2. sortering XL Sodalit Body Gua Sha

product_v1_x1_footblack.jpg
sodalitblåstemnin.jpg
IMG_7491.jpg
product_v1_x1_footblack.jpg
sodalitblåstemnin.jpg
IMG_7491.jpg

2. sortering XL Sodalit Body Gua Sha

499.00

Vores bestseller body gua sha nu i ekstra stor størrelse.

Vi har meget få body gua sha i 2. sortering, hvilket betyder de har lidt ridser. De kan sagtens bruges alligevel.
 

Vores krops gua sha er specielt udviklet til brug mod appelsinhud og til opstramning af lår, bagdel, underben, mave og overarme.
Den ligger godt i hånden, sådan at du let kan bruge den på selv besværlige områder som baglår og bagdel. Vi har valgt at bruge en ægte krystal, da den er tungere end de billige falske jadesten, sådan at du ikke behøver at lægge nær så meget press i din massage, da krystallen gør det hårde arbejde for dig.

Vi har valgt blå sodalit (trods den høje pris), da det netop er en krystal der bruges til afgiftning, støtte til lymfesystemet. Sodalit er også en krystal, der styrker dit personlige udtryk og hjælper vrede og undertrykte følelser med at komme ud og op til overfalden- undertryk vrede spiller ofte en stor rolle ved cellulite.

Da krystallerne er helt naturlige vil alle body gua sha redskaberne være forskellige og unikke. Når vi pakker vores gua sha redskaber tænker vi på dig som har bestilt, tuner ind og spørger hvilken krystal du skal have og vælger den krystal vi fornemmer vil med hjem til dig.

Se hvordan du laver en body gua sha massage her:

http://www.honestbeautytalks.org/cellulite-challenge/

Få støtte og bliv opdateret på i vores Facebookgruppen: https://www.facebook.com/groups/1682929858696484/?fref=ts

Care for yourself ♡ Tanja & Maja

 

NB vi sender senest 3 hverdage efter bestilling til nærmeste pakkeshop.. Vi bruger coolrunner med track and trace som tager 2-4 dage for levering. Du modtager sms og email, når vi har sendt, så du kan følge din pakke.

Quantity:
Add To Cart