2. sortering SHAPE Body Gua Sha

product_v1_x1 (10)_black.jpg
image2 (5).jpeg
product_v1_x1 (10)_black.jpg
image2 (5).jpeg

2. sortering SHAPE Body Gua Sha

450.00

2. sortering betyder gua shaen har få ridser men kan sagtens bruges.

SHAPE Body Gua Sha™

Vores nyeste body gua sha med tekstur specielt designet til at arbejde på genstridigt bindevæv, hvad enten det er dybe rynker, gamle acnear eller appelsinhud. Den ene sider arbejder i de yderste lag bindevæv og den anden side på de dybere, så du kan komme i dybden med din appelsinhud.

Denne gua sha er særlig god mod appelsinhud og opstramning af løs hud i ansigtet samt appelsinhud på lår, bagdel, underben, mave og overarme.
Den ligger godt i hånden, sådan at du let kan bruge den på selv besværlige områder som baglår og bagdel. Vi har valgt at bruge en ægte rosakvarts krystal af bedste kvalitet, da den er tungere end de billige falske jadesten, sådan at du ikke behøver at lægge nær så meget press i din massage, da krystallen gør det hårde arbejde for dig.

Da krystallerne er helt naturlige vil alle body gua sha redskaberne være forskellige og unikke. Når vi pakker vores gua sha redskaber tænker vi på dig som har bestilt, tuner ind og spørger hvilken krystal du skal have og vælger den krystal vi fornemmer vil med hjem til dig.

Se hvordan du laver en body gua sha massage her:

http://www.honestbeautytalks.org/cellulite-challenge/

Få støtte og bliv opdateret på i vores Facebookgruppen: https://www.facebook.com/groups/1682929858696484/?fref=ts

 

Care for yourself
♡ 
Tanja & Maja

 

NB. vi sender senest 3 hverdage efter bestilling. Vi bruger coolrunner med track and trace som tager 2-4 dage for levering. Du modtager sms og email, når vi har sendt, så du kan følge din pakke lige til døren.

Quantity:
Add To Cart