Honest Beauty Talks'Krystal Gua Sha’er & Massage-/Meditationsten

I mange år har krystaller været højt vurderet for deres skønhed og vidunderlige engenskaber. Hver enkelt krystal overfører energi og svinger på frekvenser, og har derfor i mange år været brugt til healing. Vi vil bruge krystallernes magi og skønhed, til at rette op på de ubalancer vi alle kan gå rundt med på huden og i sindet. Hvis du er klar ligger der en enestående mulighed gemt i krystallerne, som kan være med til at give dig mere mildhed, frihed, klarhed, selvkærlighed og tillid i dit liv. 

Vi har valgt 5 forskellige krystaller og delt dem op efter hudtype og personlighed, find inspiration i vores krystal skema, eller blot følg din intuition og gå efter den der “kalder” på dig.

Lad krystallerne arbejde deres vibrationer på din hud, og lad dem vise dig vejen til din egen vibrerende og strålende skønhed. 


Ametyst - "Blidhed"

ametyst hudproblemer healing

Krystal

Ametyst - kaldes også for tro stenen. Den har en rensende effekt på krop og sind. Stenen siges at have magiske kræfter og beskytter moddårlige energier og negative vibrationer.

hudtype

Normal hud, især god til den stressede/
hormonelle hud
med periodevise bumser langs kæbe og/eller hage.

Personlighed

Til power-kvinden, der har brug for en time-out fra en travl hverdag, med mere gøren end væren. Ametyst er til dig, der har brug for lidt mere mildhed og blidhed i din hverdag. Der er altid støtte at finde, det har aldrig været meningen, at du skal klare alting selv. 

Mindset

Ametyst giver mod, klogskab og styrker hukommelsen. Denhjælper med at træffe de rigtige beslutninger og giver selvtillid, klarhed og tillid. Styrker samhørigheds forhold og giver en enhedsfølelse, så det er nemmere at rumme det maskuline og feminine i hjertet. Den får dig til at vende blikket indad for at søge efter den egentlige årsag til din uro.

Kropsligt

Renser blodet og forbedre blodcirkulationen i kroppen. Støtter det endokrine system. Bruges ofte ved mave/tarm -og hudlidelser. Virker afstressende og beroligende, og anbefales mod søvnløshed. Den bruges mod hovedpine og har en fantastisk effekt på nakkespædninger.


Bjergkrystal - "Klarhed"

bjergkrystal hudproblemer gua sha redskab

KRYSTAL

Bjergkrystal- Kaldes også det guddommelige lys eller “stenen over alle sten”, den indeholder alle regnsbuens farver, derfor er dens virkning også mangesidet. Er en meget rensende sten, der forstærker andre stens energier. 

HUDTYPE

Passer til alle hudtyper. Særlig god til den allergiske  & supersensitive hud samt hvis du er gravid eller ammende. 

PERSONLIGHED

Bjergkrystal er særlig god til dig der har brug for klarhed og fokus i en verden fyldt med alt for mange valg, muligheder og krav, eller til dig der står midt i en ny livsomlægning (fx. graviditet), og har brug for at samle dig selv, dine tanker og din energi et sted. Giver følelsen af, at “nogen” tager sig af dig.

MINDSET

Bjergkrystal symboliserer menneskets vækst, sandhed, visdom, overblik og harmoni. Den giver styrke klarhed og indsigt. Den stimulere dine intuitive evner og lader dig finde svaret i dig selv. Skaber energi, åbner op for det gode og positive, og skaber fysisk, psykisk og spirituel gennemstrømning. Afbalancerer yin og yang. 

KROPSLIGT

Bjergkrystal påvirker alle energicenterne og dermed hele kroppen. Det er en meget kraftig healende sten, som kan bruges til at trække sygdom og negative følelser ud med. Den healer overalt og er generelt healende ved alle fysiske ubalancer.


Aventurin  "Frihed"

aventurin grøn gua sha redskab hudproblemer

KRYSTAL

Aventurin- også kaldet eventyrstenen. Det er en sand lykkesten, der giver overflod på alle planer. Denrepræsenterer lethed, eventyr og kærlighed.

HUDTYPE

Kombineret hud med fedtet t-zone, tendens til tilstoppede porer men tørre kinder.

PERSONLIGHED

Aventurin er til dig der er frihedselsker og livsnyder, men ofte kan komme til at sidde fast i pligter, overarbejde og et overaktivt hoved. Aventurin hjælper dig med at komme ned i kroppen og hjem i hjertet, så du kan trække vejret og lukke livet, eventyret, kærligheden og friheden helt ind.

MINDSET

Aventurin giver følelsen af, at intet er umuligt. Føler du dig en smule tungsindig, og har mistet troen på livet, eller føler du dig ensom og afskåret fra universet, er denne sten til dig. Den stimulere alt hvad der er lyst og positivt i os. Den er god mod humørsvingninger og giver livslysten tilbage. 

KROPSLIGT

Aventurin støtter opheling af hudproblemer, og kan styrke øjnene. Aventurin virker på dit hjerte chakra.


IMG_8411.JPG

Rosakvarts - "Selvkærlighed"

KRYSTAL

Rosakvarts - Er kærlighedsstenen over dem alle, den står for kærlighed, ro og harmoni. Afskærmer mod stråling og dårlige vibrationer. Den er en af de mest anvendte sten sammen med bjergkrystal, da den også virker sammen med alle andre sten.

HUDTYPE

Sensitiv og tør hud med tendens til rødme og rynker. Er især god til den modne hud.

PERSONLIGHED

Rosakvarts er til dig, der har brug for at være lidt ekstra god ved dig selv. Til dig der har brug for igen at føle dig tryg i din egen hud og krop. Rosakvarts hjælper dig til at finde kærligheden til dig selv. Giver dig et roligt og harmonisk sind.

MINDSET

Er du trist, urolig eller utryg, kan rosakvarts være en god støtte ved din side. Den giver dig ro og hjælper dig med at tilgive. Den styrker kærlighedskraften i dit liv, og lærer dig at elske dig selv og omgivelserne omkring dig. 

KROPSLIGT

Rosa kvarts går ind og afbalancerer hjertecenteret. Den udsender blide kærlige vibrationer og opsuger negative energier i kroppen. Den virker generelt healende og beroligende på hele kroppen, samtidig med at den skaber balance og harmoni mellem krop og sind. 


blå sodalit gua sha redskab

Sodalit - "Tillid"

Krystal

Sodalit - Er en kraftfuld sten med sin dybe blå farve. Er en sten der står for kommunikation og er en rigtig igangsætter. Den skaber ro, orden, mod og overblik. Giver afbalancering af det maskuline og feminine.

hudtype

Til den fedtede hudtype med tendens til bumser og tilstoppede porer.

personlighed

Sodalit er til dig der har brug for at lære at sætte grænser og sige fra. Slippe gammelt frygt, der ikke nærer dig længere. Til dig der har brug for tillid til dig selv og til verden. Til dig der har svært ved at udtrykke dine følelser og tanker, og gerne vil blive kniv skarp i din kommunikation.

mindset

Sodalit hjælper dig bedre end nogen anden sten til at slippe frygt, skam og give mod til at møde det nye. Til at konfrontere følelser sætte og overskride grænser, og sige til og fra. Sodalittens energi hjælper dig til at stille skarpt på det væsentlige uden at lade dig forstyrre af følelser og impulser. Den hjælper dig til at træffe de rigtige valg så hurtigt som muligt. Giver dig tillid til egne ressourcer og evner, og giver dig lige det sidste skub til at føre dine visioner ud i livet.

fysisk

Sodalit virker på hals -og pandechakraet, den er derfor især god ved halsproblemer, og til at give klarhed over hvorfor du er blevet syg. Styrke lymfesystemet, og er god mod infektioner (som bumser).