Cellulite Challenge 2019

cellulite challenge honest beauty talks

Cellulite Challenge 2019

Er du som 90% af os andre kvinder, ja så kender du til de små buler på lårene. Vi siger ikke, at vi alle skal være perfekte, og at cellulite er farligt, men vi vil utrolig gerne til bunds i de myter, der er omkring cellulite. 

Vores intention med denne challenge er at sætte fokus på behandling af cellulite og aflive nogle myter hen af vejen, da vi gennem vores arbejde oplever, at det er dét, som er det største problem hos de fleste kvinder. 

Der er mange quickfix derude og eksperter, der fortæller os, at det bare skal trænes væk, men har det nogensinde hjulpet dig? 

Vi kan godt forstå, du er frustreret, og det sidste, vi ønsker, er, at du skal gå og have det dårligt med dig selv, fordi det aldrig virker på dig. 

Derfor har vi lavet en cellulite-challenge i vores nyhedsbrev og Facebookgruppe. Her får du hele sandheden om cellulite og vores bedste tips til at slippe de genstridige buler. 

Det er ikke kun appelsinhud vores challenge får bugt med, fastere og renere hud er nemlig også nogle af "bivirkningerne" ved følgende vores challenge.


Praktisk: 
Til at starte med vil det være en fordel, hvis du har en Gua Sha til at massere med. Har du ikke allerede en Gua Sha, anbefaler vi vores Shape body Gua Sha i Rosakvarts eller Obsidian, der især er godt til at massere bindevævet med, og vores ekstra store Sodalit body Gua Sha til at massere i lymfens retning.

Link til Facebookgruppen: https://www.facebook.com/groups/1682929858696484/?fref=ts

Vi glæder os til at tage denne cellulite challenge med dig, og ser frem til de lækre lårbasser;) Har du spørgsmål? Så send os en mail til care@honestbeautytalks.org

Care for yourself
♡ 
Tanja & Maja

 


Disclaimer: Vi skal for en sikkerhedsskyld skrive, at Maja Heger Lemmeke Hansen, Tanja Eskildsen & Honest Beauty Talks IVS ikke kan stilles til ansvar for komplikationer ved brugen af rådene på denne side. Sundhed er individuelt og komplekst og dine valg er dit eget ansvar. Vores råd heri er baseret på vores erfaringer og er skrevet til at kunne passe til de fleste. Men vi kender ikke din krop og din unikke situation, så er du tvivl om noget er rigtigt for dig, så uddan dig selv grundigt og spør' din læge til råds først. 

 

Copyright: Kopiering fra denne side er kun tilladt i overensstemmelse med overenskomst mellem Undervisningsministeriet og Copy-Dan.
Enhver anden udnyttelse uden Maja Heger Lemmeke Hansens, Tanja Eskildsens & Honest Beauty Talks IVS’ skriftlige samtykke er forbudt ifølge gældende lov om ophavsret. Undtaget herfra er korte uddrag med fuld kildeangivelse til brug i anmeldelser, blogs, hjemmesider, facebook og instagram.


Programmet

cellulite testen type ninkas detox