Nytårskur og godt nytår fra os

2016 har været helt særligt for os, det var året hvor vores FaceBalms og Gua Sha krystaller blev skabt. Det har sine udfordringer at få et nyt produkt på markedet, og vi har været super taknemmelige for jeres tålmodighed og forståelse. Vi er virkelig begejstrede og stolte over, at vi har fået vores personlige slow beauty ritualer ud i hænderne hos jer.

Vi ønsker inderligt, at du skal lykkes med at få succes med din nye slow beauty livsstil.

Vi kan med garanti sige, at vores ritualer kun virker, hvis du bruger dem. Derfor er det vigtigt, at du hele tiden husker, at det er handling, der skaber forvandling. At skabe et balanceret liv med tid til sig selv er ikke en nem ting i vores samfund i dag, især ikke i begyndelsen. Der kan være 1000 undskyldninger for, at du ikke når dine slow beauty ritualer i en travl hverdag. Men husk på “selvkærlige valg vinder altid i sidste ende, selvom det til tider kan føles en smule uoverskueligt”.

Motivation er vores nøgleord til at nå vores resultater. Motivation er som ild, medmindre du vedvarende kommer brænde på bålet, dør ilden til sidst ud, og flammen slukkes helt. Motivation kræver et motiv; et motiv, som du har et brændende begær for. Motivation er afgørende for at blive ved med at påvirke din handling.

Når du skal have succes med dine nye slow beauty vaner, er dine prioriteter det første, du skal gøre op med dig selv.

Lad os lige én gang for alle få denne ting på plads. Da vi ikke er født som blæksprutte og kun har 24 timer i døgnet, bliver vi nødt til at tage én ting ad gangen og det vigtigste først. Husk på, DU er det vigtigste! Du må fylde dig selv op først, inden du går videre til alle de andre.

Det er oftest lysten, der driver værket, derfor er det vigtigt, du finder lysten frem til at gå gennem forvandlingen. De værste dage for dem, der har lyst til det, de gør, er bedre end de bedste dage for dem, der ikke har lyst.

Hvis du har lysten i den ene hånd, kan det være en rigtig god idé at have entusiasme i en anden. For at blive et entusiastisk menneske, skal man opføre sig entusiastisk. Dyrk din begejstring over dine nye valg. Begejstring er en energifyldt drivkraft, der kan være en stor hjælp, når du møder lidt modgang. Modgang er muligheder i arbejdstøj og har det altid med at komme i en snu forklædning. Næste gang du møder modgang, prøv at se det som det, det virkelig er, nemlig nye muligheder for fremskridt.

Vi anbefaler, at du fortæller andre om dit mål og din nye selvkærlige måde at leve på. Du kan evt. tippe din veninde om din nye slow beauty livsstil og lave det til et fælles projekt. Du kommer altid tættere på dine mål ved at sige dem højt, og det er altid rart med al den støtte, man kan få.

Vi vil gøre vores til at støtte og inspirere dig til nye slow beauty ritualer i 2017.

 

Nu har du igen mulighed for at komme med til vores SelfCare Nytårskur

Vores Nytårskur d. 5. januar blev hurtigt udsolgt og der var mange vi desværre ikke havde plads til. Vi har derfor valgt at holde en ny Nytårskur d. 26 jan. efter alle de positive tilbagemeldinger.

Få renset julens stress og julegodter af dit ansigt! Vi sætter sammen intentionen for vores SelfCare-ritualer for det nye år og lærer dig den ultimative SelfCare for dig og din hud til 2017.

Vi starter med vores luksus damp, fyldt op med rosenblade, der får vores krop og sind heeeelt ned i gear. Efterfølges af en grundig rensning af huden med vores egen naturlige balm samt afslappende massagetag. Vi er nu klar til en effektiv omgang facefitnesstime, der opstrammer huden og giver en god glød i vores vintertrætte kinder. Vi køler huden ned igen med skønhedsisterninger med urter. Vi slutter det hele af med vores populære Gua Sha Facial, høje vibrationer fra vores krystaller og healende egenskaber fra vores FaceBalms.

Vi lover dig januarluksus på 1. klasse til kun 300 kr. for 90 min. SelfCare Nytårskur.

Køb din billet HER

 

Care for yourself
  

Maja & Tanja