Hvordan passer du og renser din krystal Gua Sha?

Vores Gua Sha’er er unikke, da de er lavet af ægte krystaller. Det betyder, at når vi bruger dem, får vi ikke kun effekter fra massagen, men vi får også udnyttet de magiske egenskaber fra den enkelte krystal. Vores krystaller er ikke blot valgt, fordi de ser smukke ud, de er nøje udvalgt for deres healende egenskaber, vibrationer og energi. På vores hjemmeside kan du finde en guide over alle vores krystal Gua Sha’er og massagesten, deres egenskaber, og hvilke hudtyper de især er gode til. Brug vores guide, når du skal vælge din Gua Sha, men vigtigst af alt, vælg den, du føler dig intuitivt mest tiltrukket af, det vil altid være den, der vil være helt perfekt til dig og din hud.

 

Sådan renser du din krystal Gua Sha:

Da krystaller kan bære en energi, er det vigtigt, de bliver renset optimalt, hvis du vil have de bedste egenskaber ud af dem. Læg din krystal Gua Sha til rensning i et saltbad i 24 timer, efterfølgende skyller du salten af med koldt vand. Vil du være sikker på, at alle bakterier er væk, kan du også tørre din krystal Gua Sha af i husholdningssprit, skyl altid efter med koldt vand.

Saltbad

Saltbad

Du skal bruge:

  • 1 skål eller glas med vand
  • 1 tsk. salt som minimum

 

Sådan gør du:

Hæld salt i vandet og læg din Gua Sha i efter brug. Når du skal bruge din Gua Sha aftenen efter, tager du den op og skyller den med koldt vand inden brug. Når du er færdig med din Gua Sha massage, laver du et nyt saltbad til din krystal Gua Sha, så den igen er klar til næste dag. Har du flere krystaller, skal du ikke rense dem i samme saltbad.

Saltbad

Saltbad

Sådan oplader du dine krystaller:

Du kan med fordel lægge dine krystaller i vindueskarmen og lade dem op i solen eller i måneskinnet.

Du kan også lægge din hånd over krystallen og sætte en healende intention fra din hånd med de egenskaber, du ønsker fra krystallen. Husk energien følger altid intentionen.

Til sidst vil vi lige minde dig om, at hvis du taber din krystal på gulvet, kan den godt gå i stykker, hold derfor godt fast på den. Er uheldet ude, og du taber din krystal Gua Sha, så den går i stykker, kan du sagtens beholde den og få glæde af krystallens egenskaber.

I næste uge giver vi dig en opskrift på en lækker, hudvenlig luksusansigtsdamp med krystaller, hvor du oplagt kan bruge din ødelagte krystal Gua Sha.

 

Care for yourself
  

Maja & Tanja