Face Gym

Kom i gang med det samme

Vi ved allesammen godt, at vores muskler på kroppen skal trænes, for at vi kan holde dem faste og tonede. Derfor er der mange, der prioriterer tid i træningscenteret flere gange om ugen. Men hvad med dine 57 ansigts- og halsmuskler, husker du også at stimulere dem?

“Den bedste måde at opretholde et ungdommeligt udseende i ansigtet er at udføre ansigtsyoga, akupressurmassage og et bevidst åndedræt” 


 

Du får adgang til:

  • 30 + FaceWorkout videoer
  • 12 AcuFacial videoer
  • 3 Beauty Breath videoer
  • 80+ siders FaceGym Manual
  • 3 måneds medlemskab inkl. sparringsforum

Hvorfor gå i facegym?

Vi ved allesammen godt, at vores muskler på kroppen skal trænes, for at vi kan holde dem faste og tonet. Derfor er der mange der prioriterer tid i træningscenteret flere gange om ugen. Men hvad med dine 50+ ansigts- og halsmuskler, husker du også at stimulere dem? De fleste kan nok svare nej til dette spørgsmål, da FaceWorkout ikke er særligt udbredt herhjemme. Det vil vi selvfølgelig gerne lave om på, da dit FaceGym program bør være en lige så vigtig del af dit daglige skønhedsritual som din rens og creme, hvis ikke vigtigere!

Selvom der er mange cremer, der lover at de når helt ned i dermis, så virker de jo ikke på vores muskler, og det er stadig begrænset, hvor meget en creme kan påvirke vores kollagenproduktion og cellefornyelse. En creme eller balm er derimod fantastisk til at give dig en beskyttende effekt i overhuden.

Men skal vi ned og bedre hudens struktur i dybden er vi nødt til at træne vores ansigt. Ved daglig træning vil musklerne i ansigtet blive stærkere og mere tonet, hvilket får huden som musklerne er hæftet til, til at se mere fast og “liftet” ud med færre rynker og mere glød. Da musklerne i ansigtet er meget mindre end dem i kroppen, vil det ikke tage særlig langt tid at se effekten af ansigtsøvelserne, hvis de praktiseres i 10-20 min dagligt.

Vi vil varmt anbefale dig at begynde med et FaceGym program, frem for at sætte din dyd til dine dyre cremer i fine krukker. Lad i stedet din creme eller balm være prikken over i’et og den ekstra luksus til din hu


Hvad er facegym?

FaceGym er et online fitnesscenter og spa for dit ansigt! Vores FaceWorkout er en naturlig, holistisk og ikke-invasiv metode til at se og føle sig smukkere.

Programmerne er en kombination af ansigtsøvelser, ansigtsmassage, akupressur og muskelafspænding, som sammen med yogiske åndedrætsøvelser sætter gang i blodcirkulationen, afgiftning af hele kroppens system, styrker muskelstrukturen og stimulerer fornyelse af bindevæv og kollagen, så huden opstrammes og ansigtet får et naturligt løft med glød og vitalitet.


Sådan virker Facegym

FaceGym består af en nøje udvalgt og gennemstetet kombination af FaceWorkout øvelser, akupressurteknikker, muskelafspænding og åndedrætsøvelser.

FaceWorkout - Ligesom din krop har brug for regelmæssig motion og bevægelse for at være fast og tonet, har de 50+ muskler i dit ansigt og hals også brug for at blive stimuleret dagligt. Ved daglig træning vil musklerne i ansigtet blive stærkere og mere tonet, hvilket får huden som musklerne er hæftet til, til at se mere fast og “liftet” ud med færre rynker og mere glød. Da musklerne i ansigtet er meget mindre end dem i kroppen, vil det ikke tage særlig langt tid at se effekten af ansigtsøvelserne.

Akupressur - Stimulering af de forskellige akupressurpunkter i ansigtet bidrager til en følelse af øget velvære, reducerer stress-spændinger og øger blodcirkulationen i huden, som giver en bedre glød og jævnere hudtone.

Muskelafspænding - Ved at lære at afspænde musklerne i ansigtet kan du aktivt reducere rynker og samtidig blive mere bevidst om de spændinger og grimasser du dagligt laver, som bidrager til rynker og linjer i ansigtet.

Yogisk åndredræt - Ved at kombinere øvelserne og massagen med yogiske åndedrætsøvelser har du mulighed for at slippe dybe spændinger, stress og indestængte følelser der gemmer sig i de spændte områder i ansigtet. Åndedrætsøvelserne øger din kropsbevidsthed og hjælper dig med koble af på et dybt plan, reducerer stresshormon og hjælper dig med at forløse og slippe de tanker der stresser dig (og din hud). Åndedrætsøvelserne sender ilt og energi rundt i hele kroppen, så hudens mikrokredsløb og lymfesystem stimuleres, og huden vil se mere vital ud.

Ved regelmæssig brug af vores FaceGym vil du øge blod- og lymfecirkulationen i ansigtet og derved sende mere næring til huden og flere toksiner ud af bindevævet. En bedre blodgennemstrømning og afgiftning af huden vil hjælpe med at jævne hudtonen, mindske rødme, fremme glød og vitalitet i huden, reducere poser og mørke rande, stimulerer produktionen af kollagen og elastin og derved mindske rynker og linjer.


FÅ EN SMAGSPRØVE PÅ FACEGYM HER