Girls Night In - Beauty Slumber Party

Det vil glæde os at se dig til vores Girls Night In Slumber Party fredag d. 3 marts fra kl 19-22. Vi disker op med tøsehygge, beauty snacks og slow beauty ritualer i bedste SelfCare stil.

Vi starter med et kundalini yoga sæt, der styrker vores udstråling, giver indre ro og skaber balance i kroppen.

Efterfølgende står den på luksus til vores ansigt med damp, fyldt op med rosenblade, der får vores krop og sind heeeelt ned i gear. Efterfulgt af en grundig rensning af huden, med vores egen naturlige renseskum, samt afslappende massagetag. Derefter arbejder vi en effektiv peeling ind i huden, der fjerner alle døde hudceller og giver silkeblød hud. Vi er nu klar til en effektiv omgang facefitness time, der opstrammer huden og giver en god glød i vores vinter trætte kinder. Vi slutter det hele af med vores populære Gua Sha Facial, høje vibrationer fra vores krystaller og healende egenskaber fra vores FaceBalms.

I løbet af aften vil der være tid til spørgsmål og skønhedssnak. Vi skal nyde sunde snacks og drikke, der booster vores skønhedsgener.

Du vil få adgang til en digital manual med alle ritualerne, så du nemt kan lave dem igen og igen.

Kom og hold Girls Night In med os og byt dine fredagssjusser ud med selvkærlige slow beauty ritualer- Vi lover dig din krop vil takke dig resten af weekenden;)

Tilmeld dig HER

 

Care for yourself

Maja & Tanja