3. sortering XL Sodalit Body Gua Sha

IMG_4234.jpg
IMG_4234.jpg
sold out

3. sortering XL Sodalit Body Gua Sha

225.00 300.00

Vi starter vores populære gratis Cellulite challenge igen til februar, og ønsker at denne challenge skal være mulig for alle! Derfor har vi fundet en håndfuld 3. sortering sodalit body gua sha’er som vi sælger til en pris alle kan være med til.

3. sortering betyder at de afviger i farve og/eller form eller har flere ridser end normalt. Hvad du ser på billedet her er de 3. sortering vi har. Stadig vildt smukke og unikke.

Vores krops gua sha er specielt udviklet til brug mod appelsinhud og til opstramning af lår, bagdel, underben, mave og overarme.
Den ligger godt i hånden, sådan at du let kan bruge den på selv besværlige områder som baglår og bagdel. Vi har valgt at bruge en ægte krystal, da den er tungere end de billige falske jadesten, sådan at du ikke behøver at lægge nær så meget press i din massage, da krystallen gør det hårde arbejde for dig.

Vi har valgt blå sodalit (trods den høje pris), da det netop er en krystal der bruges til afgiftning, støtte til lymfesystemet. Sodalit er også en krystal, der styrker dit personlige udtryk og hjælper vrede og undertrykte følelser med at komme ud og op til overfalden- undertryk vrede spiller ofte en stor rolle ved cellulite.

Se hvordan du laver en body gua sha massage her:

http://www.honestbeautytalks.org/cellulite-challenge/

Sørg også for du er tilmeldt vores nyhedsbrev, så du får adgang til vores nye og opdaterede Cellulite challenge som starter den 1 februar 2019.

Få støtte og bliv opdateret på i vores Facebookgruppen: https://www.facebook.com/groups/1682929858696484/?fref=ts

Care for yourself ♡ Tanja & Maja

 

NB vi sender senest 3 hverdage efter bestilling til nærmeste pakkeshop.. Vi bruger coolrunner med track and trace som tager 2-4 dage for levering. Du modtager sms og email, når vi har sendt, så du kan følge din pakke.

Add To Cart