Vi praktiserer Holistic Self Care, fordi det for os er den perfekte kombination af en sund krop i balance, nydelse, velvære og selvkærlighed

 
 

 

Vi drømmer om en verden, hvor skønhed udspringer fra nydelse og velvære. En verden, hvor det er skønhed at have selvværd og kærlighed til sig selv. En verden, hvor vi lærer at lytte til vores krop, nære og opløfte den. Lige nu føler vi, at vi lever i en verden, hvor skønheden har mistet sin ægthed, og ærlighed er noget, man skal lede længe efter.

Vi lever i en verden af manipulerede modeller og med filter på vores hverdag. Dette ender ud i, at vi får et falsk syn på skønhed og mister os selv i kampen om at ligne noget, der ikke er virkeligt.

 

Skønhed er selvprioritering

Vi har skabt Honestbeautytalks i håb om, at vi sammen kan vende vores syn på skønhed, så vi kan leve i en verden, hvor skønhed skaber kærlighed og nydelse frem for stress, frygt og skam.

Holistic Self Care er for os altafgørende i vores skønhedsritualer, og det gode er, at man altid kan blive bedre. Det hele handler om at skabe et sundt skønhedsfundament. Inderst inde ved vi jo godt allesammen, at det ikke hjælper at putte glimmer på en lort - den lugter stadig. Hvis din krop er i en konstant stresstilstand, kan den ikke regenerere sig, forny din hud eller give dig energi og overskud.


Årsagsbehandling fremfor concealer

Det, vi har lært i vores arbejde som henholdsvis kosmetolog og holistisk hudterapeut igennem de sidste 10 år, er, at det er utroligt hårdt arbejde at symptombehandle, og det giver aldrig rigtigt et helt tilfredsstillende resultat. Løsningen er, at vi bliver nødt til at lægge lidt energi i det, vi gør, de produkter vi bruger, den måde vi bruger dem på, OG gå ind og finde årsagen til “problemet” for at undgå, det ikke opstår igen. Vi er meget kede af at skulle afsløre, at vi desværre ikke finder løsningen i en creme eller et hurtigt quick fix. Vi er kommet frem til, at vi opnår de bedste resultater ved at have et stærkt nervesystem, afbalancerede hormoner, en sund kost, et positivt sind og en masse livsnødvendig selvkærlighed.
 

Selvaccept fremfor filter

Vi kommer alle til at ældes før eller siden. Vi ser en stor vigtighed i, at vi lærer at føle os tilpas i vores egen hud og krop. Vi vil gå så vidt at sige, at det allervigtigste skønhedstips er at lave en selvaccept omkring, hvem du er, og forstå du er unik. Mange gange har vi for meget fokus på at ligne alle andre - det er noget, der nærmest er umuligt - og faktisk ret kedeligt.

 
 
honest beauty talks maja og tanja gua sha facial tutorial video

 

Tanja Eskildsen

Jeg har arbejdet med holistisk hudterapi i 7 år og er i dag stifter af Holistisk Hudterapeut Uddannelsen.

I mit arbejde med holistisk hudterapi ser jeg mange kvinder, der er dybt frustrerede og stressede over at skulle navigere rundt i skønhedsjunglen og samtidig forsøge at leve op til enormt høje skønhedsidealer. Jeg har bestemt også været der selv!

Jeg tror på, at skønhed og en smuk hud kommer af at have det godt med og i sig selv. Derfor er det blevet min personlige mission at videregive redskaberne til at lære at bruge sin krop og hud som et indre skønhedskompas. Kroppen og huden taler til os gennem symptomer, og så snart vi har lært at forstå dette sprog, bliver det ret let (og sjovt) at navigere efter det, kroppen har brug for, og så kommer skønhed helt naturligt af sig selv.

www.holistiskhudterapeut.dk

 

Maja Lemmeke

Jeg har arbejdet de sidste 11 år som kosmetolog og 7 af dem med egen klinik.

Efter at have haft utallige kunder mellem hænderne står det helt tydeligt for mig, hvad der skal til for at opnå en ægte, vedvarende, sund skønhed.

Jeg har taget konsekvensen af min egen personlige udvikling, solgt min klinik og arbejder i dag udelukkende som holistisk hudterapeut i mit online skønhedsunivers mindfulbeauty.dk i Dubai.

Min passion og mission er, at du føler dig smuk hele vejen igennem. Jeg tror på, at fremtidens skønhed handler om selvudvikling, selvkærlighed og en sund krop i balance.

Jeg har brugt de sidste 6 år på at videreuddanne mig for at kunne give dig det bedste skønhedsfundament.

www.mindfulbeauty.dk