Skal appelsinhuden væk inden sommer? Så er det nu du skal starte med gua sha

Body Detox Box

Body Detox Box

Er du også træt og frustreret over slap hud og genstridig cellulite? Skal det være i år du endelig opnår de resultater du så inderligt ønsker dig? Bare rolig der er hjælp at hente, men det kræver en lidt dybere forståelse af din krop. 

Dårlig kost, svag lymfe- og blodcirkulation, undertrykte følelser og uforløst vrede kan alt sammen bidrage til ophobninger af giftstoffer i bindevævet og stagneret energi, der giver cellulite og slap hud. Derfor er vi nødt til at arbejde holistisk for at fjerne årsagen til appelsinhuden. Vi har derfor lavet en Body Detox Box til dig, der hjælper dig med en holistisk og bæredygtig behandling af appelsinhud. 

Gua sha teknikken alene kan uden tvivl reducere en stor del af appelsinhuden, men hvis du ikke ændre omstændighederne, der er skyld i appelsinhuden, så er du nødt til at lave Gua Sha teknikken regelmæssigt for at holde det væk.

I vores nye Body Detox Box giver vi dig begge muligheder- redskaber til at arbejde med årsagen, samt Gua Sha teknikken til at reducere symptomet, så er det helt op til dig, om du kun vælger at symptombehandle eller om du endelig er klar til at gå all in;)

Som holistiske hudterapeuter, håber vi selvfølgelig at du vælger at gå all in, så du kan opnå de resultater du virkelig ønsker dig. Vi kan roligt sige, at opskrifterne og teknikkerne du finder i vores Body Detox manual er gennemprøvet over de sidste 3 år, så vi ved at de virker og at du nok skal få resultater, så længe du gør en aktiv indsats.

I vores manual har vi lagt stor vægt på kosten, da det er en afgørende faktor, når vi skal afgifte kroppen og have den tilbage i balance igen. Det sidste vi ønsker er, at maden skal blive en stressfaktor. Derfor har vi droppet kalorietælling, kulhydrattælling, fedtforskrækkelse og fanatisme. I stedet for har vi udviklet 4 effektive og gennemprøvede retningslinjer, der går direkte til årsagen af for tidlig aldring af huden, stædige fedtdepoter og væskeophobninger. I manualen finder du også vores Stram-op blanding, der er en cocktail af vitaminer og urter, der nærer, beskytter, renser og opstrammer huden. Du vil selvfølgelig også finde en uddybet vejledning i hvordan du sikkert laver en anti-cellulite Gua Sha massage.

 

Din Body Detox Box indeholder:

  • En blå Sodalit krystal body Gua Sha - Vores Body Gua Sha er specielt udviklet til brug mod appelsinhud og opstramning af underben, lår, bagdel, og overarme. Den ligger godt i hånden, så du let kan bruge den på dig selv. Vi har valgt, at bruge en ægte blå Sodalit krystal, da den netop bruges til afgiftning og støtte til lymfesystemet. Sodalit er også en krystal, der styrker dit personlige udtryk og hjælper vrede og undertrykte følelser med at komme ud og op til overfalden- undertryk vrede spiller ofte en stor rolle ved cellulite.
  • En DetoxBodyBalm (50ml) - Vi har skabt en koncentreret DetoxBalm, der støtter afgiftingen via lymfe og kredsløbet, derudover virker den vanddrivende på det væske, der ophober sig i bindevævet. Den har en frisk og opløftende aromaterapeutisk blanding.
  • En Detox manual - Vores "Detox dit Bindevæv" manual med holistisk detox program og grundig Body Gua Sha vejledning specielt mod appelsinhud.
  • Bonus gave - Detox kundalini yoga kriya for Detoxification (Video)

 

I hele April får du en ekstra yoga video for Detoxification med, når du køber vores Body Detox Box

Kundalini yoga for Detoxification er et effektivt yoga sæt for både krop og sind. Vi udrenser kontinuerligt hele livet- mad, tanker og alle former for energi. Problemet opstår, når vi tager mere ind end vi fordøjer og slipper igen. Denne kriya er effektiv til at rense hele kroppen og sindet. Vi arbejder med vores lymfekirtler og styrker energien i vores 2 & 3 chakra.

Køb din Body Detox Box HER

Care for yourself

Maja & Tanja