No flow no glow - del 2 - "Fists of anger" meditation

Fists of anger - “Feel it to heal it”

Denne meditation skaber flow af energi i kroppen og bevæger vrede og stress gennem din krop, så du har en chance for at forløse det en gang for alle. Stress og følelser der undertrykkes kan i følge kinesisk medicin sætte sig som stagnering i krop og krop, som kan ses som ophobninger, spændingsrynker, kæbespændinger og ujævn hudtone. Det er en effektiv meditation, hvis du er virkelig vred over noget og ikke kan slippe det igen. Det kan fx være på en bestemt person eller en situation, du bare ikke kan få ud af kroppen og ikke kan lade være med at tænke på.

Sådan gør du

Start med at sætte dig godt tilrette i skrædderstilling, eller hvordan du sidder bedst. Vend blikket indad og bliv bevidst om dit åndedræt. Slap af i ansigtet og skuldrene. Luk øjnene og hold fokus på det 3. øje - punktet mellem øjenbrynene.

Ret ryggen, aktiver nakkelås, så du sidder ret, og nakken er en forlængelse af rygsøjlen.

Placer hænder foran brystet (Prayer Pose), tune ind ved at chante Adi mantraet: “ONG NAMO GURU DEV NAMO”.

Mudre: Spidsen af din tommelfinger skal røre det nederste af din lillefinger i begge hænder, fold derefter begge hænder i en knytnæve.

Din håndstilling kører nu i en hurtig bevægelse, skiftevis hen over hovedet, så du på den måde kan få den undertrykte vrede ud af kroppen og ud af dit energifelt.

Meditationen renser også vores arcline (et energifelt vi har fra øreflip til øreflip, kvinder har den også fra brystvorte til brystvorte). Denne arcline kan opbevare energetiske aftryk fra tidligere forhold. En stærk og powerfuld arcline bygger intuition og hjælper med at skabe en stærk og positiv fremtræden/udstråling.

Åndedræt: Form din mund som et “O” og lav et stærkt åndedræt ind og ud gennem munden.

Tid: 3 min.

Til sidst fold hænderne og stræk dem op over hovedet med håndfladerne op. Træk vejret ind gennem en O-formede mund, hold vejret, mens du forestiller dig hvidt, healende lys. Ånd ud igen gennem den O-formede mund. Gentag 3 gange.

OBS: Det er utroligt vigtigt, at du tænker på det, der gør dig vred eller stresset og begynder at føle det i kroppen. Fokuser på det gennem hele meditationen, du må virkelig gerne blive stiktosset. Lad armene køre hurtigere og hurtigere og åndedrættet blive mere og mere intens. Det er på den måde, vi kan arbejde vreden og de undertrykte følelser ud af kroppen igen.

Forlæng sommergløden med efterårets "Vitality" krystal roller

Kan du mærke efteråret er kommet? Det kan vi! Og vi kan også se på huden at den er ved at omstille sig til vinteren med ændringer i sebumproduktion og forsvindende sommerglød. Efteråret kalder på lidt ekstra self care i form af få simple og rene produkter og masser af massage, derfor har vi lavet denne efterårsversion af vores populære Glow roller, med teksturende for glød og vitalitet i den ene ende og lille vitaliserende grøn aventurin krystal i den anden. Den lille ende er perfekt til bekymringsrynken og øjenomgivelserne som godt kan se lidt ekstra trætte ud i takt med vejret skifter fra lys til mørke. Teksturenden bruger du til at stimulere blodgennemstrømningen og derved glød, de steder hvor huden virker tør, trist, rynket eller ujævn.

Når du køber vores Vitality Face roller får du samtidig adgang til vores gratis ebog og online facegym.

No flow no glow

aventurin+gua+sha+redskab+tool+aventurine.jpeg

En af forudsætningerne for at få en sund glød i ansigtet, er en afspændt hals og nakke. Oplever du ikke de store forandringer ved din gua sha massage, så kan det være fordi flowet bliver blokeret ved halsen. Vi anbefaler altid du laver opvarmningsøvelser af nakke og skuldre inden du laver din gua sha massage. Det føles altså også bare vildt rart at få afspændt det områder, som vi typisk spænder i dagen lang.
Du kan også skrabe blidt om og ned langs halsen med din gua sha for at løsne endnu mere op. Husk olie eller balm under.

Prøv kombinationen af opvarmningsøvelserne her samt lifting videoen efterfølgende. Så tør vi godt love dig du vågner op mandagmorgen med smuk glød og “plump” hud.

Sådan gør du

 • Nakkerul: Lad hovedet falde ned mod brystkassen, rul først hovedet op til den ene skulder men du trækker vejret ind. Rul tilbage ned mod brystkassen mens du puster ud. Fortsæt derefter til den anden side. Lav ca 6 gentagelser ialt, eller så mange du har behov for.

 • I forlængelse med første øvelse, ruller du nu hovedet hele vejen rundt ca. 3 gange hver vej. Føles det ubehageligt eller har du ondt i nakken, så lav øvelsen meget langsomt og kontrolleret.

 • Skulderrul: Rul skuldrene ca. 6 gange frem, derefter ca. 6 gange tilbage.

 • Skulderløft: Løft skuldrene op mens du trækker vejret ind, og slip dem igen mens du puster ud. Gentag ca 8 gange eller så meget du har brug for.

 • Twist af rygsøjlen: Placer højre hånd på venstre lår og kig over venstre skulder, så du mærker et træk af rygsøjlen. Gentag derefter i modsatte side.

 • Under hele opvarmingen skal du have en dyb vejrtrækning, helst gennem næsen.

Hvis din hud mangler glød og vitalitet, så anbefaler vi du bruger vores aventurin beauty tool, som desuden er en skøn efterårskrystal. Vil du sætte ekstra skub i glowfaktoren, så prøv også vores limited fall edition Vitality roller.


Gua sha massage mod surmunds-furerne

surmund anette poulsen beauty space gua sha mod mund rynker furer

Anette fra Beautyspace har lavet en grundig og naturlig guide til surmundsfurerne, du ved godt de furer der går fra næsen og ned til hagen, og de nedadgående mundviger.

I denne guide anbefaler Anette bla. gua sha massage:

"Med en gua sha laver du en kontrolleret mini-inflammation, som gør vævet en smule mere plump, fordi blodtilstrømning og iltningen af blodet øges (brug den i opadgående bevægelser på surmunden de dage, hvor du ikke bruger nålerulle, hvis du bruger nålerulle). Du kan bruge den morgen eller aften."

I vores bog har vi lavet en gua sha massage netop til mundområdet, som vi gerne vil dele med dig her. (Husk at du får vores bog som ebog og hele vores bibliotek af videoer og facegym øvelser med, når du køber en gua sha hos os).

Vi anbefaler du bruger en gua sha “fisk” eller Glow gua shaen til denne massage, da du med fordel kan afslutte massagen med at køre den takkede ende over, på og under læberne for at stimulere blodgennemstrømmen og give en midlertidig men synlig “plumping” effekt. Til dette formål vil vi faktisk anbefale du vælger en 2. sorterings Glow gua sha, da den grovere struktur i krystallen vil give mere friktion som er en stor fordel ved denne massage til munden og læberne.

gua sha massage læber og mund furer surmund beautyspace anette poulsen gua sha

Sådan laver gua sha massage af mund og læber


TRIN 1

Start med at skrabe frem og tilbage med Gua Sha hovedet på “tjek ind” punktet i begge sider.

TRIN 2

Stimulér “body/mind” punktet over læben med den ene halespids på Gua Sha’en. Kør frem og tilbage, op og ned og i cirkler på punktet.

TRIN 3

Stimulér “flow” punktet under læben med den ene halespids på Gua Sha’en. Kør frem og tilbage, op og ned og i cirkler på punktet.

TRIN 4

Start i den ene side og skrab med Gua Sha hovedet ud langs den øverste læbekant til mundvigen med medium tryk 10-20 gange. Stop gerne op der, hvor du mærker en spænding eller har en linje og skrab lidt ekstra frem og tilbage.

Gentag ved den nederste læbekant.

TRIN 5

Slut denne side af ansigtet af med at køre Gua Sha hovedet fra den nederste del af øret, og ned langs halsen med meget let tryk 3-5 gange for at dræne til lymfen.

TRIN 6

Du kan evt skrabe direkte på læberne for at sætte gang i blodcirkulationen og give en “plump” effekt.

TRIN 7

Gentag trin 4 og 5 på modsatte side.


EKSTRA LIR


 • Plej dine læber med en god balm, men undgå læbepomade med mineralske olier. Det kan udtørrer dine læber og gør dig afhængig af læbepomaden.

 • Beskyt dine læber mod sol, vind og frost.

 • Undgå rygning og for meget brug af sugerør.


 • Lav en honningmaske på læberne et par gange om ugen. Lad honningen side i min. 10 minutter.
 Det blødgører og heler sprukne læber.


Vores favorit Face fitness øvelser til mund og læber


SMILE SMOOTHER

Gem dine tænder bag læberne og form et lille “O” med munden. 

 • Mens du strammer op i læberne smiler du så bredt du kan mens du stadig dækker tænderne. Skift mellem “O” formen og smile bredt et par gange. 

 • Hold smilet og placer din pegefinger på hagen, mens du langsomt bøjer hovedet bagover åbner og lukker du munden mens du stadig holder smileformen. 

 • Bevæg hovedet langsomt frem og tilbage mens du åbner og lukker munden tre gange. 

 • Forestil dig du nærmest skal fylde din undermund op med noget, sådan at du lave en “scooping” bevægelse. 

 • Slut af med at tage en dyb indånding og giv slip.

Øvelsen træner underansigtets muskler som reducerer linjer rundt om munden samt linjen fra næsefløjen og ned mod hagen og opstrammer kinderne.

  LIP PLUMPER


Kig op mod loftet mens du laver 10 kys med kysselyde.   

 • Du må meget gerne overdrive. 

 • Tag nu en dyb indånding, mens du puster langsomt ud puster du et kys. 

 • Gør dette 3 gange. 

 • Denne øvelse giver fylde til dine læber og opstrammer kæbepartiet og halsen.

Denne øvelse giver fylde til dine læber og opstrammer kæbepartiet og halsen.

Husk korrekt vejrtrækning - Første step til god succes med Face fitness øvelser er dit åndedræt. Dybe vejrtrækninger, giver bedre blodcirkulation, som resultere i mere ilt og næring til ansigtet og hele kroppen. Et opmærksomt åndedræt kan også hjælpe med at fjerne spændinger fra musklerne i både ansigt og krop.

♡ ° ♡ ° ♡ ° ♡ ° ♡ ° ♡ 

Eyelift gua sha massage

ametyst gua sha amethyst facial gua sha massage eye lift no botox

Eye lift facial med gua sha

I august lagde vi vores eyelift facial op på instagram og i har givet os den fineste feedback - tusind tak for det! Har du endnu ikke prøvet den, så får du videoen her i bloggen, så du kan komme i gang med det samme :)


Det her skriver Tina Hvedehave om eye lift massagen:

"Jeg har været igang med Gua Sha i snart 2 måneder nu. Jeg bruger dem hver dag. Kan simpelthen ikke lade være. Det er blevet mit yndlings ritual - både morgen og aften ! 

Min hud elsker det og det ses tydelig nu -  hvad den lille fisk kan udrette af mirakler. Siden i slog Eye Lift guiden op på IG den 26. august har jeg lavet massagen hver anden dag og WAUW hvor det virker !!!

Jeg er helt blown away over så fint et løft de har fået ! Kan simpelthen mærke når jeg rynker mellem mine bryn, at min pande er blevet strammere .... 
Og helt uden Botox ... Jeg er kæmpe fan !!" 

Tina brugte vores aventurin beauty tool. Har du stadig ikke fået prøvet gua sha massage, så kan du få aventurin gua sha'en i 2. sorterings kvalitet til kun 250kr i shoppen.

Sådan gør du


TRIN 1

Start med at åbne op på “tjek ind” punktet lige under kravebenet ved at køre dine fingerspidser i cirkler på punktet, åbn op for begge punkter på samme tid.

TRIN 2

Hold på punktet omkring lige under hvor øjenbrynet starter ved næseroden, hold trykket på begge sider af ansigtet på samme tid, hold med fast tryk i 10-15 sekunder. Punktet er oftest ømt, så du er ikke i tvivl, når du finder det.

TRIN 3

Hold på punktet ved den yderste øjenkant på begge sider af ansigtet på samme tid med fast tryk i 10-15 sekunder.

TRIN 4

Hold på punktet midt på øjets nederste kant på begge sider af ansigtet på samme tid med fast tryk i 10-15 sekunder. Punktet sidder på benet lige under pupillen, når du kigger lige ud. (Du kan mærke, der er en lille bue ind der, hvor punktet er).

TRIN 5

Brug kanten af Gua Sha hovedet og skrab fra næsefløjen op langs næsen, til du når øjenbrynet. Skrab 10 gange med medium tryk.

TRIN 6

Med Gua Sha hovedet skraber du fra den yderste øjenkant lige under øjet på den bløde del og ind mod øjenkrogen, fortsæt op over øjenlåget ud mod den yderste øjenkrog. Fortsæt i denne cirkel med meget let tryk 10 gange.

TRIN 7

Har du kragetæer, så strækker du ud i området med pege- og langfinger, og med den anden hånd bruger du Gua Sha hovedet eller halespidsen og skraber frem og tilbage eller i zigzag over kragetæerne, gør det 5 gange over hver linje med let til medium tryk. Har du ikke kragetæer så spring dette trin over.

TRIN 8

Tag kanten af Gua Sha hovedet og skrab fra den yderste øjenkrog ud til hårgrænsen med medium tryk 10 gange.

TRIN 9

Brug Gua Sha halespidsen for at stimulere brynets yderste punkt (frem og tilbage, op og ned og i cirkler).


TRIN 10

Gentag hele trin 9 i midten af brynet med medium tryk 10 gange.

TRIN 11

Gentag hele trin 10 ved starten af brynet ved næseroden.

TRIN 12

Slut denne side af ansigtet med at køre med Gua Sha hovedet fra hårgrænsens midterlinje ud til tindingen og ned langs øret og halsen for at dræne til lymfen 3-5 g
ange med let tryk. Gentag alle trin i den modsatte side.

Andre gode tips mod trætte og tunge øjenomgivelser

Afslut med iskolde krystaller (vi anbefaler ametyst) eller agurkeskiver på øjnene og giv dig selv minimum 5 minutter til at ligge og slappe af.

 • Få din skønhedssøvn - brug gerne sovemaske eller sov i et helt mørkt rum.

 • Er du dehydreret, kan man se det med det samme på dine øjne, husk minimum 2 liter vand HVER dag.

 • Face Fitness til øjnene. Husk at du får vores store online Facegym medlemskab gratis, når du køber en gua sha krystal hos honestbeautytalks.org.


Eye fitness øvelse

Sørg for, at hoved og nakke er afslappet og kig ligeud på et punkt foran dig. Uden at bevæge hovedet eller halsen, kig med dine øjne til højre, mens du trækker vejret ind. Pust ud, mens du kommer tilbage til midten. 


På en indånding kigger du nu til venstre og tilbage til midten på en udånding. På en indånding kig ned og kom tilbage til midten på en udånding. På indånding kig op og på udånding tilbage til midten. Luk øjnene i 5 sekunder og gentag derefter øvelsen 2 gange mere. 


Derefter kigger du ligeud på et punkt foran dig. Uden at bevæge hovedet eller halsen ruller du øjnene hele vejen rundt, først den ene vej og efterfølgende den anden vej. Gentag 3 gange, luk øjnene et par sekunder mellem øvelserne.

Øvelsen toner dine øjenomgivelser, giver liv og vitalitet til øjnene, øger blodcirkulationen og udglatter brynene. Hjælper især trætte og tørre øjne.

Holistic Beauty - derfor arbejder vi med det

Vi drømmer om en verden, hvor skønhed udspringer fra nydelse og velvære. En verden, hvor det er skønhed at have selvværd og kærlighed til sig selv. En verden, hvor vi lærer at lytte til vores krop, nære og opløfte den. Lige nu føler vi, at vi lever i en verden, hvor skønheden har mistet sin ægthed, og ærlighed er noget, man skal lede længe efter.

Vi lever i en verden af manipulerede modeller og med filter på vores hverdag. Dette ender ud i, at vi får et falsk syn på skønhed og mister os selv i kampen om at ligne noget, der ikke er virkeligt.


Skønhed er selvprioritering

Vi har skabt Honestbeautytalks i håb om, at vi sammen kan vende vores syn på skønhed, så vi kan leve i en verden, hvor skønhed skaber kærlighed og nydelse frem for stress, frygt og skam.

En Holistisk tilgang til skønhed er for os altafgørende, og det handler om at skabe et sundt skønhedsfundament for os selv. Inderst inde ved vi jo godt allesammen, at det ikke hjælper at putte glimmer på en lort - den lugter stadig. Hvis din krop er i en konstant stresstilstand, kan den ikke regenerere sig, forny din hud eller give dig energi og overskud.


Årsagsbehandling fremfor concealer

Det, vi har lært i vores arbejde som henholdsvis kosmetolog og holistisk hudterapeut igennem de sidste 10 år, er, at det er utroligt hårdt arbejde at symptombehandle, og det giver aldrig rigtigt et helt tilfredsstillende resultat. Løsningen er, at vi bliver nødt til at lægge lidt energi i det, vi gør, de produkter vi bruger, den måde vi bruger dem på, OG gå ind og finde årsagen til “problemet” for at undgå, det ikke opstår igen. Vi er meget kede af at skulle afsløre, at vi desværre ikke finder løsningen i en creme eller et hurtigt quick fix. Vi er kommet frem til, at vi opnår de bedste resultater ved at have et stærkt nervesystem, afbalancerede hormoner, en sund kost, et positivt sind og en masse livsnødvendig selvkærlighed.
 

Holistisk Skønhed

I samfundet i dag, hvor stress er blevet en stor del af vores hverdag, ser vi et stort behov for at skabe ritualer, der hjælper kroppen tilbage i balance.Hvad er  stress?

Oplevelsen af stress opstår, når de krav, der stilles til os, overskrider vores (opfattede) evne til at håndtere dem. Stress kan defineres som ændringer i vores tanker, følelser og fysik som følge af vores respons på de krav, der stilles af os, eller vi stiller til os selv. Det er selvfølgelig vigtigt at nævne, at stress i sig selv ikke er en dårlig ting. Det er en livsnødvendighed for at overleve, og hjælper os med at finde balancen mellem handling og væren. Problemet opstår, når stress bliver kronisk, og vi enten ender i en tilstand af sympatisk dominans eller endnu værre parasympatisk dominans.

 

Sådan påvirker stress din hud, krop og celler

 • Når du er i en tilstand af stress, ryger al  energien til beskyttelse af dine vitale organer.
 • Blodkarrene trækker sig sammen.
 • Blodgennemstrømning i de små blodkar i huden svækkes.
 • Der kommer ikke nok næring til huden og nok affaldsstoffer væk fra huden.
 • Der opstår inflammation, som nedbryder kollagen og bindevæv og får cellerne til at "karamellisere" (glycation).
 • Det resulterer i slapt og stift væv, der ikke kan holde på fugten.
   

Du har måske oplevet dette; din hud går amok i perioder, hvor du har alt for travlt, har alt for meget at tænke på, eller bare på ingen måde er i flow. Det kan vise sig i huden som inflammation, tørhed, urenheder, rødme osv.

Når det sympatiske nervesystem trigges, sættes kroppen i beredskab med en masse fysiologiske ændringer til følge, som bl.a. påvirker muskelstyrken, immunforsvaret og kredsløbet.

Det parasympatiske nervesystem derimod virker beroligende på kamp-/flugtmekanismen, sætter gang i fordøjelsen og derved vedligeholdelse og opbygning af kroppen. Når huden reagerer med symptomer, er det altså ikke fordi, den “fejler” noget.

Huden reagerer, som den biologisk er programmet til, nemlig at reagere på noget, der er off. Huden prøver skabe kontakt med dig gennem symptomer ved at vise dig et spejlbillede, at noget ikke helt er, som det skal være.

Din opgave er nu at tage ansvar for din hud og lytte til, hvad din krop fortæller dig. Vi lover dig, at hvis du virkelig begynder at lytte til din krop, kan du skabe intet mindre end mirakler for den og for dig.


Få de første kapitler af vores Holistic Beauty & gua sha bog Honest Beauyt Talks Vol 1 gratis her

I vores bog har vi skrevet om bl.a. hudens cyklus, og hvordan du ved af afkode din huds reaktioner, kan lære at samarbejde MED din hud. Den viden synes vi alle skal have, så vi har gjort de første 30 sider af bogen tilgængelig for dig lige her

Sådan reducerer du smilerynker og trætte øjne med gua sha massage

gua sha massage mod smilerynker honest beauty talks ametyst gua sha fisk
"Jeg har brugt min gua sha fast hver anden dag i 3 uger nu, og der hvor jeg bemærker allermest forandringen er linjerne rundt om mine øjene er næsten væk og mine lidt nedadvendt mundviger er også blevet mindre. Min hud er dertil blevet glatter, fået mere glød og generelt bare mere lækre at se på. Jeg bruger rigtig meget min gua sha i hovedbunden også. Med halen ned af mod hovedbunden. Til start kunne jeg dårligt køre den hen over hovedet pga. spændinger, men nu har jeg meget sjælden hovedepine, og der er intet i forhold til spændinger! Jeg vil ikke undvære min lille underlige fisk!" - Kristina Suddergaard
 

Sådan skrev Kristina til os på instagram her den anden dag. Og det blev vi selvfølgelig så glade for! Vi ved jo at vores gua sha facials giver resultater, hvis blot du laver dem regelmæssigt. Derfor har vi lyst til at dele vores "Eyelift" facial fra vores bog med dig her på bloggen i dag, så du kan få samme resultater som Kristina.
Kristina brugte vores ametyst gua sha (i 2. sorterings kvalitet), og det "sjove" er, at netop ametyst er brugt i krystalterapien mod øjenproblemer. Ametyst er også kendt for at virke enormt beroligende og afstressende. Du kan læse lidt mere om ametyst i slutningen af bloggen her.

 

Honest Beauty Talks' Eyelift Gua Sha Facial 

Vores DIY krystal gua sha facials er udviklet sådan, at de virker på din ydre skønhed og indre sundhed, samtidig med at du får et “pusterum” i din hverdag. Som navnet lyder er denne facial designet til at afspænde øjenomgivelserne og reducere smilerynker.

 

Du skal bruge

En ametyst Gua Sha til ansigtet og din favorit facebalm. Ametyst bruges ofte ved øjenproblemer og ved hovedpine.

eyelift gua sha massage mod smilerynker honest beauty talks

Eyelift Gua Sha Facial

by Honest Beauty Talks

gua sha facial mod smilerynker
ametyst gua sha sovemaske

 

Ametyst

Ametyst kaldes også for trosstenen. Den har en rensende effekt på krop og sind. Krystallen siges at have magiske kræfter og beskytter mod dårlige energier og negative vibrationer.

HUDTYPE

Ametyst passer til den normale/kombinerede hud og er især god til den stressede/hormonelle hud med periodevise bumser langs kæben og på hagen.

PERSONLIGHED

Ametyst er til power-kvinden, der har brug for en time-out fra en travl hverdag med mere gøren end væren. Ametyst er til dig, der har brug for lidt mere mildhed og blidhed i din hverdag. Der er altid støtte at finde. Det har aldrig været meningen, at du skal klare alting selv.

MINDSET

Ametyst giver mod, visdom og styrker hukommelsen. Den hjælper med at træffe de rigtige beslutninger og giver selvtillid, klarhed og tillid. Krystallen styrker samhørighedsforhold og giver en enhedsfølelse, så det er nemmere at rumme det maskuline og feminine i hjertet. Den får dig til at vende blikket indad for at søge efter den egentlige årsag til din uro.

KROPSLIGT

Ametyst renser og forbedrer blodcirkulationen i kroppen. Den støtter vores hormonsystem og virker afstressende og beroligende. Den bruges ofte ved mave/tarmproblemer, øjenproblemer og hudlidelser samt ved søvnbesvær. Brug ametyst mod hovedpine, øjenspændinger, nakkespændinger og spændingsrynker.

Opstram armene med Glow Gua Sha massage

regnbue flurit glow gua sha honest beauty talks

Flere af jer har spurgt hvordan man laver gua sha massage til opstramning af armene, og det er faktisk rigtig let! Vi har lavet en videoguide til dig her, og du kan bruge lidt forskellige gua sha'er. Et godt bud er vores blå Sodalit Body Detox Gua Sha eller vores nye Glow Gua Sha i regnbueflurit, rosakvarts eller røgkvarts til ansigtet. Den passer lige i størrelsen til mave, arme og lægge.

Opstram huden på maven med Glow Gua Sha

Det er ikke kun huden på lårene du kan stramme op med regelmæssige (4 gange om ugen) gua sha massage, huden på maven virker gua sha også på. Og ofte kan du faktisk se hurtigere resultater på maven end på benene.

Vi har lavet en videoguide til dig her, og vil også gerne tippe dig om at du kan bruge vores Glow gua sha til ansigtet til denne massage også. Den er mindre end Shape gua shaen og derfor lettere at bruge på mave og arme. Og så kan du naturligvis også bruge den i ansigt, på halsen og decollete.

Sunde hindbær-vafler med brombærcreme og kakaonibs.

sunde vafler

Vi er vilde med disse hjemmelavede  og hudvenlige vafler- helt uden gluten, sukker og mælk. De er perfekte hvis du er på en cellulite challenges og er lækker sulten;) De er super nemme at lave og smager som en drøm- whats not to like? Vi anbefaler, at du forkæler dig selv her i weekenden med vafler til morgenmad <3 

 

Vafler

 • Det skal du bruge:
 • 3 æg
 • 2 dl mandelmel
 • 2-3 spsk kokosmælk
 • 1 banan
 • 1 dl hindbær (vi bruger frosne)
 • 2 tsk bagepulver
 • 1 spsk loppefrøskaller
 • 1/2  tsk vaniljepulver
 • 2 spsk collagen pulver (valgfrit)

Sådan gør du:

Blend alle ingredienser godt sammen. Hæld dejen i en vaffelform (vi bruger den fra Green Goddess), bag dem i ovnen ved 200 grader i ca 20 min. Når de er færdige tager du dem ud af formen og lader dem køle lidt af, inden du pynter med brombærcreme og kakaonibs.

 

Brombær creme

Det skal du bruge:

 • Ca 2 dl frosne brombær (du kan også sagtens bruge blåbær)
 • Resten af den dåse kokosmælk du brugte til vaflerne.

Sådan gør du:

Blend det hele sammen til det har en creme konsistens. Pynt dine vafler med cremen lige inden severing.

Velbekomme!

Velbekomme!

Care for yourself

Maja & Tanja

Luna tea infusion

luna tea infusion for vitajuwel luna momentum water bottle black goji berry tea blue tea purple tea pink tea jasmine white pearl tea

We LOVE our new gem water bottles from Vitajuwel. Especially because they come with a handy tea insert, so you can use them for hot or cold tea brewing.

My favorite tea at the moment is a luna tea infusion perfectly matched to the Luna rainbow moonstone bottle for that time a month, where us women need a little extra nurture and self care.

This is a floral tasting and deeply calming tea blend of white jasmine, black goji berries, a sqeeze of lime, linden blossom and blue mallow blossoms (malva sylvestris).


The recipe

 

How to

 • Fill the Vitajuwel tea filter with 2 teaspoons of the tea blend
 • Insert filter in the bottle and fill the bottle with 70 degree hot water
 • Let it steep for 5-20 mins.
 • Add a sqeeze of lime and notice the colour change from blue to deep purple.
 • Sip and enjoy!
 • TIP you can reuse your tea leaves twice.
luna tea infusion for vitajuwel luna momentum water bottle black goji berry tea blue tea purple tea pink tea jasmine white pearl tea

Hvilken body gua sha skal du vælge?

hvilken body gua sha skal jeg vælge mod cellulite which gua sha to choose for cellulite

Vi har gjort det for dig, at vælge den rette body gua sha til dig, med denne blog. Du skal blot finde din cellulite type, og så vælge gua sha plus råd efter den.

Vi håber du bliver lige så glad for dit gua sha ritual som vi er <3 <3

 

TEST DIT BINDEVÆV og find din cellulite type                                                                             

 • Hvis du kan løfte op i huden og få fat i 0.5 cm hud uden at det gør ondt har du sundt bindevæv i det område.
 • Hvis du kan løfte op i huden og få fat i 1-2 cm og det føles som om der er små korn under huden har du cellulite type 1.
 • Hvis du kan løfte op i huden og få fat i 1-2 cm og det føles som en brændende fornemmelse, så har du cellulite type 2.
 • Hvis du kan løfte op i huden og få fat i 2+ cm og det er føles geleagtig/blødt har du cellulite type 3.
 • Hvis du næsten ikke kan løfte op i huden eller hvis du kun får fat i store hårde klumper har du cellulite type 4.

 

CELLULITE TYPE 1 "HYTTEOST"

cellulite type 1

Denne type appelsinhud er småbulet (som hytteost) og den letteste grad af appelsinhud. Det er denne type der hurtigst forsvinder, da den kun sidder i det yderste lag bindevæv. Dem der har skrevet til os og fortalt at deres appelsinhud er forsvundet efter kun et par gua sha sessioner, er dem der har denne type.
Når bindevævet lider og bliver strukket i af forskellige årsager, så skubbes fedtet ud gennem de svage punkter i bindevævet. Derfor er det du oftest har hørt at appelsinhud skal trænes væk eller appelsinhud er et fedtproblem, men sandheden er at cellulite er et bindevævsproblem. Tynde som tykke får appelsinhud, men det er sandt at hvis man reducerer fedtprocenten så synes appelsinhud mindre, da der ikke er så meget fedt at skubbe ud gennem bindevævet..men problemet er det samme! Bindevævet er stadig tvistet.

Da denne type cellulite sidder i det yderste lag bindevæv vil du uden tvivl få en masse små blå mærker når du går i gang med at lave gua sha, det er ok og det er normalt. Bliver du blå, så vent en dage med at lave gua sha igen, så huden får ro til at restituere sig.

Denne type appelsinhud forsvinder typisk efter 1-3 måneder med regelmæssig gua sha (3-5 gange om ugen).


BRUG DENNE GUA SHA

sodalite body gua sha tool redskab cellulite
 • Vores blå sodalit XL gua sha er perfekt til denne type cellulite. Her kan du sagtens nøjes kun med skrabeteknikken op mod lymfen. Lav gerne 20-60 skrab det samme sted inden du går videre til næste sted.
 • Du kan vælge at lave denne teknik efter morgenbadet for at få din kropsolie eller balm til at trænge godt ind i huden. Sørg endelig for ikke at tabe din gua sha. Læg evt et par håndklæder på gulvet, så den lander blødt, hvis uheldet skulle være ude.
   

SØRG FOR AT

 • Drikke dine 2 liter vand om dagen og evt mere, da gua sha teknikken sætter en mild udrensning i gang.
 • Lav kaffepeeling 1 gang om ugen.

 

 

CELLULITE TYPE 2 "BAKKER & DALE"

cellulite type 2 gua sha massage tool redskab kursus

Denne type cellulite er karakteriseret af bakker, fordybninger og linjer der sidder i de dybere lag af bindevævet. Den ujævne hudoverflade skyldes forsnævringer, sammenvoksninger og forvridninger i bindevævet, som ikke kan trænes eller spises væk. Denne type appelsinhud kræver dybdemassage af bindevævet som du lærer i denne challenge.
Du kan sagtens have en kombination af type 1 appelsinhud og type 2 appelsinhud. Det har de fleste. Så når du går i gang med gua sha massagen kan du enten opdage at få små blå mærker med det samme (type 1 som “opløses”) eller først efter flere sessioner (tegn på type 2 som opløses).

Denne type cellulite tager typisk 1-4 måneder at komme af med.
 

BRUG DENNE GUA SHA

sodalite shape body gua sha tool redskab mod cellulite appelsinhud
 • Brug en af vores SHAPE gua shaer. Vælg rosakvarts hvis det er indre forurening (altså selvkritik og negative tanker om dig selv) du mener er årsagen til din cellulite. Vælg obsidian hvis det er ekstern forurening (som sukker, alkohol etc), som du trænger til at afgifte.
 • Her skal du starte med at bruge siden med de små bølger og køre frem og tilbage på området indtil det er godt opvarmet.
 • Du kan bruge siden med de store bølger, der hvor du har dybere ophobninger og "bakker" som du gerne vil arbejde på.
 • De steder hvor du har "dale", kan du bruge spidsen af gua sha'en til at "grave" i bindevævet. Brug enden til at finde det sted i eller omkring "dalen", hvor det gør mest ondt. Det er DER du skal løsne op. Du løsner op ved at skrabe med små bevægelser og fast tryk, hvor det gør ondt og spænder. Det kan føles som en tråd eller elastik du kører henover. NB du får blå mærker med denne teknik, også selvom du ikke gør det særlig hårdt.
 • Du slutter gua sha massagen af ved at lave 20 lange skrab op mod lymfen med den glatte side af gua shaen på det samme sted. Fortsæt indtil du har været hele området igennem.
   

SØRG FOR AT

 • Drikke dine 2 liter vand om dagen og evt mere, da gua sha teknikken sætter en mild udrensning i gang.
 • Skrue ned for det der "forurener" som sukker, alkohol, selvkritisk mindset etc.
 • Drikke 0.5 liter stærk brændenælde infusion dagligt for at rense bindevævet indefra.
 • Sætte et mål om at gå en lang tur hver dag for at aktivere muskler, blodcirkulation og lymfesystem.
 • Lave kaffepeeling 1 gang om ugen.

 

CELLULITE TYPE 3 "GELE"

cellulite type 3 gua sha massage krop ben lår arme

Den type cellilute er en cocktail af manglende muskelmasse, fedt, væskeophobning og ophobning af affaldsstoffer i bindevævet. Vævet føles geleagtig og der er manglende muskelstyrke. Denne type appelsinhud opstår fordi bindevævet er for omklamrende omkring musklerne pga. forsnævringer, sammenvoksninger og forvridninger at nerveforbindelsen til musklen afbrydes. Når der ikke er gode nok nervesignaler til musklen, så reagerer musklen ikke som den skal og det gør det ekstra svært at danne muskelmasse.

Har du nogensinde prøvet at vågne op med en sovende arm fordi du har lagt på den? Det er samme princip der gælder her. Det kræver lidt arbejde at få armen til at virke igen, ligesom det vil kræve en del gua sha massage at rydde op i forsnævringerne i bindevævet, så musklerne kan fungerer ordenligt igen. Sund kost og regelmæssig træning er super vigtig her for at afgifte de affaldsstoffer som fastholdes i bindevævet. Massage alene er ikke nok. Du kan opleve når du begynder at lave massageteknikkerne at huden kan føles endnu mere geleagtig i en kort periode, det er EN GOD TING. Det betyder du at begynder at opbryde hårde klumper af forsnævret bindevæv og fedtbundne affaldsstoffer. Bare bliv ved og du vil snart se resultater.

Denne type appelsinhud kan tage 6-12 måneder at rette op på.


BRUG DENNE GUA SHA

blå sodalit gua sha takker tool redskab cellulite appelsinhud
sort obsidian gua sha shape takker tool redskab cellulite appelsinhud
 • Brug en af vores SHAPE gua shaer. Vælg rosakvarts hvis det er indre forurening (altså selvkritik og negative tanker om dig selv) du mener er årsagen til din cellulite. Vælg obsidian hvis det er ekstern forurening (som sukker, alkohol etc), som du trænger til at afgifte.
 • Her skal du starte med at bruge siden med de små bølger og køre frem og tilbage på området indtil det er godt opvarmet.
 • Du kan bruge siden med de store bølger, der hvor du har dybere ophobninger og "bakker" som du gerne vil arbejde på.
 • De steder hvor du har "dale", kan du bruge spidsen af gua sha'en til at "grave" i bindevævet. Brug enden til at finde det sted i eller omkring "dalen", hvor det gør mest ondt. Det er DER du skal løsne op. Du løsner op ved at skrabe med små bevægelser og fast tryk, hvor det gør ondt og spænder. Det kan føles som en tråd eller elastik du kører henover. NB du får blå mærker med denne teknik, også selvom du ikke gør det særlig hårdt.
 • Du slutter gua sha massagen af ved at lave 40-60 lange skrab op mod lymfen med den blå sodalit xl gua sha på det samme sted. Fortsæt indtil du har været hele området igennem.
 • Dette sidste trin er vigtigt for at dræne væske og affaldsstoffer ud til lymfen.
 • Lav gerne din gua sha i sengen inden du skal sove. Det er lettest at lave hvis du sidder/ligger ned.
   

SØRG FOR AT

 • Drikke dine 2 liter vand om dagen og evt mere, da gua sha teknikken sætter en mild udrensning i gang.
 • Skru ned for det der "forurener" som sukker, alkohol, selvkritisk mindset etc.
 • Drik 0.5-1 liter stærk brændenælde infusion dagligt for at rense bindevævet indefra.
 • Drik vores beauty shot dagligt.
 • Sæt et mål om at gå en lang tur hver dag for at aktivere muskler, blodcirkulation og lymfesystem.
 • Opbyg muskelmasse ved at styrketræne 2-3 gange om ugen.
 • Lave kaffepeeling 1-2 gange om ugen.
 • Bruge vores detoxbalm til din gua sha massage.
   

 

CELLULITE TYPE 4 "FASTLÅST"

cellulite type 4

Denne type cellulite er den værste af dem alle sammen, også selvom den ikke ser så slem ud som de andre. Faktisk kan huden være helt glat, men så snart du laver “nappe-testen” vil du mærke at du næsten ikke kan løfte huden op og hvis du kan er det i store hårde klumper. 

Det er tegn på at bindevævet er så sammenbundet og forvredet i alle bindevævslag at det låser fedtet og musklerne helt fast. Hvis du har meget af denne type appelsinhud vil du opleve smerter, føle dig træt, have kredsløbsproblemer som kolde hænder og fødder og områder der er koldere end andre. Krampe i benene og tunghed vil du sikkert også opleve, ligesom at lige meget hvor meget du træner, så ser du aldrig rigtig muskeldefinition, da nerveforbindelsen til musklerne er dårlig. 

Selvom dette er den værste type appelsinhud, så kan du sagtens gøre noget ved det! Det tager bare ekstra tid, som regel op til et år. Du vil opleve at når du begynder at lave gua sha massagen så bryder du de hårde klumper af bindevæv, væske, fedt og affaldsstoffer og så kan appelsinhuden komme til at se værre ud i en periode. Dette er en god ting, det betyder du gør fremskridt og det forsvinder igen jo mere du laver massagen.

At varme hudområdet op først enten i sauna, bad, bruser eller med varmetæppe/varmedunk øger effekten af massagen hos alle cellulitetyper, men ved denne type cellulite er det et must, da du skal ind og arbejde i alle bindevævslag.

Start blidt op uden det gør for ondt indtil du holder op med at få blå mærker, herefter kan du trykke hårdere og gå dybere med massagen.


BRUG DENNE GUA SHA

blå sodalit krops gua sha cellulite appelsinhud
rosakvarts rose quartz shape takker comb body krops gua sha redskab tool
 • Brug en af vores SHAPE gua shaer. Vælg rosakvarts hvis det er indre forurening (altså selvkritik og negative tanker om dig selv) du mener er årsagen til din cellulite. Vælg obsidian hvis det er ekstern forurening (som sukker, alkohol etc), som du trænger til at afgifte.
 • Her skal du starte med at bruge siden med de små bølger og køre frem og tilbage på området indtil det er godt opvarmet.
 • Du kan bruge siden med de store bølger, der hvor du har dybere ophobninger og "bakker" som du gerne vil arbejde på.
 • De steder hvor du har "dale", kan du bruge spidsen af gua sha'en til at "grave" i bindevævet. Brug enden til at finde det sted i eller omkring "dalen", hvor det gør mest ondt. Det er DER du skal løsne op. Du løsner op ved at skrabe med små bevægelser og fast tryk, hvor det gør ondt og spænder. Det kan føles som en tråd eller elastik du kører henover. NB du får blå mærker med denne teknik, også selvom du ikke gør det særlig hårdt.
 • Du slutter gua sha massagen af ved at lave 40-60 lange skrab op mod lymfen med den blå sodalit xl gua sha på det samme sted. Fortsæt indtil du har været hele området igennem.
 • Dette sidste trin er vigtigt for at dræne væske og affaldsstoffer ud til lymfen.
 • Lav gerne din gua sha i sengen inden du skal sove. Det er lettest at lave hvis du sidder/ligger ned. Brug gerne et varmetæppe eller gør det efter et bad eller træning, så din hud er varm. Så kan du arbejde dybere ned i bindevævet.
   

SØRG FOR AT

 • Varme huden op. Med denne type cellulite får du 100% mere ud af din gua sha, hvis du laver teknikkerne på en varm hud. Det er bedste er i en sauna. Alternativt efter et varmt bad med epsomsalt, varmt brusebad, varmetæppe eller træning.
 • Tjekke din holdning. En god behandler som en body SDS'er eller kraniosakral terapeut kan hjælpe dig med at tjekke at din krops holding ikke bidrager til fastlåsthed.
 • Drikke dine 2 liter vand om dagen og evt mere, da gua sha teknikken sætter en mild udrensning i gang.
 • Skru ned for det der "forurener" som sukker, alkohol, selvkritisk mindset etc.
 • Drik 0.5-1 liter stærk brændenælde infusion dagligt for at rense bindevævet indefra.
 • Drik vores beauty shot dagligt.
 • Sæt et mål om at gå en lang tur hver dag for at aktivere muskler, blodcirkulation og lymfesystem.
 • Opbyg muskelmasse ved at styrketræne 2-3 gange om ugen.

 

Video guides til gua sha massage mod cellulite

Recipe: Self love in a bottle

aromaterapi duften af selvkærlighed duft dig smuk

Self love in a bottle anybody?

Honest Beauty Talks is a product from a conversation Maja & Tanja had in 2015 about the lack of self love and self care in the beauty industry. 
Suddenly Maja burst out “I wish we could put self love in a jar!” and that was the birth of Honest Beauty Talks.

This wish is still our guiding star today, and eventhough we haven’t quite mastered it to perfection yet, we still try everyday through our rituals, crystals and aromatherapeutic formulations. We hope you feel it💕

If you want a sniff of our best attemt of the scent of self love, try this perfume recipe from our book and pink face balm diy box.


You'll need

 • Our Selvkærlighed facebalm DIY box

 

The recipe

 • 4 drops of lavender essential oil
 • 2 drops of ylang ylang essential oil
 • 1 drop of helichrysum essential oil
 • 3 drops of cacao absolute
 • 2 drops of rose absolute
 • 10ml of squalane oil
 • 1 drop of rosemary co2 extract


How to

In a small beaker add squalane and essential oils. Stir for a few mins and test the smell. Adjust if you feel like it. Stir in 1 drop of rosemary co2 extract and pour into a dark glass roll on bottle.

Add to pulse points on wrists and neck and inhale the scent 20 times 3 times a day for a week, and see what happens💕

(When you buy our pink face balm diy box we include roll on bottles and generous amounts of essential oils for you to make this perfume)

self love in a jar good stuff scent recipe pink face balm recipe

DIY Unicorn body balm

diy body balm recipe unicorn multi coloured balm

(Få opskriften på dansk nederst i bloggen)

We've been playing with some creative blending  and came up with this beautiful multi colored body balm, that we both love. Not just for the uplifting scent but also for the vibrant colors, that inspired the name Unicorn balm.

This recipe requires a bit of patience and that you follow the recipe steps carefully, but the result is totally worth it. We promise you will look even more forward to your nightly gua sha self care ritual. This balm is perfect for our cellulite challenge.

 

You will need

 

Unicorn body balm recipe

 • 45g kokom butter
 • 75g shea butter
 • 1 pot of alkanet root
 • 75g squalane (plus about 10g more for the alkanet infusion).
 • 9 drops rosemary co2 antioxidant extract
 • 25 drops red grapefruit essential oil without furocoumarins 
 • 10 drops lime essential oil
 • 10 drops blue tansy essential oil
 • 5 drops magnolia essential oil
 • 4 drops linden blossom absolute
 • 2 drops blue cypress essential oil.
 • About 25 drops of guaiazulene

 

how to

Start cleaning all your glasses, the black jar, spoon etc with soap and water, then clean with boiling water and wipe off with paper towels and rubbing alcohol. Place them on clean paper towels.

The first step in the balm making process is to infuse the entire contents of the pot with alkanet root in approx. 30 ml squalane oil. Add the oil and alkanet to a 100ml glass beaker and leave it to infuse in a melter or in a bowl of hot water for 30-60 mins. Strain the alkanet root from the oil by filtering it through a tea filter, leaving you with a bright red oil. You'll approx. have 20g of colored oil left.

Add the kokom butter and shea butter in a 100ml beaker and melt in a melter or in a hot water bath. Use just enough heat to melt it.  If you melt the butters at too high temperatures, you destroy the fatty acids.

Pour 10g of the red oil into a 100ml beaker. Add 15g of squalane oil, 3 drops of rosemary co 2 extract, 5 drops of magnolia essential oil and 15 drops of grapefruit essential oil and stir thoroughly.

Pour 10g of red oil into a 100ml beaker and add enough drops of guaiazulene until the color changes to a deep purple. Add 15g of squalane oil, 3 drops of rosemary co 2 extract, 10 drops of lime essential oil, 4 drops of linden blossom absolute and 5 drops of grapefruit essential oil and stir thoroughly.

Pour 25g of squalane oil into a beaker and add 7-15 drops of guaiazulene depending on how blue you want the color. Remember the color becomes much lighter once the balm has set. Add 3 drops of rosemary co2 extract, 2 drops of blue cypress essential oil, 10 drops of blue tansy essential oil and 5 drops of grapefruit essential oil and stir thoroughly.

Now comes the hard part.

Add 40g of the melted kokom butter / shea butter mixture to each of the 3 beakers and stir thoroughly.

You need a large and tall tray, around 10cm tall. Fill it with cubes and cold water and place the 3 beakers in it. Take care they don't turn over! Stir all three beakers so they cool at the same time. Make sure to stir throughly so the balms don't set in the bottom of the beakers . When the mixtures begin to thicken and become "milky" in color, they are ready to pour into the 200ml black jar. 

Now pour the 3 blends into the 200ml black jar jar. Be creative with the pattern. For example, start pouring the blue mixture into the jar. Then add the purple mixture in  small thin strips and pour the blue mixture in the middle and draw lines with a spoon in the jar. Be careful not to mix the colors together, then your balm will just turn brown. That's why it's so important that the blends are cooled to a thicker consistency before pouring them into the final jar.

Have fun with this recipe and please send us a picture of your unicorn body balm!

NB the balm will last about 6 months if you store it away from damp rooms, water, dirty fingers and heat. Use a clean spatula or gua sha to scoop up your balm and not your fingers. Remember this is a preservative free product so keep it clean ;)

 

unicorn body balm recipe multi colored balm blue sodalite gua sha tool redskab palo santo rosakvarts gua sha citrine gua sha

Vi har været kreative i balm køkkenet og har skabt en ny body balm vi begge to er vilde med. Ikke kun pga duftene men også måden de vildt smukke farver spiller sammen. Deraf kommer navnet unicorn ;)

Denne opskrift kræver tålmodighed og at du følger hvert skridt nøje, men resultatet er hele arbejdet værd. Du vil glæde dig endnu mere til at lave din cellulite gua sha med denne balm.

 

Du skal bruge

 

Opskrift

 • 45g kokomsmør
 • 75g sheasmør
 • 1 krukke alkanetrod
 • 75g squalane (plus ca. 10g ekstra til når du laver alkanetudtræk).
 • 9 dråber rosmarin co2 ekstrakt
 • 25 dråber grapefrugt olie
 • 10 dråber lime olie
 • 10 dråber blue tansy
 • 5 dråber magnolia
 • 4 dråber lindeblomst
 • 2 dråber blå cypres.
 • Ca. 25 dråber azulen

 

Sådan gør du

Start med at rengøre og afspritte alle dine glas, den sorte krukke, skeer etc og stil dem på stykke køkkenrulle, så de er helt rene.

Første skridt i balmprocessen er at udtrække hele indholdet fra krukken med alkanetrod i ca. 30 ml squalaneolie. Lad det stå i et varmt vandbad i ca. en time. Si alkanetroden fra olien ved at si det gennem et te filter, så du har en helt ren, rød olie tilbage uden urtestykker. Du vil ca. have 20ml farvet olie tilbage.

Over vandbad eller i en chokolade smelter, smelter du kokom butter og sheasmør. Brug kun lige nok varme til de smelter. Smelter du dem ved for høj temperatur ødelægger du fedtsyrerne.

Hæld 10g rød olie i et målebæger med plads til 100ml. Tilsæt 15g squalane olie. Tilsæt 3 dråber rosmarin co 2 ekstrakt, 5 dråber magnolia og 15 dråber grapefrugt og rør grundigt.

Hæld 10g rød olie i et målebæger med plads til 100ml og dryp nu så meget azulen i til farven skifter til dyb lilla. Tilsæt 15g squalane olie. Tilsæt 3 dråber rosmarin co 2 ekstrakt, 10 dråber lime, 4 dråber lindeblomst og 5 dråber grapefrugt og rør grundigt.

Hæld 25g squalaneolie i et målebæger og tilsæt 7-15 dråber azulen alt efter hvor blå du ønsker farven. Husk farven bliver meget lysere når først den er stivnet. Tilsæt 3 dråber rosmarin co2 ekstrakt, 2 dråber blå cypres, 10 dråber blue tansy og 5 dråber grapefrugt og rør grundigt.

Nu kommer den svære del. 

Tilsæt 40g smeltet kokom/sheasmør-blanding til hver krukke og rør grundigt.

Du skal bruge et stort fad med ca. 10 cm kant. Fyld den 3/4 dele op med isterninger og koldt vand og stil de 3 skåle heri. Pas på de ikke vælter! Rør i dem alle tre så de afkøler på samme tid. Sørg for at røre godt i bunden så balmen ikke sætter sig fast. Når blandingerne begynder at blive uklare og en smule tykkere er de klar til at blive hældt på krukke. Du kan se de bliver tykkere når du begynder at kunne “trække streger” med skeen og farven bliver mere “mælket”.

Nu kan du hælde de 3 blandinger i den store krukke. Vær kreativ med mønstret. Start fx med at hælde den blå blanding i krukken. Tilsæt så den lilla i tynde striper og tilsæt hæld den blå blanding i midten og tegn streger med en ske i krukken. Pas på du ikke kommer til at blande farverne sammen. Det er derfor det er så vigtigt at blandinger er afkølet til en tykkere konsistens inden du hælder dem op. Gør du ikke dette vil du blot ændre med en stor krukke brun balm ;).

Send os endelig billeder af din unicorn body balm!

unicorn body balm multi colored recipe detox gua sha cellulite skin rollers amethyst rose quartz jade roller face roller

Forskellen på de forskellige body gua sha'er og cellulite teknikker

Igen i år kører vi vores populære Cellulite Challenge. Vores intention med denne challenge er at sætte fokus på behandling af cellulite og aflive nogle myter hen af vejen, da vi gennem vores arbejde oplever, at det er dét, som er det største problem hos de fleste kvinder. 

Der er mange quickfix derude og eksperter, der fortæller os, at det bare skal trænes væk, men har det nogensinde hjulpet dig? Nej, vel.

Det er ikke kun appelsinhud vores challenge får bugt med, fastere og renere hud er nemlig også nogle af "bivirkningerne" ved følgende vores challenge.

 

Sådan virker gua sha massagen

Når du begynder at frigøre spændinger og løsne op i fascieknuder med Gua Sha redskabet, øger du blodgennemstrømningen i huden, så flere næringsstoffer kommer frem og flere affaldsstoffer forlader huden. Det er med blodet, altså med øget blodgennemstrømning, at huden tilføres spændstighedsmolekylerne kollagen og elastin, hvilket giver opstramning af slap hud samt fastere hud over tid.

Derudover kan du også bruge body Gua Sha massagen, hvis du har spændte muskler og har brug for ekstra afslapning.

Vi giver dig en holistisk og bæredygtig behandling af appelsinhud. Opskrifterne og teknikkerne, du finder heri, er gennemprøvet over de sidste 3 år, så vi ved, at de virker, og at du nok skal få resultater, så længe du gør en aktiv indsats. 

Dårlig kost, svag lymfe- og blodcirkulation, undertrykte følelser og uforløst vrede kan alt sammen bidrage til ophobninger af giftstoffer i bindevævet og stagneret energi, der giver cellulite og slap hud. Derfor er vi nødt til at arbejde holistisk for at fjerne årsagen til appelsinhuden. 

Gua Sha teknikken alene kan uden tvivl reducere en stor del af appelsinhuden, men hvis du ikke ændrer omstændighederne, der er skyld i appelsinhuden, så er du nødt til at lave Gua Sha teknikken regelmæssigt for at holde det væk. Vi har givet dig begge muligheder i denne challenge; redskaberne til at arbejde med årsagen samt Gua Sha teknikken til at reducere symptomet, så er det helt op til dig, om du kun vælger en del eller går all in.

 

Tag cellulite type testen og lær hvordan du bruger gua sha her

On nettle tea and cellulite challenge

New CELLULITE challenge tip is up! NETTLE infusion. Drink 0.5 liter a day for cleaner, smoother and happier skin and fascia. It’s super simple to make. Add 15g of dried nettle leaves in a mason jar. Add 0.5 boiled water, put lid on tight and keave to steep for 4 hours or overnight. Strain and drink through out the day. Do this daily for 2-3 months for full effect. Then take a break for 3 months and repeat 💪🏻 You can do it😍

New CELLULITE challenge tip is up!

NETTLE infusion. Drink 0.5 liter a day for cleaner, smoother and happier skin and fascia.
It’s super simple to make:

 • Add 15g of dried nettle leaves in a mason jar.
 • Add 0.5 boiled water, put lid on tight and leave to steep for 4 hours or overnight.
 • Strain and drink through out the day.

Do this daily for 2-3 months for full effect. Then take a break for 3 months and repeat 💪🏻 You can do it😍

Our famous skin clearing beauty shot

honest beauty talks beauty shot cellulite challenge

This BEAUTY SHOT is one of our little secrets for healthy skin and fascia tissue. If you have cellulite this is a must. The taste is not for the faint of hearted as it’s strong but in this recipe we added lemon and frozen sea buckthorn berries for a refreshing version😜

It contains powerful anti-inflammatory phytonutrients to reduce inflammation and redness. The orange plant pigments protect your skin from oxidative damage. Whole lemon, turmeric and rosehips help promote good elimination and support our hard working livers excrete excess hormones.

Lecithin and omega 3 support healthy skin cell membranes and flexible fascia tissue.
 

THE RECIPE

🌼 1 slice of organic lemon with peel
🌼 4 TBS organic frosen sea buckthorn berries
🌼 2 TBS organic rosehip powder
🌼 2 TSP organic turmeric powder
🌼 1 TSP lecithin granules
🌼 1 glass of water
🌼 1 pinch of black pepper
🌼 1 small piece of ginger
🌼 2 TSP Nordic Naturals Omega 3 fish oil or cod liver oil

Blend everything except fish oil. Pour into a glass and stir in the fish oil. Drink immidiately.

We recommend a beauty shot a day for 1-3 months to see and feel a difference in your skin and cellulite. And remember your daily gua sha massage of course.

TIP this beauty shot is also great if you suffer from skin break outs and redness.