Gua Sha Facial Treatment

Klinikken i Sværtegade 3, 2 sal, 1118 københavn K.

Klinikken i Sværtegade 3, 2 sal, 1118 københavn K.

Vi har sammensat en luksusansigtsbehandling ud over det sædvanlige med alt det bedste fra vores egne skønheds- og self care ritualer. Denne behandling har været længe undervejs, da vi virkelig har kræset om alle detaljer, lige fra ingredienser i vores hjemmerørte produkter, til vores specialdesignede krystal Gua Sha’er og nøje udvalgte massageteknikker. 

Vores holistiske syn på skønhed kommer til udtryk i behandlingen ved, at vi hele tiden har fokus på at balancere hud, krop og sind. Vi arbejder blandt andet med energien fra vores udvalgte krystaller, aromaterapien fra vores egne produkter, effekterne fra akupressurmassage og Gua Sha teknikker. 

Vores Gua Sha Facial behandling indeholder: Afrens og et “tjek ind” i din hud og din tilstand. Vores peeling bliver masseret ind i huden, mens alle zonerne i ansigtet bliver gennemarbejdet. Efterfølgende afspænder vi dine ansigtsmuskler, sætter gang i blod- og lymfecirkulation, opstrammer og harmoniserer ansigtet. Vi afslutter med en naturlig lermaske efter din hudtype, alt imens du nyder en nakke-, skulder- og hovedbundsmassage. 

Du vil gå hjem med en fornyet glød, afspændte muskler og sind og en opløftet fornemmelse i huden. Dette er for os den ultimative self care følelse, som vi virkelig gerne vil dele med dig.

Gua Sha Facial Treatment med SelfCare kit (Krystal Gua Sha, 15 ml FaceBalm og vejledning, der har en værdi af 749 kr.)

75 min. 1295 kr.

Gua Sha Facial Treatment (uden SelfCare kit)

60 min. 849 kr.

Send en mail til honestbeautytalks@gmail.com for at booke din tid.