FACEGYM

“Den bedste måde at opretholde et ungdommeligt udseende i ansigtet er at udføre ansigtsyoga, akupressurmassage og et bevidst åndedræt” 

 

Hvorfor FaceGym?

Vi ved allesammen godt, at vores muskler på kroppen skal trænes, for at vi kan holde dem faste og tonet. Derfor er der mange der prioriterer tid i træningscenteret flere gange om ugen. Men hvad med dine 50+ ansigts- og halsmuskler, husker du også at stimulere dem? De fleste kan nok svare nej til dette spørgsmål, da FaceWorkout ikke er særligt udbredt herhjemme. Det vil vi selvfølgelig gerne lave om på, da dit FaceGym program bør være en lige så vigtig del af dit daglige skønhedsritual som din rens og creme, hvis ikke vigtigere!

Selvom der er mange cremer, der lover at de når helt ned i dermis, så virker de jo ikke på vores muskler, og det er stadig begrænset, hvor meget en creme kan påvirke vores kollagenproduktion og cellefornyelse. En creme eller balm er derimod fantastisk til at give dig en beskyttende effekt i overhuden.

Men skal vi ned og bedre hudens struktur i dybden er vi nødt til at træne vores ansigt. Ved daglig træning vil musklerne i ansigtet blive stærkere og mere tonet, hvilket får huden som musklerne er hæftet til, til at se mere fast og “liftet” ud med færre rynker og mere glød. Da musklerne i ansigtet er meget mindre end dem i kroppen, vil det ikke tage særlig langt tid at se effekten af ansigtsøvelserne, hvis de praktiseres i 10-20 min dagligt.

Vi vil varmt anbefale dig at begynde med et FaceGym program, frem for at sætte din dyd til dine dyre cremer i fine krukker. Lad i stedet din creme eller balm være prikken over i’et og den ekstra luksus til din hud.

 

Hvad er en FaceWorkout?

FaceWorkout er en naturlig, holistisk og ikke-invasiv metode til at se og føle sig smukkere. Programmerne er en kombination af ansigtsøvelser, ansigtsmassage, akupressur og muskelafspænding, som sammen med yogiske åndedrætsøvelser sætter gang i blodcirkulationen, afgiftning af hele kroppens system, styrker muskelstrukturen og stimulerer fornyelse af bindevæv og kollagen, så huden opstrammes og ansigtet får et naturligt løft med glød og vitalitet.

 

Sådan virker det

FaceGym består af en nøje udvalgt og gennemstetet kombination af FaceWorkout øvelser, akupressurteknikker, muskelafspænding og åndedrætsøvelser.

FaceWorkout - Ligesom din krop har brug for regelmæssig motion og bevægelse for at være fast og tonet, har de 50+ muskler i dit ansigt og hals også brug for at blive stimuleret dagligt. Ved daglig træning vil musklerne i ansigtet blive stærkere og mere tonet, hvilket får huden som musklerne er hæftet til, til at se mere fast og “liftet” ud med færre rynker og mere glød. Da musklerne i ansigtet er meget mindre end dem i kroppen, vil det ikke tage særlig langt tid at se effekten af ansigtsøvelserne.

Akupressur - Stimulering af de forskellige akupressurpunkter i ansigtet bidrager til en følelse af øget velvære, reducerer stress-spændinger og øger
blodcirkulationen i huden, som giver en bedre glød og jævnere hudtone.

Muskelafspænding - Ved at lære at afspænde musklerne i ansigtet kan du aktivt reducere rynker og samtidig blive mere bevidst om de spændinger og grimasser du dagligt laver, som bidrager til rynker og linjer i ansigtet.

Yogisk åndredræt - Ved at kombinere øvelserne og massagen med yogiske åndedrætsøvelser har du mulighed for at slippe dybe spændinger, stress og indestængte følelser der gemmer sig i de spændte områder i ansigtet. Åndedrætsøvelserne øger din kropsbevidsthed og hjælper dig med koble af på et dybt plan, reducerer stresshormon og hjælper dig med at forløse og slippe de tanker der stresser dig (og din hud). Åndedrætsøvelserne sender ilt og energi rundt i hele kroppen, så hudens mikrokredsløb og lymfesystem stimuleres, og huden vil se mere vital ud.

Ved regelmæssig brug af vores FaceGym vil du øge blod- og lymfecirkulationen i ansigtet og derved sende mere næring til huden og flere toksiner ud af bindevævet. En bedre blodgennemstrømning og afgiftning af huden vil hjælpe med at jævne hudtonen, mindske rødme, fremme glød og vitalitet i huden, reducere poser og mørke rande, stimulerer produktionen af kollagen og elastin og derved mindske rynker og linjer.

 

Så langt tid tager det at se resultater

Du vil faktisk se og føle lidt forskel allerede efter første gang du laver yogaen.  Du vil mærke at dine ansigtsmuskler har fået en god træning (ligesom når du træner kroppen), og du vil se og mærke mindre spænding i ansigtet. Du vil tydeligt se en glød i huden fra den øgede blodgennemstrømning FaceYoga sessionen har skabt.

Det er vigtigt at huske at vi alle er forskellige, så hvor langt tid det tager at se mere tydelige forandringer i huden er forskellig fra person til person. En generel regel er at du vil begynde at se de langsigtede forbedringer i ansigtet og på halsen efter ca. 2 uger. Efter 2-4 måneder vil du lægge mærke til at fine linjer og spændinger er blevet reduceret og din omgangskreds vil sikkert begynde at kommentere din nye sunde glød og vitalitet i ansigtet (husk at tage et førbillede, så du kan følge med processen). Efter 6-9 måneder vil du opleve at du både ser og føler dig yngre, mere vital og mere afslappet i din hud og krop.

 

Hvor ofte skal jeg træne mit ansigt

Use it or lose it. Hvis du ikke bruger dine muskler, taber du dem. Du skal helst træne dine muskler hver dag. Du behøver ikke træne alle øvelserne på en gang får at få resultat. Find dit fokusområde og start med det. Har du ikke tid til alle øvelserne på en gang, er det vigtigere du træner dit fokusområde HVER dag, frem for alle øvelserne en gang imellem. Men samme regel gælder som på kroppen, det giver bedre harmoni i dit ansigt, hvis det hele bliver trænet igennem. Det kan måske virke som meget ekstra tid at bruge på dig selv, men overvej lige hvilke kærlighedserklæring dette ville være dig selv og dit ansigt. 

Vi anbefaler dig at lave øvelserne i forbindelse med, at du renser huden morgen eller aften. På den måde er det nemmere, at huske at få det gjort. Når du gør det samme tid hver dag, bliver det også hurtigere en del af din daglige vane.

Rigtig god fornøjelse med dit FaceGym medlemskab!

Care for yourself

Maja & Tanja


OPVARMNING

Opvarmning er ikke et must når du laver faceyoga. Men da krop og ansigt hænger sammen, anbefaler vi helt klart, at du varmer op først. Du vil føle dig mere energisk, rolig og fokuseret på samme tid.

NB. Vores opvarmning er særlig god, hvis du lider af spændinger i nakken.

 • Nakkerul: Lad hovedet falde ned mod brystkassen, rul først hovedet op til den ene skulder men du trækker vejret ind. Rul tilbage ned mod brystkassen mens du puster ud. Fortsæt derefter til den anden side. Lav ca 6 gentagelser ialt, eller så mange du har behov for.
 • I forlængelse med første øvelse, ruller du nu hovedet hele vejen rundt ca. 3 gange hver vej. Føles det ubehageligt eller har du ondt i nakken, så lav øvelsen meget langsomt og kontrolleret.
 • Skulderrul: Rul skuldrene ca. 6 gange frem, derefter ca. 6 gange tilbage.
 • Skulderløft: Løft skuldrene op mens du trækker vejret ind, og slip dem igen mens du puster ud. Gentag ca 8 gange eller så meget du har brug for.
 • Twist af rygsøjlen: Placer højre hånd på venstre lår og kig over venstre skulder, så du mærker et træk af rygsøjlen. Gentag derefter i modsatte side.
 • Under hele opvarmingen skal du have en dyb vejrtrækning, helst gennem næsen.

PANDE


 

1. Scalp Relaxer

_________________________________________________________________________________________

 • Start med at flette fingerne og placer dem oven på hovedet. Lav et lille pres med hænderne og ryk dem frem og tilbage 10 gange.
 • Hold håndpositionen og lav du ryk fra side til side 10 gange.
 • Under øvelsen skal du prøve at slappe helt af i panden.

Denne øvelse masserer hovedebunden og afslapper panden.

 

♡ ° ♡ ° ♡ ° ♡ ° ♡ ° ♡ ° ♡ ° ♡ ° ♡ ° ♡ ° ♡ ° ♡ ° ♡ ° ♡ ° ♡ ° ♡ °° ♡ ° ♡ ° ♡ ° ♡ ° ♡ ° ♡ 

Husk korrekt vejrtrækning - Første step til god succes med FaceGym er dit åndedræt. Dybe vejrtrækninger, giver bedre blodcirkulation, som resultere i mere ilt og næring til ansigtet og hele kroppen. Et opmærksomt åndedræt kan også hjælpe med at fjerne spændinger fra musklerne i både ansigt og krop.

 

2. Forehead Smoother

_________________________________________________________________________________________

 • Placer siden af hænderne langs hårgrænsen. Lav et blidt tryk og træk hårgrænsen tilbage. Hold trykket og kig ned mod gulvet. mens du tæller til 10. 
 • Lav 3 gentagelser.
 • Slap af i skuldrene og pas på, du ikke læner dig for meget forover. Du skal kunne mærke løftet i panden.

Denne øvelse opstrammer og løfter panden. 

 

♡ ° ♡ ° ♡ ° ♡ ° ♡ ° ♡ ° ♡ ° ♡ ° ♡ ° ♡ ° ♡ ° ♡ ° ♡ ° ♡ ° ♡ ° ♡ °° ♡ ° ♡ ° ♡ ° ♡ ° ♡ ° ♡ 

Husk korrekt vejrtrækning - Første step til god succes med FaceGym er dit åndedræt. Dybe vejrtrækninger, giver bedre blodcirkulation, som resultere i mere ilt og næring til ansigtet og hele kroppen. Et opmærksomt åndedræt kan også hjælpe med at fjerne spændinger fra musklerne i både ansigt og krop.

 

3. Forehead Relaxer #1

_________________________________________________________________________________________

 • Placer dine fingerspidser langs hårgrænsen. Lav et pres, der føles behageligt for dig. Pres forsigtigt fingerspidserne lidt op, så du rammer de små akupressurpunkter, der ligger langs hårgrænsen.
 • Lad hovedet falde fremover, så du kommer dybt ned i trykket og mærker blodet strømme til hovedet. 
 • Lav 3 gange 10 sek. Husk at slap af i skudrene og nakken.

Denne øvelse forbedre cirkulationen i ansigtet for en bedre teint.

 

♡ ° ♡ ° ♡ ° ♡ ° ♡ ° ♡ ° ♡ ° ♡ ° ♡ ° ♡ ° ♡ ° ♡ ° ♡ ° ♡ ° ♡ ° ♡ °° ♡ ° ♡ ° ♡ ° ♡ ° ♡ ° ♡ 

Husk korrekt vejrtrækning - Første step til god succes med FaceGym er dit åndedræt. Dybe vejrtrækninger, giver bedre blodcirkulation, som resultere i mere ilt og næring til ansigtet og hele kroppen. Et opmærksomt åndedræt kan også hjælpe med at fjerne spændinger fra musklerne i både ansigt og krop.

 

4. Forehead Lifter

_________________________________________________________________________________________

 • Lav et “C” med fingrene, hvor du sætter pegefingrene midt i banen over øjenbrynet, tommelfingrene hviler på kindbenene.
 • Her skal du lave en spænding mellem pegefingeren og brynet uden at rynke for meget i panden. Du laver spændingen ved at presse ned med pegefingrene, mens du prøver at hæve øjenbrynet.
 • Lav 3 gentagelser af 10 sek.

Denne øvelse opstrammer panden og reducerer fine linjer og rynker i panden.

 

♡ ° ♡ ° ♡ ° ♡ ° ♡ ° ♡ ° ♡ ° ♡ ° ♡ ° ♡ ° ♡ ° ♡ ° ♡ ° ♡ ° ♡ ° ♡ °° ♡ ° ♡ ° ♡ ° ♡ ° ♡ ° ♡ 

Husk korrekt vejrtrækning - Første step til god succes med FaceGym er dit åndedræt. Dybe vejrtrækninger, giver bedre blodcirkulation, som resultere i mere ilt og næring til ansigtet og hele kroppen. Et opmærksomt åndedræt kan også hjælpe med at fjerne spændinger fra musklerne i både ansigt og krop.

 

5. “Botox”

_________________________________________________________________________________________

 • Start med køre at pegefingeren i midten af øjenbrynet, sådan at du masserer 10 cirkler med fingeren for at aktivere musklen.
 • Med pegefingeren kører du nu fra indersiden af øjenbrynet til øjenbrynets yderste kant. Her åbner du øjet, så meget du kan, mens du forestiller dig, du trækker øjenbrynene væk fra hinanden, sådan at du laver en spænding mellem de to. 
 • Hold spændingen i 10 sekunder. Pust ud og slip al spænding. Gentag øvelsen 2 gange mere.

Øvelsen reducerer linjen mellem øjenbrynene, modvirker spænding ogopstrammer panden. 

 

♡ ° ♡ ° ♡ ° ♡ ° ♡ ° ♡ ° ♡ ° ♡ ° ♡ ° ♡ ° ♡ ° ♡ ° ♡ ° ♡ ° ♡ ° ♡ °° ♡ ° ♡ ° ♡ ° ♡ ° ♡ ° ♡ 

Husk korrekt vejrtrækning - Første step til god succes med FaceGym er dit åndedræt. Dybe vejrtrækninger, giver bedre blodcirkulation, som resultere i mere ilt og næring til ansigtet og hele kroppen. Et opmærksomt åndedræt kan også hjælpe med at fjerne spændinger fra musklerne i både ansigt og krop.

 

6. Forehead Relaxer #2 

_________________________________________________________________________________________

 • Lav en knytnæve med begge hænder og placer dem i midten af panden. 
 • Lav et ekstra tryk med pege -og langefinger. 
 • Lad hænderne langsomt glide fra midten og ud mod ørene. 
 • Gentag 2 gange mere.  

Afslut øvelsen med at lave 3 lange strygninger fra midten af panden og ud. 

Visualiser, at du kaster de sidste rynker og spændinger væk fra panden. 

Øvelsen afslapper panden og fjerner spændinger, for at modvirke rynker. 

 

♡ ° ♡ ° ♡ ° ♡ ° ♡ ° ♡ ° ♡ ° ♡ ° ♡ ° ♡ ° ♡ ° ♡ ° ♡ ° ♡ ° ♡ ° ♡ °° ♡ ° ♡ ° ♡ ° ♡ ° ♡ ° ♡ 

Husk korrekt vejrtrækning - Første step til god succes med FaceGym er dit åndedræt. Dybe vejrtrækninger, giver bedre blodcirkulation, som resultere i mere ilt og næring til ansigtet og hele kroppen. Et opmærksomt åndedræt kan også hjælpe med at fjerne spændinger fra musklerne i både ansigt og krop.


ØJNE


7. Brow Lift

_________________________________________________________________________________________

 

 • Placer dine pegefingre under hver øjenbryn. 
 • Pres dine bryn ned mens du presser fingerne op, så du mærker en spændning i musklen.  
 • Hold i 10 sek. af 3 gange.

Øvelsen løfter brynet og reducerer tunge øjenlåg. 

 

♡ ° ♡ ° ♡ ° ♡ ° ♡ ° ♡ ° ♡ ° ♡ ° ♡ ° ♡ ° ♡ ° ♡ ° ♡ ° ♡ ° ♡ ° ♡ °° ♡ ° ♡ ° ♡ ° ♡ ° ♡ ° ♡ 

Husk korrekt vejrtrækning - Første step til god succes med FaceGym er dit åndedræt. Dybe vejrtrækninger, giver bedre blodcirkulation, som resultere i mere ilt og næring til ansigtet og hele kroppen. Et opmærksomt åndedræt kan også hjælpe med at fjerne spændinger fra musklerne i både ansigt og krop.

8. Under Eye Smoother

_________________________________________________________________________________________

 • Placer lange, pege -og ringefiner under øjet, træk den nederste øjenkant op og hold i 10 sek. 
 • Lav 2 gentagelser mere.
 • Husk ikke at spænde op mellem brynene og panden. Du kan med fordel lukke øjne et par sek. mellem øvelserne, for at slappe af i musklen.

Øvelsen opstrammer og styrker musklen omkring øjet og strammer op under øjet. 

 

♡ ° ♡ ° ♡ ° ♡ ° ♡ ° ♡ ° ♡ ° ♡ ° ♡ ° ♡ ° ♡ ° ♡ ° ♡ ° ♡ ° ♡ ° ♡ °° ♡ ° ♡ ° ♡ ° ♡ ° ♡ ° ♡ 

Husk korrekt vejrtrækning - Første step til god succes med FaceGym er dit åndedræt. Dybe vejrtrækninger, giver bedre blodcirkulation, som resultere i mere ilt og næring til ansigtet og hele kroppen. Et opmærksomt åndedræt kan også hjælpe med at fjerne spændinger fra musklerne i både ansigt og krop.

9. Peaceful Eyes

_________________________________________________________________________________________

 

 

 • Start med at placer dine "peace fingre" på hver sin side af brynet. Pegefinger på ydersiden og langefinger indersiden af brynet.
 • Nu skal du misse med dine øjne, (ligesom når du kigger op mod solen) mens du kigger op.
 • Holdt et let tryk på brynet med dine fingre, det får dine bryn til at slappe af, så du kun bruger musklen omkring øjet.
 • Gentag 6 gange. Den sidste gang, lukker du helt dine øjne, kigger op og holder i 10 sek.

Øvelsen opstrammer musklen omkring øjet.

 

♡ ° ♡ ° ♡ ° ♡ ° ♡ ° ♡ ° ♡ ° ♡ ° ♡ ° ♡ ° ♡ ° ♡ ° ♡ ° ♡ ° ♡ ° ♡ °° ♡ ° ♡ ° ♡ ° ♡ ° ♡ ° ♡ 

Husk korrekt vejrtrækning - Første step til god succes med FaceGym er dit åndedræt. Dybe vejrtrækninger, giver bedre blodcirkulation, som resultere i mere ilt og næring til ansigtet og hele kroppen. Et opmærksomt åndedræt kan også hjælpe med at fjerne spændinger fra musklerne i både ansigt og krop.

10. Crow's Feet Away

_________________________________________________________________________________________

 

 • Placer dine pege -og langefingre i ydresiden af øjet. 
 • Træk fingerne fra hinanden og træk tilbage mod øret. 
 • Hold i 10 sek. af 3 gange.

Øvelsen reducerer og forbygger kragetæer (linjer og rynker ved ydersiden af øjet). 

 

♡ ° ♡ ° ♡ ° ♡ ° ♡ ° ♡ ° ♡ ° ♡ ° ♡ ° ♡ ° ♡ ° ♡ ° ♡ ° ♡ ° ♡ ° ♡ °° ♡ ° ♡ ° ♡ ° ♡ ° ♡ ° ♡ 

Husk korrekt vejrtrækning - Første step til god succes med FaceGym er dit åndedræt. Dybe vejrtrækninger, giver bedre blodcirkulation, som resultere i mere ilt og næring til ansigtet og hele kroppen. Et opmærksomt åndedræt kan også hjælpe med at fjerne spændinger fra musklerne i både ansigt og krop.

11. Under Eye Depuff

_________________________________________________________________________________________

 

 • Start med at lave en “O” form med munden. 
 • Kig op uden at rynke i panden og lav 3 gentagelser af 10 sek. 
 • Luk evt øjne mellem øvelserne, for at slappe af i musklen.

Øvelsen reducerer reducer poser under øjne. 

 

♡ ° ♡ ° ♡ ° ♡ ° ♡ ° ♡ ° ♡ ° ♡ ° ♡ ° ♡ ° ♡ ° ♡ ° ♡ ° ♡ ° ♡ ° ♡ °° ♡ ° ♡ ° ♡ ° ♡ ° ♡ ° ♡ 

Husk korrekt vejrtrækning - Første step til god succes med FaceGym er dit åndedræt. Dybe vejrtrækninger, giver bedre blodcirkulation, som resultere i mere ilt og næring til ansigtet og hele kroppen. Et opmærksomt åndedræt kan også hjælpe med at fjerne spændinger fra musklerne i både ansigt og krop.

12. Eye Bags Away

_________________________________________________________________________________________

 • Dæk dine tænder med læberne og form din mund som et “O” mens du trækker din overlæbe og underlæbe så langt væk fra hinanden som muligt. 
 • Placer dine pegefingre under øjenene sådan at fingerspidserne peger ind mod næseryggen. 
 • Kig op og begynd at blinke i 10 sekunder. 
 • Lav øvelsen 2 gange mere. 
 • Forsøg at lave øvelsen sådan at det eneste der bevæger sig hos dig er dine øverste øjenlåg. 

Øvelsen reducerer de fordybninger der kan kommer under øjnene, løfter øjenlågene og opstrammer den nederste del af ansigtet.

 

♡ ° ♡ ° ♡ ° ♡ ° ♡ ° ♡ ° ♡ ° ♡ ° ♡ ° ♡ ° ♡ ° ♡ ° ♡ ° ♡ ° ♡ ° ♡ °° ♡ ° ♡ ° ♡ ° ♡ ° ♡ ° ♡ 

Husk korrekt vejrtrækning - Første step til god succes med FaceGym er dit åndedræt. Dybe vejrtrækninger, giver bedre blodcirkulation, som resultere i mere ilt og næring til ansigtet og hele kroppen. Et opmærksomt åndedræt kan også hjælpe med at fjerne spændinger fra musklerne i både ansigt og krop.

13. Eyelift

_________________________________________________________________________________________

 

 • Placer ringe, lange -og pegefinger i tindingen i hver side, træk op mod hårgrænsen. 
 • Slap af i resten af ansigtet og visualiser dine kravetæer bliver trukket væk. 
 • Hold den i 10 sek. og gentag 2 gange mere.

Øvelsen reducerer dine kravetæer og giver et løft til dine øjne. 
 

♡ ° ♡ ° ♡ ° ♡ ° ♡ ° ♡ ° ♡ ° ♡ ° ♡ ° ♡ ° ♡ ° ♡ ° ♡ ° ♡ ° ♡ ° ♡ °° ♡ ° ♡ ° ♡ ° ♡ ° ♡ ° ♡ 

Husk korrekt vejrtrækning - Første step til god succes med FaceGym er dit åndedræt. Dybe vejrtrækninger, giver bedre blodcirkulation, som resultere i mere ilt og næring til ansigtet og hele kroppen. Et opmærksomt åndedræt kan også hjælpe med at fjerne spændinger fra musklerne i både ansigt og krop.

14. Eye Rejuvenator

_________________________________________________________________________________________

 

 • Placer pegefingrene på indersiden af dine øjenbryn. 
 • Begynd at tappe blidt rundt om øjet ved at følge dit øjenbryn, så under øjet og hen til inderkrogen af øjet. Gentag men i modsatte retning og lav 3 gange ialt. 
 • Slut af med blide strøg med pegefingeren under øjet fra indersiden af øjet og ud. Gør dette 3 gange.

Øvelsen reducerer rynker omkring øjnene, øger blodcirkulationen og afspænder musklerne samt reducerer poser og væskeophobning under øjnene.

 

♡ ° ♡ ° ♡ ° ♡ ° ♡ ° ♡ ° ♡ ° ♡ ° ♡ ° ♡ ° ♡ ° ♡ ° ♡ ° ♡ ° ♡ ° ♡ °° ♡ ° ♡ ° ♡ ° ♡ ° ♡ ° ♡ 

Husk korrekt vejrtrækning - Første step til god succes med FaceGym er dit åndedræt. Dybe vejrtrækninger, giver bedre blodcirkulation, som resultere i mere ilt og næring til ansigtet og hele kroppen. Et opmærksomt åndedræt kan også hjælpe med at fjerne spændinger fra musklerne i både ansigt og krop.

15. Eye Release

_________________________________________________________________________________________

 

 • Sørg for hoved og nakke er afslappet og kig ligeud på et punkt foran dig. 
 • Uden at bevæge hovedet eller halsen kig med dine øjne til højre mens du trækker vejret ind, pust ud mens du kommer tilbage til midten. 
 • På en indånding kigger du nu til venstre og tilbage til midten på en udånding. 
 • På en indånding ned og kommer tilbage til midten på en udånding. 
 • På indånding op og udånding tilbage til midten. 
 • Luk øjnene i 5 sekunder og gentag derefter øvelsen 2 gange mere.

Øvelsen toner dine øjenomgivelser, giver liv og vitalitet til øjnene, øger blodcirkulationen og udglatter brynene.

 

♡ ° ♡ ° ♡ ° ♡ ° ♡ ° ♡ ° ♡ ° ♡ ° ♡ ° ♡ ° ♡ ° ♡ ° ♡ ° ♡ ° ♡ ° ♡ °° ♡ ° ♡ ° ♡ ° ♡ ° ♡ ° ♡ 

Husk korrekt vejrtrækning - Første step til god succes med FaceGym er dit åndedræt. Dybe vejrtrækninger, giver bedre blodcirkulation, som resultere i mere ilt og næring til ansigtet og hele kroppen. Et opmærksomt åndedræt kan også hjælpe med at fjerne spændinger fra musklerne i både ansigt og krop.

16. Eye De-stress

_________________________________________________________________________________________
 

 • Sørg for hoved og nakke er afslappet og kig ligeud på et punkt foran dig. 
 • Uden at bevæge hovedet eller halsen rul øjet hele vejen rundt først den ene vej og efterfølgende den anden vej. 
 • Gentag 3 gange, luk øjne et par sekunder mellem øvelserne.

Øvelsen hjælper trætte og tørre øjne. 

 

♡ ° ♡ ° ♡ ° ♡ ° ♡ ° ♡ ° ♡ ° ♡ ° ♡ ° ♡ ° ♡ ° ♡ ° ♡ ° ♡ ° ♡ ° ♡ °° ♡ ° ♡ ° ♡ ° ♡ ° ♡ ° ♡ 

Husk korrekt vejrtrækning - Første step til god succes med FaceGym er dit åndedræt. Dybe vejrtrækninger, giver bedre blodcirkulation, som resultere i mere ilt og næring til ansigtet og hele kroppen. Et opmærksomt åndedræt kan også hjælpe med at fjerne spændinger fra musklerne i både ansigt og krop.

17. Eye Relax

_________________________________________________________________________________________

 

 • Gnid håndfladerne mod hinanden så du skaber en varme i hånderne. 
 • Placer dem henover øjne med ekstra tryk omkring øjen hulen. 
 • Lad hovedet falde forover så det er parallel med gulvet og hold min. 10 sek.

Øvelsen hjælper med at afslappe hele øjen området. 

 

♡ ° ♡ ° ♡ ° ♡ ° ♡ ° ♡ ° ♡ ° ♡ ° ♡ ° ♡ ° ♡ ° ♡ ° ♡ ° ♡ ° ♡ ° ♡ °° ♡ ° ♡ ° ♡ ° ♡ ° ♡ ° ♡ 

Husk korrekt vejrtrækning - Første step til god succes med FaceGym er dit åndedræt. Dybe vejrtrækninger, giver bedre blodcirkulation, som resultere i mere ilt og næring til ansigtet og hele kroppen. Et opmærksomt åndedræt kan også hjælpe med at fjerne spændinger fra musklerne i både ansigt og krop.


KINDER


18. Cheek Smoother

_________________________________________________________________________________________

 

 • Pust luft i kinderne så du ligner en lille hamster. 
 • Skub skiftevis luften fra den ene siden til den anden i ca. 30 sekunder. 
 • Pres læberne så meget sammen du kan og gør din mund så lille som muligt. 
 • Træk vejret gennem næsen.  
 • Slut af med at trække vejret dybt ind og giv slip.

Øvelsen løfter og toner kindmusklerne og reducerer rynker og liner.

 

♡ ° ♡ ° ♡ ° ♡ ° ♡ ° ♡ ° ♡ ° ♡ ° ♡ ° ♡ ° ♡ ° ♡ ° ♡ ° ♡ ° ♡ ° ♡ °° ♡ ° ♡ ° ♡ ° ♡ ° ♡ ° ♡ 

Husk korrekt vejrtrækning - Første step til god succes med FaceGym er dit åndedræt. Dybe vejrtrækninger, giver bedre blodcirkulation, som resultere i mere ilt og næring til ansigtet og hele kroppen. Et opmærksomt åndedræt kan også hjælpe med at fjerne spændinger fra musklerne i både ansigt og krop.

19. Cheek Tightener

_________________________________________________________________________________________

 

 • Pust luft i kinderne som i øvelse 8. 
 • Denne gang klapper du let på dine kinder med håndfladerne skiftevis i ca. 30 sekunder. 
 • Træk vejret dybt ind og giv slip.

Øvelsen toner kindmusklerne og øger blodcirkulationen, hvilket giver glattere kindomgivelser.

 

♡ ° ♡ ° ♡ ° ♡ ° ♡ ° ♡ ° ♡ ° ♡ ° ♡ ° ♡ ° ♡ ° ♡ ° ♡ ° ♡ ° ♡ ° ♡ °° ♡ ° ♡ ° ♡ ° ♡ ° ♡ ° ♡ 

Husk korrekt vejrtrækning - Første step til god succes med FaceGym er dit åndedræt. Dybe vejrtrækninger, giver bedre blodcirkulation, som resultere i mere ilt og næring til ansigtet og hele kroppen. Et opmærksomt åndedræt kan også hjælpe med at fjerne spændinger fra musklerne i både ansigt og krop.

20. Glow

_________________________________________________________________________________________

 • Niv forsigtigt i dine kinder i hele kindområdet med din tommelfinger og pegefinger og langemand i ca. 30 sekunder.

Øvelsen booster blodcirkulationen for bedre afgiftning og flere næringsstoffer til huden.
 

♡ ° ♡ ° ♡ ° ♡ ° ♡ ° ♡ ° ♡ ° ♡ ° ♡ ° ♡ ° ♡ ° ♡ ° ♡ ° ♡ ° ♡ ° ♡ °° ♡ ° ♡ ° ♡ ° ♡ ° ♡ ° ♡ 

Husk korrekt vejrtrækning - Første step til god succes med FaceGym er dit åndedræt. Dybe vejrtrækninger, giver bedre blodcirkulation, som resultere i mere ilt og næring til ansigtet og hele kroppen. Et opmærksomt åndedræt kan også hjælpe med at fjerne spændinger fra musklerne i både ansigt og krop.


NÆSE/MUND/LÆBER


21. Lip Filler

_________________________________________________________________________________________

 

 • Lav et “O” med munden uden at spænde op i resten af ansigtet. 
 • Lav 3 gange af 10 sek.

Øvelsen reducerer næsefolds linjen og linjer omkring munden. 

♡ ° ♡ ° ♡ ° ♡ ° ♡ ° ♡ ° ♡ ° ♡ ° ♡ ° ♡ ° ♡ ° ♡ ° ♡ ° ♡ ° ♡ ° ♡ °° ♡ ° ♡ ° ♡ ° ♡ ° ♡ ° ♡ 

Husk korrekt vejrtrækning - Første step til god succes med FaceGym er dit åndedræt. Dybe vejrtrækninger, giver bedre blodcirkulation, som resultere i mere ilt og næring til ansigtet og hele kroppen. Et opmærksomt åndedræt kan også hjælpe med at fjerne spændinger fra musklerne i både ansigt og krop.

22. Nose Slimmer

_________________________________________________________________________________________

 

 • Rynk næsen, så du trækker den ned mod munden. 
 • Lav 10 gentagelser ialt og slap af i et par sek. 
 • Lav 2 runder mere.
 • Sørg for kun at rynke næsen og ikke hele ansigtet.

Øvelsen for næsen til at virke længere og tyndere. 

 

♡ ° ♡ ° ♡ ° ♡ ° ♡ ° ♡ ° ♡ ° ♡ ° ♡ ° ♡ ° ♡ ° ♡ ° ♡ ° ♡ ° ♡ ° ♡ °° ♡ ° ♡ ° ♡ ° ♡ ° ♡ ° ♡ 

Husk korrekt vejrtrækning - Første step til god succes med FaceGym er dit åndedræt. Dybe vejrtrækninger, giver bedre blodcirkulation, som resultere i mere ilt og næring til ansigtet og hele kroppen. Et opmærksomt åndedræt kan også hjælpe med at fjerne spændinger fra musklerne i både ansigt og krop.

23. Lip Filler #2

_________________________________________________________________________________________

 

 • Lav en spænding omkring læberne ved at presse dem sammen, samtidig med at du prøver at smile. pust nu en lille smule luft ud af munden, så det kun er en lille sprække luft der kommer ud. 
 • Ta’ hånden op foran munden, så du kan mærke om du får lidt luft ud. 
 • Lav 3 gange ialt og hold øvelsen i 10 sek. hver gang.
 • Husk at hold spændingen på læberne under hele øvelsen. 

Øvelsen styrker og toner området omkring munden og læber. 
 

♡ ° ♡ ° ♡ ° ♡ ° ♡ ° ♡ ° ♡ ° ♡ ° ♡ ° ♡ ° ♡ ° ♡ ° ♡ ° ♡ ° ♡ ° ♡ °° ♡ ° ♡ ° ♡ ° ♡ ° ♡ ° ♡ 

Husk korrekt vejrtrækning - Første step til god succes med FaceGym er dit åndedræt. Dybe vejrtrækninger, giver bedre blodcirkulation, som resultere i mere ilt og næring til ansigtet og hele kroppen. Et opmærksomt åndedræt kan også hjælpe med at fjerne spændinger fra musklerne i både ansigt og krop.

24. Smile Smoother

_________________________________________________________________________________________

 

 • Gem dine tænder bag læberne og form et lille “O” med munden. 
 • Mens du strammer op i læberne smiler du så bredt du kan mens du stadig dækker tænderne. Skift mellem “O” formen og smile bredt et par gange. 
 • Hold smilet og placer din pegefinger på hagen, mens du langsomt bøjer hovedet bagover åbner og lukker du munden mens du stadig holder smileformen. 
 • Bevæg hovedet langsomt frem og tilbage mens du åbner og lukker munden tre gange. 
 • Forestil dig du nærmest skal fylde din undermund op med noget, sådan at du lave en “scooping” bevægelse. 
 • Slut af med at tage en dyb indånding og giv slip.

Øvelsen træner underansigtets muskler som reducerer linjer rundt om munden samt linjen fra næsefløjen og ned mod hagen og opstrammer kinderne.

 

♡ ° ♡ ° ♡ ° ♡ ° ♡ ° ♡ ° ♡ ° ♡ ° ♡ ° ♡ ° ♡ ° ♡ ° ♡ ° ♡ ° ♡ ° ♡ °° ♡ ° ♡ ° ♡ ° ♡ ° ♡ ° ♡ 

Husk korrekt vejrtrækning - Første step til god succes med FaceGym er dit åndedræt. Dybe vejrtrækninger, giver bedre blodcirkulation, som resultere i mere ilt og næring til ansigtet og hele kroppen. Et opmærksomt åndedræt kan også hjælpe med at fjerne spændinger fra musklerne i både ansigt og krop.

25. No More Lipstick Leaks

_________________________________________________________________________________________

 

 • Luk munden og kør tungen i cirkler indenunder læberne.
 • Først 3 gange den ene vej rundt og så 3 gange den anden vej. 
 • Slut af med en dyb indånding og pust ud.

Øvelsen reducerer fine linjer og rynker rundt om munden ved at tone musklen.

 

♡ ° ♡ ° ♡ ° ♡ ° ♡ ° ♡ ° ♡ ° ♡ ° ♡ ° ♡ ° ♡ ° ♡ ° ♡ ° ♡ ° ♡ ° ♡ °° ♡ ° ♡ ° ♡ ° ♡ ° ♡ ° ♡ 
Husk korrekt vejrtrækning - Første step til god succes med FaceGym er dit åndedræt. Dybe vejrtrækninger, giver bedre blodcirkulation, som resultere i mere ilt og næring til ansigtet og hele kroppen. Et opmærksomt åndedræt kan også hjælpe med at fjerne spændinger fra musklerne i både ansigt og krop.

26. Lip Plumper

_________________________________________________________________________________________

 

 • Kig op mod loftet mens du laver 10 kys med kysselyde.   
 • Du må meget gerne overdrive. 
 • Tag nu en dyb indånding, mens du puster langsomt ud puster du et kys. 
 • Gør dette 3 gange. 
 • Denne øvelse giver fylde til dine læber og opstrammer kæbepartiet og halsen.

Denne øvelse giver fylde til dine læber og opstrammer kæbepartiet og halsen.

 

♡ ° ♡ ° ♡ ° ♡ ° ♡ ° ♡ ° ♡ ° ♡ ° ♡ ° ♡ ° ♡ ° ♡ ° ♡ ° ♡ ° ♡ ° ♡ °° ♡ ° ♡ ° ♡ ° ♡ ° ♡ ° ♡ 

Husk korrekt vejrtrækning - Første step til god succes med FaceGym er dit åndedræt. Dybe vejrtrækninger, giver bedre blodcirkulation, som resultere i mere ilt og næring til ansigtet og hele kroppen. Et opmærksomt åndedræt kan også hjælpe med at fjerne spændinger fra musklerne i både ansigt og krop.


KÆBE/HAGE/HALS


27. jaw tightener #1

_________________________________________________________________________________________

 

 • Tag din pegefinger, langemand og tommelfinger og niv langs underkæben. 
 • Start ved hagen og bevæg dig op langs kæbekanten, indtil du når øreflippen. 
 • Gør dette 3 gange.
 • Nu tager du din tommelfinger og kører den op langs kæbelinjen. 
 • Gør dette 3 gange. 
 • Slut af med en dyb indånding og pust ud.

 

♡ ° ♡ ° ♡ ° ♡ ° ♡ ° ♡ ° ♡ ° ♡ ° ♡ ° ♡ ° ♡ ° ♡ ° ♡ ° ♡ ° ♡ ° ♡ °° ♡ ° ♡ ° ♡ ° ♡ ° ♡ ° ♡ 

Husk korrekt vejrtrækning - Første step til god succes med FaceGym er dit åndedræt. Dybe vejrtrækninger, giver bedre blodcirkulation, som resultere i mere ilt og næring til ansigtet og hele kroppen. Et opmærksomt åndedræt kan også hjælpe med at fjerne spændinger fra musklerne i både ansigt og krop.

28. Jaw Firmer

_________________________________________________________________________________________

 

 • Tag din hånd og læg hagen på håndfladen, som om du lægger hagen på en hylde. 
 • Læg den anden arm under din albue for at støtte armen, som din hage hviler på. 
 • Lav en spænding mellem din hage og håndfladen i 10 sek. 
 • Gentag øvelsen 2 gange mere. 
 • Slut af med at klappe under hagen skiftevis med begge hænder i 15 sekunder. 

 

♡ ° ♡ ° ♡ ° ♡ ° ♡ ° ♡ ° ♡ ° ♡ ° ♡ ° ♡ ° ♡ ° ♡ ° ♡ ° ♡ ° ♡ ° ♡ °° ♡ ° ♡ ° ♡ ° ♡ ° ♡ ° ♡ 

Husk korrekt vejrtrækning - Første step til god succes med FaceGym er dit åndedræt. Dybe vejrtrækninger, giver bedre blodcirkulation, som resultere i mere ilt og næring til ansigtet og hele kroppen. Et opmærksomt åndedræt kan også hjælpe med at fjerne spændinger fra musklerne i både ansigt og krop.

29. Long Neck

_________________________________________________________________________________________
 

 • Kig lige frem og placer dine fingerspidser på halsen og glid fingrene ned til kravebenet, mens du langsomt bøjer hovedet bagover, så du laver et stræk på halsen. 
 • Gør dette 2 gange mere. 
 • Mens du holder det sidste stræk med hovedet tilbage, så tager du hagen så højt op, du kan, og vender dine mundvige nedad. 
 • Hold strækket i 4 lange vejrtrækninger.

 

♡ ° ♡ ° ♡ ° ♡ ° ♡ ° ♡ ° ♡ ° ♡ ° ♡ ° ♡ ° ♡ ° ♡ ° ♡ ° ♡ ° ♡ ° ♡ °° ♡ ° ♡ ° ♡ ° ♡ ° ♡ ° ♡ 

Husk korrekt vejrtrækning - Første step til god succes med FaceGym er dit åndedræt. Dybe vejrtrækninger, giver bedre blodcirkulation, som resultere i mere ilt og næring til ansigtet og hele kroppen. Et opmærksomt åndedræt kan også hjælpe med at fjerne spændinger fra musklerne i både ansigt og krop.

30. Smooth Neck

_________________________________________________________________________________________

 

 • Start med at kigge ligeud. Drej dit ansigt til højre og vip det lidt tilbage. 
 • Hold strækket i ca. 10 sekunder. 
 • Dej til venstre, vip hovedet lidt tilbage og hold i ca. 10 sekunder. 
 • Gentag hele øvelsen 2 gange mere. 
 • Slut af med en dyb indånding og giv helt slip.

 

♡ ° ♡ ° ♡ ° ♡ ° ♡ ° ♡ ° ♡ ° ♡ ° ♡ ° ♡ ° ♡ ° ♡ ° ♡ ° ♡ ° ♡ ° ♡ °° ♡ ° ♡ ° ♡ ° ♡ ° ♡ ° ♡ 

Husk korrekt vejrtrækning - Første step til god succes med FaceGym er dit åndedræt. Dybe vejrtrækninger, giver bedre blodcirkulation, som resultere i mere ilt og næring til ansigtet og hele kroppen. Et opmærksomt åndedræt kan også hjælpe med at fjerne spændinger fra musklerne i både ansigt og krop.

31. No More Double Chin

_________________________________________________________________________________________

 

 • Slap af i nakke og skuldre og drej hovedet til højre. 
 • Skub underkæben ud og hold trækket i 10 sek. 
 • Skift til venstre side og hold i 10 sekunder. 
 • Gentag øvelsen 2 gange mere
 • NB. Man kan med fordel også ligge ned på ryggen, mens man laver øvelsen.

 

♡ ° ♡ ° ♡ ° ♡ ° ♡ ° ♡ ° ♡ ° ♡ ° ♡ ° ♡ ° ♡ ° ♡ ° ♡ ° ♡ ° ♡ ° ♡ °° ♡ ° ♡ ° ♡ ° ♡ ° ♡ ° ♡ 

Husk korrekt vejrtrækning - Første step til god succes med FaceGym er dit åndedræt. Dybe vejrtrækninger, giver bedre blodcirkulation, som resultere i mere ilt og næring til ansigtet og hele kroppen. Et opmærksomt åndedræt kan også hjælpe med at fjerne spændinger fra musklerne i både ansigt og krop.


AFSLAPNING


ACUFACIAL


For at opnå skønhed kræver det et helt billede af vores sundhed. Hvordan vi føler, træner, spiser, udtrykker os selv og håndterer stress spiller en stor rolle og kan hjælpe os til at undgå for tidlig aldring, trist og rynket hud.

Spændinger, stress og træthed er hovedårsagen til rynker. Spændingen samles omkring akupunkturpunkter og laver med tiden en blokering af cirkulationen, der til sidst bliver til en rynke. Ved at udføre regelmæssig akupressurmassage kan du undgå blokeringer.

Det hele er noget, du kan udføre på dig selv uden nogen hjælpemidler eller cremer. Det koster altså ikke andet end den tid, du vælger at give dig selv. 

 

Sådan virker AcuFacial

Både åndedrætsøvelser og akupressur afslapper muskelspændinger og balancerer den vitale livskraft i kroppen. Din livskraft eller din livsenergi flyder mellem kroppens meridianer. Akupunkturpunkter er punkter, hvor du kan tappe ind i den energi.

Når spændingen ophobes omkring et punkt, blokerer det energien fra at flyde optimalt. Dette skaber et overskud af energi i et område af ansigtet og en mangel i et andet område. Hver øvelse er lavet, så den naturligt presser og strækker nerver og muskler, mens akupunkturpunkterne frigiver spænding i punktet, så energien kan flyde frit igen.

Det toner dine ansigtsmuskler og stimulerer kroppens naturligt selvhelbredende evner. 

Bindevævet er det stof, der ligger mellem huden og musklerne. Med tiden bliver bindevævet svagt, og det betyder, at huden slipper væk fra musklerne - det giver rynker og slap hud. Det vil altså sige, at når vi træner vores ansigt, hvad enten det er faceyoga eller akupressurmassage, styrker vi forholdet mellem vores hud og muskler. Cirkulationen øges, og det giver en forbedret hudtone i ansigtet. En vedvarende praksis giver dig et sundere og friskere udseende.

 

Vi har ikke opfundet den dybe tallerken

Det er ikke nogen ny videnskab; dette system er mere end 5000 år gammelt og er blevet brugt af kineserne i evigheder. Via vores meridiansystem kan vi tappe ind i vores livsenergi, der flyder, ligesom vores blod flyder i vores arterier og vener. Denne livsenergi er yderst vigtig at holde i balance, da den regulerer vores helbred, hvordan vi føler, og hvordan vi ser ud.

“Vores ydre udseende er en refleksion af vores mentale og psykiske sundhed” 

Din skønhed kan ikke forblive vedvarende, hvis du spiser junkfood og ikke træner. Med andre ord er fundamentet af din skønhed din indre sundhedstilstand.

Sørger du derfor for at holde dig fit, fleksibel og spiser sundt, vil du kunne se det i dit ansigt. Hvis du derudover også tænker positivt, elsker dig selv og sætter pris på det, du har i dit liv, vil du ikke kun blive attraktiv af udseende, du vil begynde at tiltrække nye muligheder og positive relationer i dit liv.

 

7 gyldne regler til AcuFacial 

Vi elsker at at lave denne akupressurmassage til et selvkærligt ritual, Du kan derfor med fordel lave dine omgivelser lidt ekstra hyggelige. Hop i noget afslappet tøj, tænd et stearinlys, sæt din yndlingsafslapningsmusik på. Lav en lækker kop urtete og tilføj evt. lidt aromaterapi til rummet. Ahh, nu er vi ved at være klar. 

 

 

 • Start med at afrense ansigtet. Akupressurmassagen virker perfekt i forbindelse med dit faceyogaprogram. Start først med yogaen og afslut med akupressurmassagen som en lækker afspænding.
   
 • Undgå at trække for meget i huden, når du udfører øvelserne. Det er vigtigt, at du får godt fat i bindevævet.
   
 • Lav øvelserne i et langsomt tempo. Det er her Slow Beauty kommer til sin ret! Ansigtsmuskler responderer nemlig bedst på langsomme og bevidste bevægelser med nærvær og kærlighed.
   
 • Husk dybe, bevidste vejrtrækninger. Åndedrættet er med til at styrke øvelserne, frigive følelsesmæssige blokeringer og forbedre din fordøjelse.
   
 • Brug et spejl. I starten kan det være en fordel at se dig selv i spejlet, når du udfører massagen, for at få en større kontrol og bevidsthed over øvelserne.
   
 • Lav alle øvelserne hver dag. Når det ønskede resultat er opnået, kan du holde det ved lige 3 gange om ugen. Du kan starte med at lave hver øvelse et halvt minut og så arbejde dig op til 1 minut.
   
 • Vigtigst af alt er afslapningen. Husk at give dig selv god tid til en afslapning efter din akupressurmassage. Gnid dine håndflader mod hinanden, så du danner en varme. Placer dine håndfladerne over dit ansigt. Lav nogle dybe vejrtrækninger (dybere end du normalt ville gøre det). Mærk efter, hvordan du har det i kroppen og mærk effekterne af din akupressurmassage.

 

AcuFacial no. 1

_________________________________________________________________________________________

Hold den nederste del af din håndflade med et fast tryk ved ydersiden af øjet, hvor dine “kragetæer-rynker” godt kan lide at sætte sig. Hvil resten af håndfladen og fingrene på hver side af hovedet. Vip din hage lidt ned, åben munden og lav et stort smil. Tag nu 4 lange, langsomme, dybe vejrtrækninger, mens du holder taget. Slut øvelsen med at slappe af i ansigtet. Ved at trykke på akupunkturpunkterne i tindingen øges cirkulationen omkring “kragetæerne”, og dermed forbedres tilstanden. 

Bonuseffekt: Et smil giver en feel-good følelse i hele kroppen - kan bruges når som helst og hvor som helst. 

 

♡ ° ♡ ° ♡ ° ♡ ° ♡ ° ♡ ° ♡ ° ♡ ° ♡ ° ♡ ° ♡ ° ♡ ° ♡ ° ♡ ° ♡ ° ♡ °° ♡ ° ♡ ° ♡ ° ♡ ° ♡ ° ♡ 

Husk korrekt vejrtrækning - Første step til god succes med FaceGym er dit åndedræt. Dybe vejrtrækninger, giver bedre blodcirkulation, som resultere i mere ilt og næring til ansigtet og hele kroppen. Et opmærksomt åndedræt kan også hjælpe med at fjerne spændinger fra musklerne i både ansigt og krop.

AcuFacial no. 2

 

_________________________________________________________________________________________

Placer din pegefinger, langfinger og ringfinger ved din hårgrænse i hver side af ansigtet på samme tid. Her sidder en masse akupressurpunkter så sørg for at have et fast og bestemt tryk i de bittesmå fordybninger. 

Luk øjnene, tilføj nogle dybe vejrtrækninger, mens du grundigt dækker punkterne i din pande- slap af i sindet. 

 

♡ ° ♡ ° ♡ ° ♡ ° ♡ ° ♡ ° ♡ ° ♡ ° ♡ ° ♡ ° ♡ ° ♡ ° ♡ ° ♡ ° ♡ ° ♡ °° ♡ ° ♡ ° ♡ ° ♡ ° ♡ ° ♡ 

Husk korrekt vejrtrækning - Første step til god succes med FaceGym er dit åndedræt. Dybe vejrtrækninger, giver bedre blodcirkulation, som resultere i mere ilt og næring til ansigtet og hele kroppen. Et opmærksomt åndedræt kan også hjælpe med at fjerne spændinger fra musklerne i både ansigt og krop.

AcuFacial no. 3

 

_________________________________________________________________________________________

Placer dine fingerspidser i tindingen. Mærk efter en stor cirkel-fordybning mellem toppen af dit øre og ydersiden af øjenkanten. Tilpas nu dinpegefinger, langfinger og ringfinger i denne fordybning og lav nogle store, cirkulære bevægelser, forsigtigt træk huden i alle retninger

Brug ekstra tid i dette område, hvis du er stresset.

 

♡ ° ♡ ° ♡ ° ♡ ° ♡ ° ♡ ° ♡ ° ♡ ° ♡ ° ♡ ° ♡ ° ♡ ° ♡ ° ♡ ° ♡ ° ♡ °° ♡ ° ♡ ° ♡ ° ♡ ° ♡ ° ♡ 

Husk korrekt vejrtrækning - Første step til god succes med FaceGym er dit åndedræt. Dybe vejrtrækninger, giver bedre blodcirkulation, som resultere i mere ilt og næring til ansigtet og hele kroppen. Et opmærksomt åndedræt kan også hjælpe med at fjerne spændinger fra musklerne i både ansigt og krop.

AcuFacial no. 4

_________________________________________________________________________________________

Placer dine fingerspidser under den øverste øjenkant i øjenhulen under brynet. Lad vægten af dit hoved falde frem ind i punkterne. Åndedrættet skal være langt og dybt, hold hver omgang, mens du tæller til 10.  

Sørg for du kommer helt ind på øjenhulekanten og rammer akupressur punkterne. Husk at pas på dine øjne, du må ikke trykke ind på dem

 

♡ ° ♡ ° ♡ ° ♡ ° ♡ ° ♡ ° ♡ ° ♡ ° ♡ ° ♡ ° ♡ ° ♡ ° ♡ ° ♡ ° ♡ ° ♡ °° ♡ ° ♡ ° ♡ ° ♡ ° ♡ ° ♡ 

Husk korrekt vejrtrækning - Første step til god succes med FaceGym er dit åndedræt. Dybe vejrtrækninger, giver bedre blodcirkulation, som resultere i mere ilt og næring til ansigtet og hele kroppen. Et opmærksomt åndedræt kan også hjælpe med at fjerne spændinger fra musklerne i både ansigt og krop.

AcuFacial no. 5

 

_________________________________________________________________________________________

Placer din pegefinger og tommelfinger på hver sin side af næseryggen. Pres op og ind mod midten. Hold trykket med dybe vejrtrækninger, mens du langsomt tæller til 10.

Dette er et perfekt hovedpine punkt.

 

♡ ° ♡ ° ♡ ° ♡ ° ♡ ° ♡ ° ♡ ° ♡ ° ♡ ° ♡ ° ♡ ° ♡ ° ♡ ° ♡ ° ♡ ° ♡ °° ♡ ° ♡ ° ♡ ° ♡ ° ♡ ° ♡ 

Husk korrekt vejrtrækning - Første step til god succes med FaceGym er dit åndedræt. Dybe vejrtrækninger, giver bedre blodcirkulation, som resultere i mere ilt og næring til ansigtet og hele kroppen. Et opmærksomt åndedræt kan også hjælpe med at fjerne spændinger fra musklerne i både ansigt og krop.

AcuFacial no. 6

_________________________________________________________________________________________

Placer dine fingerspidser i den nedre øjenhule kant. Lad vægten af dit hoved falde frem ind i punkterne. Åndedrættet skal være langt og dybt, hold hver omgang, mens du tæller til 10.

Sørg for du kommer helt ind på øjenhulekanten og rammer akupressur punkterne. Husk at pas på dine øjne, du må ikke trykke ind på dem

 

♡ ° ♡ ° ♡ ° ♡ ° ♡ ° ♡ ° ♡ ° ♡ ° ♡ ° ♡ ° ♡ ° ♡ ° ♡ ° ♡ ° ♡ ° ♡ °° ♡ ° ♡ ° ♡ ° ♡ ° ♡ ° ♡ 

Husk korrekt vejrtrækning - Første step til god succes med FaceGym er dit åndedræt. Dybe vejrtrækninger, giver bedre blodcirkulation, som resultere i mere ilt og næring til ansigtet og hele kroppen. Et opmærksomt åndedræt kan også hjælpe med at fjerne spændinger fra musklerne i både ansigt og krop.

AcuFacial no. 7

 

_________________________________________________________________________________________

Placer fingerspidsen af din venstre pegefinger eller ringfinger på venstre side af panden og start med punkt 1 på indersiden af brynet, lav rullende bevægelser fra side til side på alle 12 punkter. (Se punkter på videoen). Fortsæt derefter i højre side af panden. Husk lange, dybe vejrtrækninger

Du må gerne blive lidt ekstra tid på de punkter, hvor du er ekstra øm.

 

Husk korrekt vejrtrækning - Første step til god succes med FaceGym er dit åndedræt. Dybe vejrtrækninger, giver bedre blodcirkulation, som resultere i mere ilt og næring til ansigtet og hele kroppen. Et opmærksomt åndedræt kan også hjælpe med at fjerne spændinger fra musklerne i både ansigt og krop

AcuFacial no. 8

 

_________________________________________________________________________________________

Placer enden af din venstre håndflade med fingerspidserne opad imellem dine bryn. Læg den højre håndflade over den venstre og lav 10 blide pump ind og ud og tag dybe vejrtrækninger.

 

♡ ° ♡ ° ♡ ° ♡ ° ♡ ° ♡ ° ♡ ° ♡ ° ♡ ° ♡ ° ♡ ° ♡ ° ♡ ° ♡ ° ♡ ° ♡ °° ♡ ° ♡ ° ♡ ° ♡ ° ♡ ° ♡ 

Husk korrekt vejrtrækning - Første step til god succes med FaceGym er dit åndedræt. Dybe vejrtrækninger, giver bedre blodcirkulation, som resultere i mere ilt og næring til ansigtet og hele kroppen. Et opmærksomt åndedræt kan også hjælpe med at fjerne spændinger fra musklerne i både ansigt og krop.

AcuFacial no. 9

 

_________________________________________________________________________________________

Placer dine håndflader over hver øjenhule og hvil dine fingre fladt på din pande. Hold et fast tryk, mens din vejrtrækning er dyb og langsom. 

Giv dig selv et øjeblik her og mærk efter, hvad du fornemmer. Hvilken følelse giver det dig? Føles det varmt? Afslappet? Kan du se nogle farver?

 

♡ ° ♡ ° ♡ ° ♡ ° ♡ ° ♡ ° ♡ ° ♡ ° ♡ ° ♡ ° ♡ ° ♡ ° ♡ ° ♡ ° ♡ ° ♡ °° ♡ ° ♡ ° ♡ ° ♡ ° ♡ ° ♡ 

Husk korrekt vejrtrækning - Første step til god succes med FaceGym er dit åndedræt. Dybe vejrtrækninger, giver bedre blodcirkulation, som resultere i mere ilt og næring til ansigtet og hele kroppen. Et opmærksomt åndedræt kan også hjælpe med at fjerne spændinger fra musklerne i både ansigt og krop.

AcuFacial no. 10

 

_________________________________________________________________________________________

Placer din tommelfinger i den inderste øjenkrog med håndfladerne pegende opad. Lav tryk langs kanten ud til den yderste øjenkrog. Fortsæt med din pegefinger og langfinger med tryk på den nedre øjenkant. 

Husk at løfte fingrene fra huden mellem dine tryk for at beskytte din fine hud omkring øjet

 

♡ ° ♡ ° ♡ ° ♡ ° ♡ ° ♡ ° ♡ ° ♡ ° ♡ ° ♡ ° ♡ ° ♡ ° ♡ ° ♡ ° ♡ ° ♡ °° ♡ ° ♡ ° ♡ ° ♡ ° ♡ ° ♡ 

Husk korrekt vejrtrækning - Første step til god succes med FaceGym er dit åndedræt. Dybe vejrtrækninger, giver bedre blodcirkulation, som resultere i mere ilt og næring til ansigtet og hele kroppen. Et opmærksomt åndedræt kan også hjælpe med at fjerne spændinger fra musklerne i både ansigt og krop.

AcuFacial no. 11

 

_________________________________________________________________________________________

Brug din pegefinger, langfinger og ringfinger og lav nogle faste tryk under kindbenet fra næsen til øret. Hold en pause ved skønhedspunktet (punktet lidt udenfor næsefløjen) og lav et ekstra tryk . Lad hovedet hvile på fingerspidserne. 

Du kan evt. holde trykket i 20-30 sek., hvor du er ekstra øm

 

♡ ° ♡ ° ♡ ° ♡ ° ♡ ° ♡ ° ♡ ° ♡ ° ♡ ° ♡ ° ♡ ° ♡ ° ♡ ° ♡ ° ♡ ° ♡ °° ♡ ° ♡ ° ♡ ° ♡ ° ♡ ° ♡ 

Husk korrekt vejrtrækning - Første step til god succes med FaceGym er dit åndedræt. Dybe vejrtrækninger, giver bedre blodcirkulation, som resultere i mere ilt og næring til ansigtet og hele kroppen. Et opmærksomt åndedræt kan også hjælpe med at fjerne spændinger fra musklerne i både ansigt og krop.

AcuFacial no. 12

 

_________________________________________________________________________________________

Brug dine pegefingre og tommelfingre til at massere hele den ydre ørerkant, masser grundigt fra toppen af øret til øreflippen. Derefter giver du ørerne en ordentlig nuller-tur. Afslut med at lav 3 træk i øret (Toppen, midten og øreflippen).

Giv dig god tid. Der findes 150 punkter på hvert øre, der har effekter over hele kroppen. Slut af med at ælte ørerne, til de føles varme og vibrerende.

 

♡ ° ♡ ° ♡ ° ♡ ° ♡ ° ♡ ° ♡ ° ♡ ° ♡ ° ♡ ° ♡ ° ♡ ° ♡ ° ♡ ° ♡ ° ♡ °° ♡ ° ♡ ° ♡ ° ♡ ° ♡ ° ♡ 

Husk korrekt vejrtrækning - Første step til god succes med FaceGym er dit åndedræt. Dybe vejrtrækninger, giver bedre blodcirkulation, som resultere i mere ilt og næring til ansigtet og hele kroppen. Et opmærksomt åndedræt kan også hjælpe med at fjerne spændinger fra musklerne i både ansigt og krop.

Akupressur

 

 • Akupressur er et gammelt, praktisk sundhedssystem til frigivelse af muskelspændinger.
   
 • Akupressurpunkter er placeret på samme punkter som akupunkturpunkter, den eneste forskel er, at du bruger tryk fra dine healende hænder frem for nåle.
   
 • Forbedrer funktionen af hele kroppen, øger cirkulationen og opbygger modstandskraft.
   
 • Frigiver blokeringer fra stress, skader, dårlig kost, forkert kropsholdning og mangel på træning.
   
 • Fremmer følelsesmæssig helbredelse og vækker glæden ved at leve.

BEAUTY BREATH

Breath of fire

 • Træk vejret igennem næsen med lige lange ind- og udåndinger. Læg hånden på  maven og mærk, hvordan din mave udvider sig, når der kommer luft, og hvordan  den trækker sig sammen, når du puster ud. 
 • Lav nu en kraftig sammentrækning i  navlepunktet, mens du puster luft ud gennem næsen 
 • Lad maven falde tilbage  igen, mens du trækker vejret ind gennem næsen igen. 
 • Sæt farten op, så  åndedrættet bliver kraftigt og rytmisk.
 • Start med 1 minut og læg flere på, desto bedre du bliver.

“Breath of fire” har en lang række effekter. Det virker bl.a. rensende, booster immunsystemet, øger lungekapaciteten og øger ilt til hjernen. Styrker nervesystemet til at modstå stress og forbedrer balancen mellem det sympatiske og parasympatiske nervesystem

Lion Breath

 • Start med at presse dine fingre sammen i en knytnæve, mens du tager en dyb vejrtrækning. Hold vejret og mærk din brystkasse udvider sig. 
 • Pust nu al luften ud,  mens du rækker tungen ud og ned mod hagen. 
 • Kig op mod loftet uden at flytte  hovedet, alt imens du spreder og strækker dine fingre, så meget du kan. 
 • Bliv ved  med at puste ud, til du ikke har mere luft tilbage. 
 • Lav gerne flere gentagelser.

NB. Det er helt okay at se meget fjollet ud.

Lion Breath er en powerfuld vejrtrækning for brystkassen og halsen. Det hjælper med at udrense toksiner og er især god for skjoldbruskkirtlen.

Cannon Breath

“Cannon Breath” er “Breath of fire” lavet gennem munden.

 • Form munden som et O og træk vejret i en fast rytme ind og ud af munden.
 • Presset i åndedrættet skal være i kinderne og over tungen, uden kinderne buler ud.
 • Start med 1 minut og læg flere på, desto bedre du bliver.

Cannon Breath renser og styrker det parasympatiske nervesystem og justerer fordøjelsen.


QUICK FACELIFT


Quick facelift

Ser du træt ud om morgen, men ikke har tid til at gå i facegym? Så fortvivl ej, vi har lavet et super kort facelift program, der kun tager et par minutter. Lav dit quick facelift efter du har påført creme i ansigtet og inden du lægger din make-up. 

 • Form munden som et "O", derefter smil bredt, mens munden stadig er åben. Gentag øvelsen et par gange.
 • Lav Lion Breath (gentag et par ekstra gange, hvis du føler for det).
 • Niv forsigtigt i dine kinder i hele kindområdet med din tommelfinger og  pegefinger og langefinger. 
 • Brug din pegefinger, langefinger og ringfinger, lav faste tryk under brynet, mens du presser brynet ned. Start fra indersiden og tryk 3 gange til ydresiden af brynet. 
 • Brug din pegefinger, langefinger og ringfinger, lav faste tryk under øjet. Start fra den inderste øjenkrogen og lav 3 tryk til den yderste øjenkant.
 • Brug din pegefinger, langefinger og ringfinger, lav faste tryk under kindbenet fra næsen til øret.
 • Brug din pegefinger og tommelfinger til at massere hele den ydre ørekant, masser grundigt fra toppen af øret til øreflippen. Afslut med at lave 3 træk i øret (Toppen, midten og øreflippen).
 • Ta' højre hånd over hovedet og løft op i venstre bryn med pegefinger og langefinger. Vip hovedet mod højre skulder, mens du trækker vejret ind. Pust nu kraftigt ud, mens du rækker din tunge, så langt ud du kan til højre side. Gentag i modsatte side.
 • Med fingerspidserne tapper du fra halsen og op over hele ansigtet. Luk øjnene og slap af imens.
 • Gnid hænderne sammen og læg over ansigtet. Mærk varmen og energien, du har skabt.

♡ ° ♡ ° ♡ ° ♡ ° ♡ ° ♡ ° ♡ ° ♡ ° ♡ ° ♡ ° ♡ ° ♡ ° ♡ ° ♡ ° ♡ ° ♡ °° ♡ ° ♡ ° ♡ ° ♡ ° ♡ ° ♡ 

Husk korrekt vejrtrækning - Første step til god succes med FaceGym er dit åndedræt. Dybe vejrtrækninger, giver bedre blodcirkulation, som resultere i mere ilt og næring til ansigtet og hele kroppen. Et opmærksomt åndedræt kan også hjælpe med at fjerne spændinger fra musklerne i både ansigt og krop.


FACE WORKOUTS


Forget the Filler

Træning af mund og læber

Opvarmning er ikke et must når du laver faceyoga. Men da krop og ansigt hænger sammen, anbefaler vi helt klart, at du varmer op først. Du vil føle dig mere energisk, rolig og fokuseret på samme tid.

NB. Vores opvarmning er særlig god, hvis du lider af spændinger i nakken.

 • Nakkerul: Lad hovedet falde ned mod brystkassen, rul først hovedet op til den ene skulder men du trækker vejret ind. Rul tilbage ned mod brystkassen mens du puster ud. Fortsæt derefter til den anden side. Lav ca 6 gentagelser ialt, eller så mange du har behov for.
 • I forlængelse med første øvelse, ruller du nu hovedet hele vejen rundt ca. 3 gange hver vej. Føles det ubehageligt eller har du ondt i nakken, så lav øvelsen meget langsomt og kontrolleret.
 • Skulderrul: Rul skuldrene ca. 6 gange frem, derefter ca. 6 gange tilbage.
 • Skulderløft: Løft skuldrene op mens du trækker vejret ind, og slip dem igen mens du puster ud. Gentag ca 8 gange eller så meget du har brug for.
 • Twist af rygsøjlen: Placer højre hånd på venstre lår og kig over venstre skulder, så du mærker et træk af rygsøjlen. Gentag derefter i modsatte side.
 • Under hele opvarmingen skal du have en dyb vejrtrækning, helst gennem næsen.

Forget The Filler

Cannon Breath:

 •  “Cannon Breath” er “Breath of fire” lavet gennem munden.
 • Form munden som et O og træk vejret i en fast rytme ind og ud af munden.
 • Presset i åndedrættet skal være i kinderne og over tungen, uden kinderne buler ud.

Lip Filler:

 • Lav et “O” med munden uden at spænde op i resten af ansigtet.
 • Lav 3 gentagelser af 10 sek.

Lip Filler #2:

 • Lav en spænding omkring læberne ved at presse dem sammen, samtidig med at du prøver at smile. 
 • Pust nu en lille smule luft ud af munden, så det kun er lille sprække luft der kommer ud.
 • Tag hånden op foran munden, så du kan mærke om du får lidt luft ud.
 • Lav 3 gange ialt og hold øvelsen i 10 sek. hver gang.
 • Husk at holde spændingen på læberne under hele øvelsen.

Smile Smoother:

 • Gem dine tænder bag læberne og form et lille “O” med munden.
 • Mens du strammer op i læberne smiler du så bredt du kan mens du stadig dækker tænderne. 
 • Skift mellem “O” formen og smile bredt et par gange. 
 • Hold smilet og placer din pegefinger på hagen, mens du langsomt bøjer hovedet bagover, åbner og lukker du munden mens du stadig holder smileformen.
 • Bevæg hovedet langsomt frem og tilbage (op og ned) mens du åbner og lukker munden tre gange. Forestil dig du nærmest skal fylde din undermund op med noget, sådan at du laver en “scooping” bevægelse. 
 • Slut af med at tage en dyb indånding og giv slip.

No More Lipstick Leaks:

 • Luk munden og kør tungen i cirkler indenunder læberne.
 • Først 3 gange den ene vej rundt og så 3 gange den anden vej.
 • Slut af med en dyb indånding og pust ud.

Lip Plumper:

 • Kig op mod loftet mens du laver 10 kys med kysselyde. Du må meget gerne overdrive!
 • Tag nu en dyb indånding og mens du puster langsomt ud puster du et kys.
 • Gør dette 3 gange.

Relax:

 • Med fingerspidserne tapper du fra halsen og op over hele ansigtet. Luk øjnene og slap af imens.
 • Gnid hænderne sammen og læg over ansigtet. Mærk varmen og energien, du har skabt. Tag dybe indåndinger og slap helt af.
 • Slut af med en dyb indånding. Giv helt slip og mærk effekten af alle øvelserne.

♡ ° ♡ ° ♡ ° ♡ ° ♡ ° ♡ ° ♡ ° ♡ ° ♡ ° ♡ 

Husk korrekt vejrtrækning - Første step til god succes med FaceGym er dit åndedræt. Dybe vejrtrækninger, giver bedre blodcirkulation, som resultere i mere ilt og næring til ansigtet og hele kroppen. Et opmærksomt åndedræt kan også hjælpe med at fjerne spændinger fra musklerne i både ansigt og krop.

Bye Bye Botox

Træning af pande, bryn og øjne

Opvarmning er ikke et must når du laver faceyoga. Men da krop og ansigt hænger sammen, anbefaler vi helt klart, at du varmer op først. Du vil føle dig mere energisk, rolig og fokuseret på samme tid.

NB. Vores opvarmning er særlig god, hvis du lider af spændinger i nakken.

 • Nakkerul: Lad hovedet falde ned mod brystkassen, rul først hovedet op til den ene skulder men du trækker vejret ind. Rul tilbage ned mod brystkassen mens du puster ud. Fortsæt derefter til den anden side. Lav ca 6 gentagelser ialt, eller så mange du har behov for.
 • I forlængelse med første øvelse, ruller du nu hovedet hele vejen rundt ca. 3 gange hver vej. Føles det ubehageligt eller har du ondt i nakken, så lav øvelsen meget langsomt og kontrolleret.
 • Skulderrul: Rul skuldrene ca. 6 gange frem, derefter ca. 6 gange tilbage.
 • Skulderløft: Løft skuldrene op mens du trækker vejret ind, og slip dem igen mens du puster ud. Gentag ca 8 gange eller så meget du har brug for.
 • Twist af rygsøjlen: Placer højre hånd på venstre lår og kig over venstre skulder, så du mærker et træk af rygsøjlen. Gentag derefter i modsatte side.
 • Under hele opvarmingen skal du have en dyb vejrtrækning, helst gennem næsen.

Bye Bye Botox

Forhead Smoother:

 • Placer siden af hænderne langs hårgrænsen. Lav et blidt tryk og træk hårgrænsen tilbage. 
 • Hold trykket og kig ned mod gulvet. mens du tæller til 10.
 • Lav 3 gentagelser.
 • Slap af i skuldrene og pas på, du ikke læner dig for meget forover. Du skal kunne mærke løftet i panden.

Forhead Relaxer:

 • Placer dine fingerspidser langs hårgrænsen. Lav et pres, der føles behageligt for dig. 
 • Pres forsigtigt fingerspidserne lidt op, så du rammer de små akupressurpunkter, der ligger langs hårgrænsen.
 • Lad hovedet falde fremover, så du kommer dybt ned i trykket og mærker blodet strømme til hovedet.

Forhead Lifter:

 • Lav et “C” med fingrene, hvor du sætter pegefingrene midt i banen over øjenbrynet, tommelfingrene hviler på kindbenene.
 • Her skal du lave en spænding mellem pegefingeren og brynet uden at rynke for meget i panden. Du laver spændingen ved at presse ned med pegefingrene, mens du prøver at hæve øjenbrynet.

"Botox":

 • Start med køre at pegefingeren i midten af øjenbrynet, sådan at du masserer 10 cirkler med fingeren for at aktivere musklen.
 • Med pegefingeren kører du nu fra indersiden af øjenbrynet til øjenbrynets yderste kant. 
 • Her åbner du øjet, så meget du kan, mens du forestiller dig, du trækker øjenbrynene væk fra hinanden, sådan at du laver en spænding mellem de to.
 •  Hold spændingen i 10 sekunder. Pust ud og slip al spænding. 
 • Gentag øvelsen 2 gange mere.

Acufacial no. 3:

 • Placer dine fingerspidser i tindingen. Mærk efter en stor cirkel-fordybning mellem toppen af dit øre og ydersiden af øjenkanten. 
 • Tilpas nu din pegefinger, langfinger og ringfinger i denne fordybning og lav nogle store, cirkulære bevægelser,
 • forsigtigt træk huden i alle retninger.

Forhead Relaxer:

 • Lav en knytnæve med begge hænder og placer dem i midten af panden.
 • Lav et ekstra tryk med pege -og langefinger.
 • Lad hænderne langsomt glide fra midten og ud mod ørene.
 • Gentag 2 gange mere.
 • Afslut øvelsen med at lave 3 lange strygninger fra midten af panden og ud.
 • Visualiser, at du kaster de sidste rynker og spændinger væk fra panden.

Brow Lift:

 • Placer dine pegefingre under hver øjenbryn.
 • Pres dine bryn ned, mens du presser fingerne op, så du mærker en spændning i musklen.
 • Hold i 10 sek. af 3 gange.

Peace:

 • Start med at køre pegefingeren i midten af øjenbrynet, sådan at du masserer 10 cirkler med fingeren for at aktivere musklen.
 • Med pegefingeren kører du nu fra indersiden af øjenbrynet til øjenbrynets yderste kant. 
 • Her åbner du øjet så meget du kan mens du forestiller dig du trækker øjenbrynene væk fra hinanden, sådan at du laver en spænding mellem de to.
 • Hold spændingen i 10 sekunder. Pust ud og slip al spænding. 
 • Gentag øvelsen 2 gange mere.

Grow's Feet Away:

 •  Placer dine pege -og langefingre i ydresiden af øjet.
 • Træk fingerne fra hinanden og træk tilbage mod øret.
 • Hold i 10 sek. af 3 gange.

Eye Bags Away:

 •  Dæk dine tænder med læberne og form din mund som et “O” mens du trækker din overlæbe og underlæbe så langt væk fra hinanden som muligt.
 • Placer dine pegefingre under øjenene sådan at fingerspidserne peger ind mod næseryggen. 
 • Kig op og begynd at blinke i 10 sekunder.
 • Lav øvelsen 2 gange mere.

Acufacial no. 10:

 • Placer din tommelfinger i den inderste øjenkrog med håndfladerne pegende opad. 
 • Tryk langs kanten ud til den yderste øjenkrog. 
 • Fortsæt med din pegefinger og langfinger med tryk på den nedre øjenkant.

Eye Relax:

 • Gnid håndfladerne mod hinanden så du skaber en varme i hånderne.
 • Placer dem henover øjne med ekstra tryk omkring øjen hulen.
 • Lad hovedet falde forover så det er parallel med gulvet og hold min. 10 sek.

Acufacial no. 12:

 • Brug dine pegefingre og tommelfingre til at massere hele den ydre ørekant, masser grundigt fra toppen af øret til øreflippen. 
 • Derefter giver du ørerne en ordentlig nulre-tur. 
 • Afslut med at lave 3 træk i øret (Toppen, midten og øreflippen).

Lion Breath: 

 • Start med at presse dine fingre sammen i en knytnæve, mens du tager en dyb vejrtrækning. 
 • Hold vejret og mærk din brystkasse udvider sig. Pust nu al luften ud, mens du rækker tungen ud og ned mod hagen. 
 • Kig op mod loftet uden at flytte hovedet, alt imens du spreder og strækker dine fingre, så meget du kan. 
 • Bliv ved med at puste ud, til du ikke har mere luft tilbage. 
 • Lav gerne flere gentagelser.

Relax:

 • Med fingerspidserne tapper du fra halsen og op over hele ansigtet. Luk øjnene og slap af imens.
 • Gnid hænderne sammen og læg over ansigtet. Mærk varmen og energien, du har skabt. Tag dybe indåndinger og slap helt af.
 • Slut af med en dyb indånding. Giv helt slip og mærk effekten af alle øvelserne.

♡ ° ♡ ° ♡ ° ♡ ° ♡ ° ♡ ° ♡ ° ♡ ° ♡ ° ♡  

Husk korrekt vejrtrækning - Første step til god succes med FaceGym er dit åndedræt. Dybe vejrtrækninger, giver bedre blodcirkulation, som resultere i mere ilt og næring til ansigtet og hele kroppen. Et opmærksomt åndedræt kan også hjælpe med at fjerne spændinger fra musklerne i både ansigt og krop.

NO KNIFE NECESSARY

Træning af kinder, kæbe, hage og hals

Opvarmning er ikke et must når du laver faceyoga. Men da krop og ansigt hænger sammen, anbefaler vi helt klart, at du varmer op først. Du vil føle dig mere energisk, rolig og fokuseret på samme tid.

NB. Vores opvarmning er særlig god, hvis du lider af spændinger i nakken.

 • Nakkerul: Lad hovedet falde ned mod brystkassen, rul først hovedet op til den ene skulder men du trækker vejret ind. Rul tilbage ned mod brystkassen mens du puster ud. Fortsæt derefter til den anden side. Lav ca 6 gentagelser ialt, eller så mange du har behov for.
 • I forlængelse med første øvelse, ruller du nu hovedet hele vejen rundt ca. 3 gange hver vej. Føles det ubehageligt eller har du ondt i nakken, så lav øvelsen meget langsomt og kontrolleret.
 • Skulderrul: Rul skuldrene ca. 6 gange frem, derefter ca. 6 gange tilbage.
 • Skulderløft: Løft skuldrene op mens du trækker vejret ind, og slip dem igen mens du puster ud. Gentag ca 8 gange eller så meget du har brug for.
 • Twist af rygsøjlen: Placer højre hånd på venstre lår og kig over venstre skulder, så du mærker et træk af rygsøjlen. Gentag derefter i modsatte side.
 • Under hele opvarmingen skal du have en dyb vejrtrækning, helst gennem næsen.

No Knife Necessary

Cheek Smoother:  

 • Pust luft i kinderne så du ligner en lille hamster.
 • Skub skiftevis luften fra den ene siden til den anden i ca. 30 sekunder.
 • Pres læberne så meget sammen du kan og gør din mund så lille som muligt.
 • Træk vejret gennem næsen.
 • Slut af med at trække vejret dybt ind og giv slip.

Cheek Tightener:

 • Pust luft i kinderne som i øvelse 18.
 • Denne gang klapper du let på dine kinder med håndfladerne skiftevis i ca. 30 sekunder. 
 • Træk vejret dybt ind til sidst og giv slip.

Acufacial no. 11:

 • Brug din pegefinger, langfinger og ringfinger og lav nogle faste tryk under kindbenet fra næsen til øret. 
 • Lad hovedet hvile på fingerspidserne

Jaw tightener:

 • Tag din pegefinger, langemand og tommelfinger og niv langs underkæben.
 • Start ved hagen og bevæg dig op langs kæbekanten, indtil du når øreflippen.
 • Gør dette 3 gange.
 • Nu tager du din tommelfinger og kører den op langs kæbelinjen.
 • Gør dette 3 gange.
 • Slut af med en dyb indånding og pust ud. 

Jaw firmer:

 • Tag din hånd og læg hagen på håndfladen, som om du lægger hagen på en hylde.
 • Læg den anden arm under din albue for at støtte armen, som din hage hviler på.
 • Lav en spænding mellem din hage og håndfladen i 10 sek.
 • Gentag øvelsen 2 gange mere. Slut af med at klappe under hagen skiftevis med begge hænder i 15 sekunder.

Long Neck:

 • Kig lige frem og placer dine fingerspidser på halsen og glid fingrene ned til kravebenet, mens du langsomt bøjer hovedet bagover, så du laver et stræk på halsen.
 • Gør dette 2 gange mere.
 • Mens du holder det sidste stræk med hovedet tilbage, så tager du hagen så højt op, du kan, og vender dine mundvige nedad.
 • Hold strækket i 4 lange vejrtrækninger.

Smooth Neck:

 • Start med at kigge ligeud. Drej dit ansigt til højre og vip det lidt tilbage.
 • Hold strækket i ca. 10 sekunder.
 • Dej til venstre, vip hovedet lidt tilbage og hold i ca. 10 sekunder.
 • Gentag hele øvelsen 2 gange mere.
 • Slut af med en dyb indånding og giv helt slip.

No More Double Chin:

 • Slap af i nakke og skuldre og drej hovedet til højre.
 • Skub underkæben ud og hold trækket i 10 sek.
 • Skift til venstre side og hold i 10 sekunder.
 • Gentag øvelsen 2 gange mere

Acufacial no. 12:

 • Brug dine pegefingre og tommelfingre til at massere hele den ydre ørekant, masser grundigt fra toppen af øret til øreflippen. 
 • Derefter giver du ørerne en ordentlig nulre-tur. 
 • Afslut med at lave 3 træk i øret (Toppen, midten og øreflippen).

Breath of Fire:

 • Træk vejret igennem næsen med lige lange ind- og udåndinger. Læg hånden på maven og mærk, hvordan din mave udvider sig, når der kommer luft, og hvordan den trækker sig sammen, når du puster ud. 
 • Lav nu en kraftig sammentrækning i navlepunktet, mens du puster luft ud gennem næsen, lad maven falde tilbage igen, mens du trækker vejret ind gennem næsen igen. 
 • Sæt farten op, så åndedrættet bliver kraftigt og rytmisk.

Relax:

 • Med fingerspidserne tapper du fra halsen og op over hele ansigtet. Luk øjnene og slap af imens.
 • Gnid hænderne sammen og læg over ansigtet. Mærk varmen og energien, du har skabt. Tag dybe indåndinger og slap helt af.
 • Slut af med en dyb indånding. Giv helt slip og mærk effekten af alle øvelserne.

♡ ° ♡ ° ♡ ° ♡ ° ♡ ° ♡ ° ♡ ° ♡ ° ♡ ° 

Husk korrekt vejrtrækning - Første step til god succes med FaceGym er dit åndedræt. Dybe vejrtrækninger, giver bedre blodcirkulation, som resultere i mere ilt og næring til ansigtet og hele kroppen. Et opmærksomt åndedræt kan også hjælpe med at fjerne spændinger fra musklerne i både ansigt og krop.


“Never be too busy to be beautiful” - Honest Beauty Talks

_________________________________________________________________________________________

 

Care for yourself

        ♡ 

Maja & Tanja