fodbad med Epsom salt og lavendelolie.
gua sha bog

Sovemasken på billedet er fra Holistic Silk købt fra npcares.dk

Denne blog er et uddrag fra vores nye bog Honest Beauty Talks vol 1 -  Crystal Gua Sha Facials & andre Holistiske Skønhedsritualer.

RO // Derfor skal du slå op med travlhed

kunsten at falde til ro

Du stresser rundt og når i virkeligheden ingenting. Hvad er det, du har så travlt med at nå?

HVAD ER DET VIRKELIG TRAVLHED DÆKKER OVER?

I den verden vi lever i nu, bliver vi rost, når vi når meget og yder alt, hvad vi kan. Præstér, præstér, præstér! Hvorfor er det sådan? Hvad er det i virkeligheden, den her travlhed dækker over? 

Travlhed dækker for det meste over frygt. Hvis du har meget travlt, er det værd at tænke over, hvad formålet med din travlhed er. Det egentlige formål er i hvert fald aldrig travlheden i sig selv, og travlheden blokerer faktisk ofte for dit egentlige formål. 

Travlhed er det, du giver din tid til, mens formålet er det, du giver dit hjerte til. Travlhed kan tørre dit hjerte ud, så du ender med at miste kontakten til dit sande formål. Så inden du drukner i travlheden, tænk over, hvad dit formål egentlig er. 

Er det det værd, eller har du brug for at stoppe op og lave en U-vending hjem til dig selv? Du kan måske have tendens til at tro, at stilhed og afslapning er uproduktivt, og derfor prøver du at undgå det. 

Men det er vigtigt at forstå at det - som med alt andet - handler om balance. Aktivitet og handlen er vigtigt, det er den energi vi kalder yang – men lige så vigtigt er yangs modsætning - yin. 

Balance mellem yin og yang er den rette vej. Men vi har glemt yin. Yin giver dig indre kraft. Det handler om at tillade, overgive, hvile, søvn og genetablere dine ressourcer. Gør du ikke det, brænder du dit lys i begge ender, og til sidst brænder du helt ud. 

I yinenergien forbinder du dig med den, du er - din indre visdom. I stilhed og pause kan du se og høre klart. Verden begynder at give mening, og dine muligheder afsløres. Tag dig tid til at slappe af, holde pause, og vær med det, der er – dette er essensen af skønhed.

Denne blog er et uddrag fra vores nye bog Honest Beauty Talks vol. 1.

ro travlhed

Vores ebog er udkommet <3

honest beauty talks gua sha bog krystal

Vi håber du vil tage rigtig godt i mod vores nye bog Honest Beauty Talks vol. 1 Gua Sha Crystal Facials & andre Holistiske Skønhedsritualer.

Lige nu kan du få vores bog ebogs format og om et par måneder udkommer den også som et fysisk magasin.

 

BOGEN ER TIL DIG

 • Bogen er til dig, der ønsker et naturligt ikke-invasivt alternativ til effektiv hudpleje.
 • Den er til dig, der ønsker at årsagsbehandle frem for at symptombehandle.
 • Den er til dig, der har nogle hudproblemer, du ønsker at komme til livs.
 • Den er til dig, der ønsker ekstra glød i ansigtet.
 • Den er til dig, der ønsker at holde rynkerne på afstand uden bivirkninger.
 • Den er til dig, der ønsker at nedjustere stressniveauet.
 • Den er til dig, der ønsker mere indre velvære.

 

Samtalen der startede det hele

Honest Beauty Talks startede i sin tid med en samtale mellem Maja og Tanja, en samtale og et håb om en lidt mere ærlig og kærlig skønhedsbranche. 
Et ønske om, at vi som kvinder lærer at fylde os selv op med selvkærlige ritualer, der giver os en virkning på både hud, krop og sind. 
Heraf kommer navnet Honest Beauty Talks. 
Vi vil meget gerne holde fast ved denne samtale og invitere jer med ind i den.

 

Forord

Holistisk Hudterapeut og skønhedsblogger Tina Lykkegaard har skrevet forordet til vores bog.
Vi kan ikke forestille os en bedre ambassadør inden for naturlig og holistisk skønhed end hende.

Måske har du igennem længere tid, ligesom jeg troet, at den dyreste creme kunne få din hud til at stråle. Eller renseproduktet fra reklamen var den der kunne fjerne de små bumser i ansigtet, men sandheden er en helt anden. 

Måske har du igennem længere tid, ligesom jeg troet, at den dyreste creme kunne få din hud til at stråle. Eller renseproduktet fra reklamen var den der kunne fjerne de små bumser i ansigtet, men sandheden er en helt anden. 

Der ligger nemlig meget mere bag vores intelligente hud end den dyreste creme eller de gode reklamer fra tv. Huden er vores største organ og vi kan påvirke den på mange måder, men for at du får det resultat du ønsker, skal du måske tage andre metoder i brug. 

Det handler om selvkærlighed til dig selv og en forståelse af din hud. Det kan lyde lidt højtravende, men Tanja og Maja’s univers om den ”ærlige skønheds snak” har fat i noget helt rigtigt.

Jeg har selv haft rigtig gode resultater med Honest Beauty talks håndlavede Gua Sha krystaller, men ikke mindst fået en forståelse for, hvad vi kan gøre udefra samtidig med at det ren velvære. Vi skal til have fokus på MIG-tid, hvor Gua Sha er en fantastisk selvforkælse. 

Jeg selv har tendens til sensitiv hud med små-bumser hist og her, men det kan jeg se en stor forskel på, når jeg bruger Gua Sha. Har jeg en uge hvor jeg kommer ud af min beauty rutine, så kan jeg fornemme at min sensitiv hud kommer igen. Jeg er vild med Tanja og Maja’s syn på skønhed og kan varmt anbefale dig at dykke ned i deres univers med deres mange erfaringer.

Tina Lykkegaard
 

TAK TAK TAK

Tak til alle vores kunder og de kvinder der vælger at prioritere sig selv med skønne healende ritualer. 

En særlig tak til Ulla, Laila, Sofie, Line & Blake, for altid at stå klar til at hjælpe og gøre denne bog til virkelighed. 

Til sidst et tak til os selv (man skal huske at takke sig selv;)). Fordi vi tog en chance i 2015 og prøvede at gøre et gammelt ritual moderne igen. 

Lige nu er vi utrolig stolte af at se, hvor mange af jer, der har taget Gua sha og krystalterapien til jer.

Fotograf: Cophia Blake Birkedal
Grafisk designer: Laila Bunk

 

Erfaringer

Tusind tak til alle jer, vores søde kunder, som har taget jer tid til at sende os jeres erfaringer med vores gua sha facials.

“Jeg har nu været i gang med Gua Sha Facial i halvandet måned, og er meget begejstret. Min hud føles allerede mere fast og levende, med en rigtig fin glød! Samtidig er rynkerne i min hud blevet minimeret - ret så fedt. Er vild med facebalmens skønne grønne farve, der dufter af vilde blomster og virker beroligende og afstressende. Jeg er fuldstændig solgt, klart et af mine yndlings ritualer når det kommer til selvforkælelse og hudpleje. Vil klart anbefale det til alle og glæder mig til at prøve flere af Jeres facebalms, der måske kan matche min hud endnu bedre.” - - Trine

“Jeg havde en rigtig god oplevelse af at bruge jeres pakke, som gav en selvforkælelsesfølelse, hvilket også er en investering i selvkærlighed. Min hud er blevet mere ensformigt ift. hud farve nuancen. Jeg kan især lide duften, fordi den dufter godt, men samtidig ikke parfumeret kunstigt men en naturlig duft. Farven er en flot grøn, dog synes jeg også den lyserøde er flot. Jeg ville gerne købe produktet igen - næste gang ville jeg dog prøve den i lyserød balm, for at se forskellens virkning. Jeg vil helt klart anbefale dette produkt til andre, som også går op i rene og naturlige produkter.” -
 - Sofie

“Jeg har fået rigtig meget ud af at bruge min gua sha dagligt . Jeg kan se en stor forskel på min hud.
Især bekymringsrynken er næsten helt forsvundet og gløden i min hud er frisk og fin . Gua sha står øverst på min selvkærlighedsliste sammen med yoga og meditation.” - Mette

“Jeg har virkelig gode erfaringer med at bruge Gua Sha. Når jeg bruger min Gua Sha inden jeg skal sove, sover jeg bedre, fordi mit ansigt er mindre spændt. Samtidig får man en rigtig flot glød og min bekymringsrynke er næsten forsvundet. Jeg bruger tit min Gua Sha om morgenen, når den har ligget i køleskabet, så huden bliver dejlig frisk og man derved vågner bedre. At bruge min Gua sha har været noget af det bedste jeg har gjort for min hud.” - Marie

Jeg er blevet afhængig af Gua sha’en og Facebalmen. Fantastisk! - Laila 

Sådan laver du nemt din egen naturlige Facebalm

lav dine egne naturlige hudplejeprodukter

Går du med tanken om at det ville være fedt, at du 100% vidste hvad dine hudpleje produkter er lavet af? Elsker du at vælge naturlige og bæredygtige løsninger?

Vi giver dig her muligheden for, at give dine hudpleje produkter dit eget personlige touch. I denne blog får du opskriften på, hvordan du laver din egen naturlige Facebalm. Denne balmopskrift kan bruges af alle hudtyper inkl. den fedtede, sensitive og vise hud.

 

Hvorfor bruge en Facebalm?

 • Facebalms er fastcremede ansigtsolier med ekstra beskyttelsesfaktor, som bl.a. kommer fra de hudglade butters som mangobutter, sheabutter og kokom butter.
 • Butters er faste fedtstoffer som beskytter huden mod fugttab og reparerer hudbarrieren. Butters giver balms den perfekte tekstur, der er fast i krukken, men smelter ind i huden ved første kontakt. 
 • Da balmsene kun laves med olier og butters og ikke voks trænger de hurtigt ned i huden og tilstopper ikke porerne.

 

Du skal bruge:

 

Sådan gør du

 • Start med at spritte din krukke og alle redskaber af for at fjerne bakterier.
   
 • Hvis du vil have den lyserødfarve i din balm, så starter du med at tage 20ml squalane og hælder i et lille glasbæger. Tilsæt 2 spsk alkanet rod og lad det trække, gerne over varmt vandbad i en time.
   
 • Med et kaffefilter eller endnu bedre stof tefilter siger du urten fra og hælder den rødfarvede squalane i et nyt rent bæger.
   
 • Afvej kokombutter og sheasmør i dit 50ml glasbæger og smelt over vandbad eller i en chokolade smelter til alt er helt smeltet. Sørg for ikke at varme blandingen for meget op, så skader du fedtsyrerne.
   
 • Tilsæt squlane og nok af din røde sqalane til du når 19ml og den lyserøde farve du ønsker. 
   
 • Tilsæt rosmarin co2 ekstrakt samt de æteriske olier og rør grundigt i 5 minutter.
   
 • Lav et vandbad i en lille skål med isterninger. Stil dit bæger med balmblanding i, hold godt fast, så det ikke vælter, og rør indtil blandingen bliver så tyk at du kan trække synlige streger i den med piskeriset. Farven vil gå fra gennemsigtig til mælkeagtig og teksturen vil blive tykkere. Hæld den på din 50ml glaskrukke inden den bliver for tyk.
   
 • Skru låget godt på og sæt den i køleskabet i 30 min indtil din balm er helt stivnet.
   
 • Den er nu klar til brug og behøver ikke at stå på køl. Din facebalm kan holde sig i ca. et år hvis du opbevarer den væk fra sollys.

 

Duftens magi

Nedenfor kan du se vores farvorit blanding, du kan enten vælge at følge opskriften ved at bruge dem alle, eller du kan vælge én eller to for at holde din balm simpel. De æteriske olier i denne blanding minder os om selvkærlighed og egenomsorg. Den dufter af feminin sødme og blødhed, der virker beroligende på både krop og sind.


LAVENDEL

Lavendelolie er en af de mest hudhelende og beroligende æteriske olier vi har. Duften beroligende blomstret med friske urtenoter. Vi elsker at bruge lavendel i vores aftensolierens og dryppe et par dråber på hovedpuden for ekstra dyb skønhedssøvn.
Vi bruger denne: http://www.aqua-oleum.co.uk/lavender-organic


ROSE

Rose dufter intest af sommersøde rosenblade med et hint af grønne spicy noter.
Rose bruges i aromaterapien for at hele sorg og tristhed men også som hjælp under pms. Den virker opløftende på humøret. Vi bruger rose i hudplejen for dens hudfornyende, hudhelende og antibakterielle egenskaber til både sensitiv hud, moden hud og hud med bumser og acne. Rose stimulerer mikrokredsløbet i huden og bruges derfor mod karsprængninger og rødme.
Vi bruger denne: http://www.aqua-oleum.co.uk/rose-otto


CACAO ABSOLUT

Cacao dufter af chokolade og giver en skøn blødhed og bund til aromaterapiblandinger. Cacao indeholder hudbeskyttende antioxidanter, derfor bruger vi den i blandinger mod for tidlig aldring af huden.
Vi bruger denne: https://www.anandaapothecary.com/cacao-absolute/  


YLANG YLANG

Ylang dufter eksotisk blomstret med noter af jasmin og kamfer. Duften er kompleks, tung og feminin og bruges i aromaterapien til at styrke kropsforbindelsen.
Vi bruger ylang ylang i hudpleje til dem med kombineret hud med tendens til bumser, da den balancerer talgproduktionen og virker antibakterielt.
Vi bruger denne: http://www.aqua-oleum.co.uk/ylang-extra

Facebalm by honest beauty talks

Rigtig god fornøjelse!

 

Care for yourself

Maja & Tanja

Sådan slipper du kæbe-/nakkespændinger, hovedepine & rynker

I videoen finder du teknikker til at forbedre energi flow til hovedet, lindre stress og spændinger.

Spændinger og hovedpine er ikke kun en ubehagelig smerte, det kan også have en stor indflydelse på dit udseende. Spændingshovedpine giver et sammenbidt udtryk, der i sidste ende også kan ses som rynker.

 

Kan spændinger i nakken og kæben give hovedpine?

Hovedpine er et vigtigt alarmsignal af spænding og højst sandsynligt også mangel på oxygen. Desværre ignorerer de fleste mennesker dette signal. I stedet for at afslappe muskelspændingen i det område, som er årsagen til hovedpinen, bliver der spist massevis af hovedpinepiller, der kun dæmper symptomet uden at deale med årsagen.

Når symptomet bliver undertrykt på denne måde, er vi ikke i forbindelse med kroppens naturlige alarmsystem. Ethvert symptom kan være en dybere ubalance indeni os, det er derfor utroligt vigtigt, at det bliver taget seriøst.

 

Hvordan kan man lindre og fjerne sine spændinger i hovedet?

 

Hovedpine er i de fleste tilfælde dehydrering eller blokeret energi, så har du drukket nok vand, vil vi anbefale, at du prøver akkupressur med Gua Sha massage. Det er en effektiv og nem teknik, der er blevet praktiseret i flere tusinde år, og som man altid har lige ved hånden. Når akupunkturpunkter bliver stimuleret, afslapper de kroppen og åbner op for en healende energi. 

Vi har lavet en video til dig med Gua sha massage og akupressurpunkter, så du kan gå dybere og ned til årsagen af energiblokeringen. Punkterne vil balancere dit energiflow i hovedet, lindre stress og spændinger. Det kan resulterer i, at du bliver smertefri, bliver mere klar i hovedet og får et afslappet udseende uden spændingsrynker. Lyder det for godt til at være sandt? Så sæt lidt tid af til dig selv denne weekend, og oplev punkternes virkning på egen krop.

 

Sådan gør du:  

Dit tryk behøver ikke være særligt hårdt, men det kan godt variere fra person til person. Kan trykket ikke mærkes, skal du gå lidt dybere ned i punktet. Giver det en meget ubehagelig smerte, kan du lette dit tryk lidt. Din vejrtrækning er utrolig vigtig, sørg hele tiden for at den er lang og dyb, forestil dig evt., at du trækker vejret gennem hver spænding.

Lær alle punkterne i videoen - God fornøjelse!

 

Køb din nye body Gua Sha HER

Køb din nye body Gua Sha HER

Care for yourself

Maja & Tanja

 

 

 

Lær at meditere med din krystal

Skærmbillede 2017-09-16 kl. 12.29.10.png

Der er mange, der spørger os, hvorfor vi arbejder med krystaller som hudterapeuter? Kan det reelt gøre en forskel at bruge krystaller på min hud? For at besvare det spørgsmål, er det vigtigt at forstå, hvordan vi arbejder som holistiske hudterapeuter. Holisme betyder helhed. Det betyder, at vi ikke kun ser din huds symptomer, men på din krops og dit sinds generelle sundhedstilstand.

 

Vores filosofi bygger på, at vores krop kan rigtig mange ting selv. Derfor arbejder vi ud fra, at din krop og din hud kan komme tilbage i balance, hvis blot du giver den det rette fundament. Det betyder også, at den omvendt kan komme ud af balance, hvis fundamentet er ved at bryde sammen. Så er du fx i en stresstilstand, vil det stort set være umuligt for dig at heale din hud med blot symptombehandling.

 

Vi giver dig her en kort oversigt over, hvordan stress påvirker din hud, krop og celler:

 • Når du er i en tilstand af stress, ryger al energien til beskyttelse af dine vitale organer

 • Blodkarrene trækker sig sammen

 • Blodgennemstrømning i de små blodkar i huden svækkes

 • Der kommer ikke nok næring til huden og nok affaldsstoffer væk fra huden

 • Der opstår inflammation, som nedbryder kollagen og bindevæv og får cellerne til at karamellisere

 • Det resulterer i slapt og stift væv, der ikke kan holde på fugten

 

Er du i en stresstilstand eller måske blot i perioder mærker, at det hele går lidt for stærkt, og at du hverken har dig selv eller din krop med? Her vil vi anbefale dig at lytte til din krop! En af de absolut bedst dokumenterede teknikker til dette er at meditere regelmæssigt. En meditation, hvor du giver dit sind en pause fra alle bekymringerne, giver dit parasympatiske nervesystem lidt plads og lader dine hormoner balancere sig selv.

 

Hos Honest Beauty Talks holder vi meget af at meditere med krystaller for at støtte meditationen og sætte ekstra energi på intentionen.

Så langt tilbage vi kan spore i historien, har mennesker været fascineret af krystallernes skønhed og virkning. Når vi går tilbage i gamle bøger om lægekunst, kan man læse om, hvordan krystaller og ædelsten blev anvendt til alverdens lidelser. De mere oplagte grunde, vi kender til i dag af krystallernes helbredende virkning, har videnskaben efterhånden fundet frem til ved at kortlægge fx indholdet af mineralerne i krystallerne. Men dengang vores forfædre brugte krystaller til at lindre og helbrede diverse fysiske og psykiske sygdomme, havde de intet videnskabeligt bevis på krystallernes indhold. De har intuitivt følt, hvad krystallerne stod for, og hvad de kunne hjælpe med. De har derfor måttet prøve sig frem og efterhånden fundet ud af hvilke krystaller, der var gode at bruge imod forskellige sygdomme og til andre af livets udfordringer.

I dag hersker der dog en vis skeptisk omkring krystaller og deres healende evner, og de bliver i mange sammenhæng associeret med spiritualitet. Men dykker man videre ned i videnskaben om krystallerne, vil man hurtig finde ud af, at disse smukke skabninger er ren natur-kemi lavet i Moder Jords helt eget kemilokale dybt inde i Jorden. De skabes bl.a. af forskellige mineraler, metaller, elektromagnetisme, varme og tryk. Det betyder, at hver enkel krystal er helt unik og frigiver sin helt egen energi. Krystaller har derfor i mange år været brugt til at heale ubalancer i både krop og sind.

 

Vi anbefaler på det varmeste, at du giver krystallerne en chance til at arbejde med deres vibrationer på din hud, krop og sind.

Skærmbillede 2017-09-13 kl. 16.14.45.png

 

Sådan gør du:

 • Sæt dig et roligt sted, hvor du ikke bliver forstyrret

 • Vend blikket indad og bliv opmærksom på dit åndedræt. Begynd et langt og dybt åndedræt ind og ud igennem næsen.

 • Læg din krystal i håndfladen og sæt intentionen for din meditation

 • Du kan også vælge at lægge din ametyst krystal på det 3. øje (punktet mellem brynene) for mental klarhed

 • Prøv evt. denne visualisering: Forestil dig en violet energi stråle ud fra ametyst stenen. Se den hvirvle omkring dit hoved. Føl, den arbejder ned langs hovedet, først afslapper den din pande, så dine øjne, din mund og din kæbe. Forestil dig, at punktet mellem dine bryn åbner sig, og en rolig violet energi flyder ind. Mærk den rolige energi trænge ind i hovedet på dig og langsomt skubbe alle dine tanker ud omkring frygt og bekymring. Mærk dit sind blive roligt, stille og fredfyldt. Forestil dig, dit sind nu er en bog fyldt med blanke sider, der er klar til at blive fyldt op med ny viden. Brug lidt tid her på at fylde dig selv op med rene og kærlige tanker omkring dig selv og din hud og mærk efter, hvad din intuition prøver at fortælle dig

 • Der er ingen rigtig eller forkert måde at meditere på, vi vil dog anbefale, at du minimum giver dig selv 10 min. Det er helt ok, hvis der dukker tanker op i din bevidsthed, prøv blot ikke at tage stilling til dem og vend dit fokus mod dit åndedræt igen. Ved hjælp af dit åndedræt kan du slippe dybe spændinger og bekymringer. Husk, at øvelse gør mester - du gør det så godt du kan!

 

Lige nu får en gratis ametyst krystal med, når du køber en bjergkrystal Gua Sha eller vores body Gua Sha.

 

Vi bruger ametyst krystallens energi mod stresstilstande, til at skabe ro og klarhed. Perfekt til power-kvinden, der har brug for en time-out fra en travl hverdag med mere gøren end væren. Ametyst er til dig, der har brug for lidt mere mildhed og blidhed i din hverdag. Der er altid støtte at finde, det har aldrig været meningen, at du skal klare alting selv.

Prøv det på egen krop og snup dit tilbud HER

 

Care for yourself

Maja & Tanja

 

 

DIY magnesium olie med rosakvarts

opskrift på diy magnesium olie

I denne blog vil vi dele med dig vores yndlingsopskrift på magnesiumolie tilsat en masse kærlighedsenergi fra rosakvartskrystallen.

Kender du magnesiumolie? Magnesiumolie er flydende magnesium til at smøre på benene ved krampe, efter træning eller inden sengetid for at afslappe musklerne og give en dyyb skønhedssøvn. Magnesium optages nemlig også gennem huden.

Du kan med fordel bruge magnesiumolie når du laver body gua sha, det forstærker den afgiftende virkning fra gua shaen.

I denne opskrift har vi brugt disse magnesium flager, men du kan også bruge epsomsalt.


Du skal bruge

 • 100ml sprayflaske i glas
 • 2 dl Ancient minerals magnesium flager
 • 100ml rosen hydrolat eller rosenvand fra Urtegaarden.
 • 1 rosakvarts krystal, brug denne eller brug et stykke krystal hvis du er kommet til at smadre din gua sha ;)


Sådan gør du

 • Bland alt i en flaske og ryst godt til det er helt blandet.
 • Spray på ben især lægge og baglår efter træning, inden du skal sove eller inden du laver body gua sha i stedet for balm.
 • NB magnesium kan svie lidt i starten hvis du har sensitiv hud, det skader dog ikke huden.
 • Magnesiumolien kan holde sig ca. en måned.

Nem og hurtig DIY førstehjælp til dit ansigt

DIY Gua Sha Facial

DIY Gua Sha Facial

Har du planer i weekenden, hvor du ønsker at se lidt ekstra frisk ud, så prøv vores DIY De-Puff Facial. Denne Gua Sha Facial er et must til dig, der har flere aftaler med sjusser og byen end med din seng og skønhedssøvn. Den er også perfekt til dig, der har tendens til at binde ekstra væske i ansigtet, eller blot til dig, der har brug for lidt ekstra selvforkælelse efter en laaang arbejdsuge. Vores Gua Sha massage er kendt for at være utrolig nem med hurtige resultater. 

 

Sådan gør du:

Ønsker du ekstra effekt af massagen, anbefaler vi, at du ligger din Gua Sha krystal i fryseren/køleskabet inden brug. 

 

Trin 1

Tag din tommelfinger og pegefinger og niv fat om øjenbrynene, start i den inderste øjenkrog og nap med faste tryk langs brynkanten.

Husk at løfte fingerne fra huden mellem dine tryk for at beskytte din fine hud omkring øjet.

 

Trin 2

Med dine fingerspidser laver du et tryk på den nedre øjenhulekant, (Brug de 3 midterste fingre). Hold et fast tryk, mens du tager minimum 2 dybe vejrtrækninger.

 

Trin 3

Tag din tommelfinger og start med at trykke med fast tryk under kindbenet ud fra næsefløjen. Bevæg dig med faste tryk under kindbenet, stop når du kommer til spidsen af kindbenet, ca.  under øjets pupil når du kigger lige ud. Her holder du på punktet i minimum 2 dybe vejrtrækninger. Punktet vil typisk være ømt. Fortsæt efterfølgende ud mod øret med normalt tryk.

 

Trin 4

Tag nu din kolde gua sha. Start med at åbne op for lymfe punkterne lige under kravebenet i hver sin side.

 

Trin 5

Derefter skrab fra punktet mellem øjenbrynene med Gua Sha hovedet og skrab op mod panden 10 gange med let tryk.

 

Trin 6

Vælg nu den ene side af ansigtet. Start fra toppen af panden i hårgrænsen, skrab Gua Sha hovedet fra midterlinjen, ned langs hårgrænsen og videre ned til øret med let tryk 10 gange. Fortsæt i banen nedenunder og skrab igen 10 gange med let tryk. Alt efter din pande størrelse kan du dele panden op i 3-4 baner. Slutbanen skal være på øjenbrynet.

 

Trin 7

Brug halespidsen af gua shaen og skrab fra næseryggen ned mod næsetippen med let tryk 10 gange.

 

Trin 8

Brug hovedet på Gua Shaen og start fra tindingen og skrab rundt om øjet, (starte under øjet fra den yderste del og ind mod den inderste del af øjenkrogen, fortsæt op fra den inderste øjenkrog op til den øvre del af øjet og videre ud mod tindingen igen). Kør i denne øjencirkel 10 gange med meget let tryk.

 

Trin 9

Fortsæt med gua sha hovedet og let tryk fra midt på siden af næsen ud til øret, sådan at du arbejder på banen, der går fra den øvre del af kindbenet. Gentag 10 gange i alt med let tryk. Fortsæt med at skrabe ud fra næsefløjen på midten af kindbenet ud til midten af øret. Gentag 10 gange i alt med let tryk. Fortsæt med at skrabe fra under næsen, videre hele vejen under kindbenet ud til øreflippen. Gentag gerne helt op til 10-20 gange i alt. Fortsæt med at skrabe fra mundvigen ud til den nederste del af øret. Gentag 10 gange med let tryk i alt.

 

Trin 10

Brug den brede del af gua shaen, og kør fra hagen op langs kæben ud til øreflippen med let tryk. Gentag 10 gange i alt. Du kan evt også skrabe et par gange på kæbekanten med halespidsen af Gua Sha.

 

Trin 11

Dræn til lymfen ved at skrabe Gua Sha hovedet fra den nederste del af øret, ned langs halsen til kravebenet, for at dræne til lymfen 3-5 gange med let tryk.

Slut evt. denne side af ansigtet af med, at skrabe med Gua Sha hovedet op over øret, videre ned bag øret ned langs halsen med meget let tryk 3-5 gange, for at dræne til lymfen en ekstra gang.

 

Trin 12

Gentag alle trinene på den modsatte side af ansigtet.

 

Ps.  Har du stadig ikke prøvet vores krystal Gua Sha, har vi hele weekenden 10% på vores Bjergkrystal Gua sha. Bjergkrystal er den perfekte begynder krystal, da den energetisk er den bedste all-round krystal. Det er også en krystal, der kan bruge til at lade dine andre krystaller op med.  Brug koden bjergkrystal og få dit weekend-tilbud HER

Rigtig god weekend!

Care for yourself

Maja & Tanja

Test din cellulitetype og guide til gua sha massage mod appelsinhud

TEST DIT BINDEVÆV                                                                             

 • Hvis du kan løfte op i huden og få fat i 0.5 cm hud uden at det gør ondt har du sundt bindevæv i det område.
 • Hvis du kan løfte op i huden og få fat i 1-2 cm og det føles som om der er små korn under huden har du cellulite type 1.
 • Hvis du kan løfte op i huden og få fat i 1-2 cm og det føles som en brændende fornemmelse, så har du cellulite type 2.
 • Hvis du kan løfte op i huden og få fat i 2+ cm og det er føles geleagtig/blødt har du cellulite type 3.
 • Hvis du næsten ikke kan løfte op i huden eller hvis du kun får fat i store hårde klumper har du cellulite type 4.

SÅDAN LAVER DU EN ANTI-CELLULITE GUA SHA BEHANDLING

 • Smør din Detoxbalm på huden de steder de steder hvor du har appelsinhud og som du ønsker at arbejde på. Vi anbefaler du tager både underben, lår og bagdel på i en behandling fremfor at dele det op. Men sørg for kun at smøre balm på det område du vil arbejde på først, da den ellers når at trænge ind i huden.
   
 • Tag dit Body Gua Sha Redskab og brug dubberne til at skrabe op og ned i ca. 5 minutter for at løsne op i bindevævet og glatte bindevævsnettet ud, så fedtdepoter ikke popper igennem (hvilket er det du ser som appelsinhud). Du kan kører op og ned, fra side til side og skråt op og ned, men aldrig i cirkler. Fra en skala fra 1-10 hvor 10 virkelig gør ondt, skal du ligge på omkring 3-4. Dvs du arbejder i bindevævet lige under hudoverfladen.
   
 • Nu bruger du den buede flade på gua shaen til at skrabe med et fast tryk nedefra og op lige som billedet, altså i lymfens retning. Du arbejder altid i samme retning som lymfen, derfor er det vigtigt du ikke skraber frem og tilbage men laver et langt skrab fra:

  1: underbenet og op til knæet. Og arbejder hele underbenet igennem først.

  2: Over knæet og hele låret op ind til hofte/lyske/balder og arbejder hele låret igennem først.

  3: Nederste del af bagdelen og op til maven/øverste hoftekam.
   
 • Ved at skrabe nedefra og op stimulerer du lymfen ligesom hvis du har prøvet at tørbørste.
   
 • Skrab det samme sted 40-60 gange. Det skal være fast men ikke nødvendigvis gøre ondt, selvom det gør det typisk de steder hvor der er spændinger og stagnering. Det er vigtigt du bliver ved med at skrabe samme sted minimum 40 gange og gerne op til 60 før at behandlingen virker optimalt. Det er de gentagne skrab der skaber et vakuum under huden som trækker affaldsstoffer op til overfladen fra bindevævet, så de kan blive udskilt.
   
 • Er der affaldsstoffer/spændinger/stagnering vil blive rød-spættet og måske endda blå, grøn, lilla eller sort.
   
 • Du kan opleve at detoxbalmen bliver farvet sort eller gråt. Det er giftstoffer der trækkes ud af huden. Tør det væk med en serviet og smid det væk.
   
 • Når du er færdig med at skrabe slutter du af med at smøre områderne ind i et tyndt lag detoxbalm igen. Den sørger for at de blå mærker mindskes og heles hurtigere. De æteriske olier vil trænge ned i huden og støtte op om afgiftningen af affaldsstoffer og stimulere lymfen, kredsløbet og hudhelingen så din hud bliver blød, smidig og bulefri.
   
 • Det er vigtigt du drikker et stort glas vand efterfølgende og husker din daglige brændenælde infusion.
   
 • Du kan lave body gua sha dagligt indtil du er tilfreds med resultatet. Får du blå mærker, og det er derfor er for ømt at gøre det hver dag, så vent et par dage indtil de blå mærker er væk, før du gør det igen.
   
 • De fleste kan se forskel efter 3 gange, men det tager typisk 30 behandlinger at få appelsinhuden helt væk (hvis du samtidig husker de andre gode vaner fra dette forløb).
   
 • Tip: du får meget hurtigere resultater hvis du laver denne teknik på opvarmet hud. Den bedste metode er at lave gua sha i en sauna. Du kan også lave det efter et karbad med epsomsalt eller gør det i bruseren. En anden måde at varme huden op på er via træning, så fx. 20 hurtige englehop eller andet der får dig til at svede. Du kan også bruge et varmetæppe for at varme op, varmetæppet kan også holde det andet ben varmt mens du arbejder på det ene.

Skal appelsinhuden væk inden sommer? Så er det nu du skal starte med gua sha

Body Detox Box

Body Detox Box

Er du også træt og frustreret over slap hud og genstridig cellulite? Skal det være i år du endelig opnår de resultater du så inderligt ønsker dig? Bare rolig der er hjælp at hente, men det kræver en lidt dybere forståelse af din krop. 

Dårlig kost, svag lymfe- og blodcirkulation, undertrykte følelser og uforløst vrede kan alt sammen bidrage til ophobninger af giftstoffer i bindevævet og stagneret energi, der giver cellulite og slap hud. Derfor er vi nødt til at arbejde holistisk for at fjerne årsagen til appelsinhuden. Vi har derfor lavet en Body Detox Box til dig, der hjælper dig med en holistisk og bæredygtig behandling af appelsinhud. 

Gua sha teknikken alene kan uden tvivl reducere en stor del af appelsinhuden, men hvis du ikke ændre omstændighederne, der er skyld i appelsinhuden, så er du nødt til at lave Gua Sha teknikken regelmæssigt for at holde det væk.

I vores nye Body Detox Box giver vi dig begge muligheder- redskaber til at arbejde med årsagen, samt Gua Sha teknikken til at reducere symptomet, så er det helt op til dig, om du kun vælger at symptombehandle eller om du endelig er klar til at gå all in;)

Som holistiske hudterapeuter, håber vi selvfølgelig at du vælger at gå all in, så du kan opnå de resultater du virkelig ønsker dig. Vi kan roligt sige, at opskrifterne og teknikkerne du finder i vores Body Detox manual er gennemprøvet over de sidste 3 år, så vi ved at de virker og at du nok skal få resultater, så længe du gør en aktiv indsats.

I vores manual har vi lagt stor vægt på kosten, da det er en afgørende faktor, når vi skal afgifte kroppen og have den tilbage i balance igen. Det sidste vi ønsker er, at maden skal blive en stressfaktor. Derfor har vi droppet kalorietælling, kulhydrattælling, fedtforskrækkelse og fanatisme. I stedet for har vi udviklet 4 effektive og gennemprøvede retningslinjer, der går direkte til årsagen af for tidlig aldring af huden, stædige fedtdepoter og væskeophobninger. I manualen finder du også vores Stram-op blanding, der er en cocktail af vitaminer og urter, der nærer, beskytter, renser og opstrammer huden. Du vil selvfølgelig også finde en uddybet vejledning i hvordan du sikkert laver en anti-cellulite Gua Sha massage.

 

Din Body Detox Box indeholder:

 • En blå Sodalit krystal body Gua Sha - Vores Body Gua Sha er specielt udviklet til brug mod appelsinhud og opstramning af underben, lår, bagdel, og overarme. Den ligger godt i hånden, så du let kan bruge den på dig selv. Vi har valgt, at bruge en ægte blå Sodalit krystal, da den netop bruges til afgiftning og støtte til lymfesystemet. Sodalit er også en krystal, der styrker dit personlige udtryk og hjælper vrede og undertrykte følelser med at komme ud og op til overfalden- undertryk vrede spiller ofte en stor rolle ved cellulite.
 • En DetoxBodyBalm (50ml) - Vi har skabt en koncentreret DetoxBalm, der støtter afgiftingen via lymfe og kredsløbet, derudover virker den vanddrivende på det væske, der ophober sig i bindevævet. Den har en frisk og opløftende aromaterapeutisk blanding.
 • En Detox manual - Vores "Detox dit Bindevæv" manual med holistisk detox program og grundig Body Gua Sha vejledning specielt mod appelsinhud.
 • Bonus gave - Detox kundalini yoga kriya for Detoxification (Video)

 

I hele April får du en ekstra yoga video for Detoxification med, når du køber vores Body Detox Box

Kundalini yoga for Detoxification er et effektivt yoga sæt for både krop og sind. Vi udrenser kontinuerligt hele livet- mad, tanker og alle former for energi. Problemet opstår, når vi tager mere ind end vi fordøjer og slipper igen. Denne kriya er effektiv til at rense hele kroppen og sindet. Vi arbejder med vores lymfekirtler og styrker energien i vores 2 & 3 chakra.

Køb din Body Detox Box HER

Care for yourself

Maja & Tanja

Honest Beauty Talk med Nicole Punzi

Vi har inviteret den skønne og kloge kostvejleder Nicole Punzi på en kop urtete og en ærlig skønheds snak. Nicole tilbyder alt fra 1:1 sessioner, Detox forløb, online klub og retreats i Italien, hun har derfor en kæmpe erfaring og viden om en fornuftig kost og en sund livsstil. Derudover har Nicole også skabt webshoppen NP Cares, der er fyldt med lækre naturlige produkter, der støtter din sundhed og skønhed. 

Kender du ikke allerede til Nicole og hendes inspirerende univers, vil vi på det varmeste anbefale dig at se med i denne video, hvor vi spørger Nicole om hendes bedste skønhedstips.

Honest Beauty Talks startede i sin tid med en samtale mellem Maja og Tanja, en samtale og et håb om en lidt mere ærlig og kærlig skønhedsbranche. Et ønske om, at vi som kvinder lærer at fylde os selv op med selvkærlige ritualer, der giver os en virkning på både hud, krop og sind. Heraf kommer navnet Honest Beauty Talks. Vi vil meget gerne holde fast ved denne samtale og invitere jer med ind i den.

Rigtig god weekend :)

Care for yourself
  

Maja & Tanja

Gua Sha Facial Treatment

Klinikken i Sværtegade 3, 2 sal, 1118 københavn K.

Klinikken i Sværtegade 3, 2 sal, 1118 københavn K.

Vi har sammensat en luksusansigtsbehandling ud over det sædvanlige med alt det bedste fra vores egne skønheds- og self care ritualer. Denne behandling har været længe undervejs, da vi virkelig har kræset om alle detaljer, lige fra ingredienser i vores hjemmerørte produkter, til vores specialdesignede krystal Gua Sha’er og nøje udvalgte massageteknikker. 

Vores holistiske syn på skønhed kommer til udtryk i behandlingen ved, at vi hele tiden har fokus på at balancere hud, krop og sind. Vi arbejder blandt andet med energien fra vores udvalgte krystaller, aromaterapien fra vores egne produkter, effekterne fra akupressurmassage og Gua Sha teknikker. 

Vores Gua Sha Facial behandling indeholder: Afrens og et “tjek ind” i din hud og din tilstand. Vores peeling bliver masseret ind i huden, mens alle zonerne i ansigtet bliver gennemarbejdet. Efterfølgende afspænder vi dine ansigtsmuskler, sætter gang i blod- og lymfecirkulation, opstrammer og harmoniserer ansigtet. Vi afslutter med en naturlig lermaske efter din hudtype, alt imens du nyder en nakke-, skulder- og hovedbundsmassage. 

Du vil gå hjem med en fornyet glød, afspændte muskler og sind og en opløftet fornemmelse i huden. Dette er for os den ultimative self care følelse, som vi virkelig gerne vil dele med dig.

Gua Sha Facial Treatment med SelfCare kit (Krystal Gua Sha, 15 ml FaceBalm og vejledning, der har en værdi af 749 kr.)

75 min. 1295 kr.

Gua Sha Facial Treatment (uden SelfCare kit)

60 min. 849 kr.

Send en mail til honestbeautytalks@gmail.com for at booke din tid.

Girls Night In - Beauty Slumber Party

Det vil glæde os at se dig til vores Girls Night In Slumber Party fredag d. 3 marts fra kl 19-22. Vi disker op med tøsehygge, beauty snacks og slow beauty ritualer i bedste SelfCare stil.

Vi starter med et kundalini yoga sæt, der styrker vores udstråling, giver indre ro og skaber balance i kroppen.

Efterfølgende står den på luksus til vores ansigt med damp, fyldt op med rosenblade, der får vores krop og sind heeeelt ned i gear. Efterfulgt af en grundig rensning af huden, med vores egen naturlige renseskum, samt afslappende massagetag. Derefter arbejder vi en effektiv peeling ind i huden, der fjerner alle døde hudceller og giver silkeblød hud. Vi er nu klar til en effektiv omgang facefitness time, der opstrammer huden og giver en god glød i vores vinter trætte kinder. Vi slutter det hele af med vores populære Gua Sha Facial, høje vibrationer fra vores krystaller og healende egenskaber fra vores FaceBalms.

I løbet af aften vil der være tid til spørgsmål og skønhedssnak. Vi skal nyde sunde snacks og drikke, der booster vores skønhedsgener.

Du vil få adgang til en digital manual med alle ritualerne, så du nemt kan lave dem igen og igen.

Kom og hold Girls Night In med os og byt dine fredagssjusser ud med selvkærlige slow beauty ritualer- Vi lover dig din krop vil takke dig resten af weekenden;)

Tilmeld dig HER

 

Care for yourself

Maja & Tanja

Honest Beauty Talk med Tina Lykkegaard

Honest Beauty Talks startede i sin tid med en samtale mellem Maja og Tanja, en samtale og et håb om en lidt mere ærlig og kærlig skønhedsbranche. Et ønske om, at vi som kvinder lærer at fylde os selv op med selvkærlige ritualer, der giver os en virkning på både hud, krop og sind. Heraf kommer navnet Honest Beauty Talks. Vi vil meget gerne holde fast ved denne samtale og invitere jer med ind i den.


Det er utroligt powerfuldt at lade sig inspirere af andre, derfor har vi som noget nyt lavet nogle Honest Beauty talks med inspirerende, selvkærlige kvinder. Disse kvinder, vi interviewer, har vi nøje udvalgt ud fra vores Slow Beauty strategier. Fælles for dem er, at de er utroligt produktive og lever en travl hverdag, samtidig med de formår at fylde deres liv med skønhed og egenomsorg.
 

Vores idé er at lokke deres bedste tips ud af dem for at motivere dig til at følge i deres fodspor.
Vores første Honest Beauty talk er med blogger og holistisk hudterapeut Tina Lykkegaard. Du finder videoen HER.

 

 

Care for yourself
  

Maja & Tanja

Hvordan passer du og renser din krystal Gua Sha?

Vores Gua Sha’er er unikke, da de er lavet af ægte krystaller. Det betyder, at når vi bruger dem, får vi ikke kun effekter fra massagen, men vi får også udnyttet de magiske egenskaber fra den enkelte krystal. Vores krystaller er ikke blot valgt, fordi de ser smukke ud, de er nøje udvalgt for deres healende egenskaber, vibrationer og energi. På vores hjemmeside kan du finde en guide over alle vores krystal Gua Sha’er og massagesten, deres egenskaber, og hvilke hudtyper de især er gode til. Brug vores guide, når du skal vælge din Gua Sha, men vigtigst af alt, vælg den, du føler dig intuitivt mest tiltrukket af, det vil altid være den, der vil være helt perfekt til dig og din hud.

 

Sådan renser du din krystal Gua Sha:

Da krystaller kan bære en energi, er det vigtigt, de bliver renset optimalt, hvis du vil have de bedste egenskaber ud af dem. Læg din krystal Gua Sha til rensning i et saltbad i 24 timer, efterfølgende skyller du salten af med koldt vand. Vil du være sikker på, at alle bakterier er væk, kan du også tørre din krystal Gua Sha af i husholdningssprit, skyl altid efter med koldt vand.

Saltbad

Saltbad

Du skal bruge:

 • 1 skål eller glas med vand
 • 1 tsk. salt som minimum

 

Sådan gør du:

Hæld salt i vandet og læg din Gua Sha i efter brug. Når du skal bruge din Gua Sha aftenen efter, tager du den op og skyller den med koldt vand inden brug. Når du er færdig med din Gua Sha massage, laver du et nyt saltbad til din krystal Gua Sha, så den igen er klar til næste dag. Har du flere krystaller, skal du ikke rense dem i samme saltbad.

Saltbad

Saltbad

Sådan oplader du dine krystaller:

Du kan med fordel lægge dine krystaller i vindueskarmen og lade dem op i solen eller i måneskinnet.

Du kan også lægge din hånd over krystallen og sætte en healende intention fra din hånd med de egenskaber, du ønsker fra krystallen. Husk energien følger altid intentionen.

Til sidst vil vi lige minde dig om, at hvis du taber din krystal på gulvet, kan den godt gå i stykker, hold derfor godt fast på den. Er uheldet ude, og du taber din krystal Gua Sha, så den går i stykker, kan du sagtens beholde den og få glæde af krystallens egenskaber.

I næste uge giver vi dig en opskrift på en lækker, hudvenlig luksusansigtsdamp med krystaller, hvor du oplagt kan bruge din ødelagte krystal Gua Sha.

 

Care for yourself
  

Maja & Tanja

Nytårskur og godt nytår fra os

2016 har været helt særligt for os, det var året hvor vores FaceBalms og Gua Sha krystaller blev skabt. Det har sine udfordringer at få et nyt produkt på markedet, og vi har været super taknemmelige for jeres tålmodighed og forståelse. Vi er virkelig begejstrede og stolte over, at vi har fået vores personlige slow beauty ritualer ud i hænderne hos jer.

Vi ønsker inderligt, at du skal lykkes med at få succes med din nye slow beauty livsstil.

Vi kan med garanti sige, at vores ritualer kun virker, hvis du bruger dem. Derfor er det vigtigt, at du hele tiden husker, at det er handling, der skaber forvandling. At skabe et balanceret liv med tid til sig selv er ikke en nem ting i vores samfund i dag, især ikke i begyndelsen. Der kan være 1000 undskyldninger for, at du ikke når dine slow beauty ritualer i en travl hverdag. Men husk på “selvkærlige valg vinder altid i sidste ende, selvom det til tider kan føles en smule uoverskueligt”.

Motivation er vores nøgleord til at nå vores resultater. Motivation er som ild, medmindre du vedvarende kommer brænde på bålet, dør ilden til sidst ud, og flammen slukkes helt. Motivation kræver et motiv; et motiv, som du har et brændende begær for. Motivation er afgørende for at blive ved med at påvirke din handling.

Når du skal have succes med dine nye slow beauty vaner, er dine prioriteter det første, du skal gøre op med dig selv.

Lad os lige én gang for alle få denne ting på plads. Da vi ikke er født som blæksprutte og kun har 24 timer i døgnet, bliver vi nødt til at tage én ting ad gangen og det vigtigste først. Husk på, DU er det vigtigste! Du må fylde dig selv op først, inden du går videre til alle de andre.

Det er oftest lysten, der driver værket, derfor er det vigtigt, du finder lysten frem til at gå gennem forvandlingen. De værste dage for dem, der har lyst til det, de gør, er bedre end de bedste dage for dem, der ikke har lyst.

Hvis du har lysten i den ene hånd, kan det være en rigtig god idé at have entusiasme i en anden. For at blive et entusiastisk menneske, skal man opføre sig entusiastisk. Dyrk din begejstring over dine nye valg. Begejstring er en energifyldt drivkraft, der kan være en stor hjælp, når du møder lidt modgang. Modgang er muligheder i arbejdstøj og har det altid med at komme i en snu forklædning. Næste gang du møder modgang, prøv at se det som det, det virkelig er, nemlig nye muligheder for fremskridt.

Vi anbefaler, at du fortæller andre om dit mål og din nye selvkærlige måde at leve på. Du kan evt. tippe din veninde om din nye slow beauty livsstil og lave det til et fælles projekt. Du kommer altid tættere på dine mål ved at sige dem højt, og det er altid rart med al den støtte, man kan få.

Vi vil gøre vores til at støtte og inspirere dig til nye slow beauty ritualer i 2017.

 

Nu har du igen mulighed for at komme med til vores SelfCare Nytårskur

Vores Nytårskur d. 5. januar blev hurtigt udsolgt og der var mange vi desværre ikke havde plads til. Vi har derfor valgt at holde en ny Nytårskur d. 26 jan. efter alle de positive tilbagemeldinger.

Få renset julens stress og julegodter af dit ansigt! Vi sætter sammen intentionen for vores SelfCare-ritualer for det nye år og lærer dig den ultimative SelfCare for dig og din hud til 2017.

Vi starter med vores luksus damp, fyldt op med rosenblade, der får vores krop og sind heeeelt ned i gear. Efterfølges af en grundig rensning af huden med vores egen naturlige balm samt afslappende massagetag. Vi er nu klar til en effektiv omgang facefitnesstime, der opstrammer huden og giver en god glød i vores vintertrætte kinder. Vi køler huden ned igen med skønhedsisterninger med urter. Vi slutter det hele af med vores populære Gua Sha Facial, høje vibrationer fra vores krystaller og healende egenskaber fra vores FaceBalms.

Vi lover dig januarluksus på 1. klasse til kun 300 kr. for 90 min. SelfCare Nytårskur.

Køb din billet HER

 

Care for yourself
  

Maja & Tanja

 

 

 

DIY FaceLift Workshop

For at opnå skønhed kræver det et helt billede af vores sundhed. Hvordan, vi føler, træner, spiser, udtrykker os selv og håndterer stress, spiller en stor rolle og kan hjælpe os til at undgå for tidlig aldring samt trist og rynket hud. Et af vores yndlingsritualer hos “Honest beauty talks” er ansigtsmassagen.

Denne ansigtslifting tager udgangspunkt i Lone Sørensens japanske lifting-teknik.
Det er en effektiv teknik, der både stimulerer ansigtsmusklerne, giver en lymfedrænage, virker opstrammende og frigiver spændinger.  
Massage er en super vigtig del af din slow beauty rutine, man kan faktisk sige, det er en slags foryngelsespraksis, der bør udføres regelmæssigt. Sideløbende med, at den hjælper dig til at slappe af og giver ny energi, løsner massage op for stagneret lymfe og ophobede giftstoffer. Massage virker også sænkende på koncentrationen af stresshormonet kortisol og fremmende på produktionen af “velvære-hormonet” serotonin og kan dermed reducere depression, smerter og vrede - så det er bare med at komme i gang.

Dit ansigt ændrer sig med tiden, det kan vi ikke løbe fra. Vi kan heller ikke ændre på vores knoglestruktur, men vi kan forbedre de misdannelser, der kan komme med tiden i ansigtet. Misdannelserne kan komme som små depoter i form af hævelse, rynker eller misfarvninger.

En ansigtsmassage er et utroligt selvkærligt ritual, der er guld værd for din hud og værd at tilføje til din skønhedsrutine. Om enten du går all in og sætter dig et lækkert sted med dæmpet belysning, lidt aromadufte og noget lækker, rolig musik eller blot bruger 2 min. ekstra på at massere din creme ind. Alt har betydning, når det gælder dit velvære, og lidt har bestemt også ret.

Dine hænder er det mest effektive redskab, du har, når det kommer til hudpleje. Der er mange, der renser hud hver dag ved hjælp af vatrondeller, svampe og div. vaskeklude uden at mærke deres ansigt. Det er efter vores mening en stor fejltagelse, at der er så mange, der er bange for at lave skade i deres ansigt ved at røre ved det. Har du rene hænder og lidt olie eller creme på huden, så hænderne kan glide let over huden, er ansigtsmassage på ingen måde skadeligt for din hud. Tværtimod kan korrekt ansigtsmassage være altafgørende for at kunne holde din hud ren, livlig, ensfarvet og fast. Du kan hjælpe med at balancere hele din krop og indre organer med de rette tryk. Du kan skabe en sindstilstand af velvære og egenomsorg ved at sætte en intention om en healende energi fra dine hænder. 

Dette ritual virker altså ikke kun til at give din hud et ungdommeligt look. Dette ritual er et must-have, hvis du er stresset, har kronisk hovedpine og spændinger. 
Jeg har haft mange kunder, der siger, at deres hovedpine og migræne er forsvundet, efter de er begyndt at få regelmæssig ansigtsmassage. En god ting ved dette ritual er, at det ikke behøver at koste dig dyrt, og du ikke behøver at rende til en ansigtsbehandling hele tiden for at få de samme resultater. Kom med på vores DIY FaceLifting workshop- lær en sikker og effektiv ansigtsmassage og nyd godt af de mange effekter.

BONUS: Som bonus giver vi dig også nogle effektive ansigtsøvelser fra vores FaceGym.

Frem til d. 20 nov. kan du spare 300kr på vores Facelift Workshop!
(NB kun få pladser tilbage)

Tid: 5/12-16 kl 17-19

Sted: Holistisk Hudterapeut Skolen, Sværtegade 3, 2. 1118 København K

Du Kan købe din billet HER 

Husk også at meld dig til vores GRATIS julekalender. Meld dig til og læs mere HER

Vi glæder os til at se dig og udvide dit skønhedspotentiale!

 

Care for yourself
  

Maja & Tanja

 

Sådan er din hud styret af dine hormoner

Arbejder du med eller mod din hud?

Vi kan have en tendens til at se normale hudforandringer som problemer der skal løses, og så kan vi hurtigt komme på fuldtidsarbejde, for huden følger en cyklus, som gør at den forandrer udseende hele tiden. Vi kan gøre meget for at holde huden sund, men nogle ting er uden for vores kontrol. Huden følger en daglig rytme og en månedscyklus hvor den går igennem forskellige faser, der ændrer dens udseende. Hvis du kender til faserne har du mulighed for at vælge produkter og behandlinger, der arbejder med hudens naturlige cyklus og derved opnå bedre resultater.

Huden hos kvinder ændrer sig med den naturlige 28 dages hormonelle cyklus. 

Når du ved hvornår og hvordan den ændrer sig, kan du altid være 3 skridt foran og på den måde få det meste ud af din hudpleje.

DAGENE 5-10 - TENDENS TIL TØR HUD

Huden vil typisk være mere tør i begyndelsen af cyklus med tendens til skallende hud. Drik masser af vand, urtete, grøntsagsjuice og øg indholdet af lecithin og sunde fedtstoffer (god oliven olie, avocado, nordic naturals omega 3, hørfrø olie, hampefrø og olie og kokosolie) for at balancere huden.

Gua sha tip - Brug Honest Beauty Talks' lyserøde rosakvarts eller klare bjergkrystal sammen med enten Selvkærligheds balmen eller Klarheds balmen i denne periode.
 

DAGENE 11-21 - OPTIMAL/NORMAL HUD

Huden er sundest mellem dag 11-21, hvis du er i hormonel balance. Hvis du har problemer med PMS kan du have forhøjet stress hormon som får huden til at producere mere olie, som kan forværre inflammatoriske hudtilstande som acne, bumser og rosacea. Dyrk kundalini yoga, meditation, lange gåture i naturen eller gør det der for dig til at slappe allermest af. En afstressende aromaserum (Violet Mildheds balm er perfekt her) med tilhørende ansigtsmassage kan være lige netop det, der skal til for at øge produktionen af lykkehormon.

Gua sha tip - Brug Honest Beauty Talks violette ametyst gua sha redskab i denne periode sammen med Mildheds balmen.


DAGENE 22-4 - FEDTET HUD MED TENDENS TIL BUMSER

Huden er mest problematisk i perioden fra dag 22-4. Den er mere fedtet og der er større tendens til acne, mørke rande under øjnene og allergiske hudreaktioner. Drik 1 liter brændenælde te dagligt i disse dage, og få gang i svedproduktionen med træning, bad, sauna, ansigtsdamp, lermasker etc for at rense huden.

Gua sha tip - Brug Honest Beauty Talks blå sodalit eller grønne aventurin gua sha redskab i denne periode sammen med enten Tillids eller Friheds balmen.

Du finder hele vores udvalg i shoppen

Care for yourself
  

Maja & Tanja