2 stk. Aventurin meditations- & massagekrystaller

aventurinsten.jpg
aventurinsten.jpg

2 stk. Aventurin meditations- & massagekrystaller

350.00

Massage- og meditationskrystallerne komplementærer din gua sha facial. De små kølende sten er perfekte som cool down efter din gua sha massage eller som en lille øjenopstrammende massage.

Du kan bruge krystallerne i din meditationspraksis eller tag en i lommen, så du har energien fra stenen med dig på farten.

Krystallerne har vi fået formet så de er flade og du kan derfor også bruge dem som en mini rejse-gua sha til at tage med på ferien.

Du modtager 2 krystaller i denne pakke i smuk sort fløjlspose.

Aventurin- også kaldet eventyrstenen. Det er en sand lykkesten, der giver overflod på alle planer. Den repræsenterer lethed, eventyr og kærlighed.

Aventurin er til dig der er frihedselsker og livsnyder, men ofte kan komme til at sidde fast i pligter, overarbejde og et overaktivt hoved. Aventurin hjælper dig med at komme ned i kroppen og hjem i hjertet, så du kan trække vejret og lukke livet, eventyret, kærligheden og friheden helt ind.

NB vi sender senest 3 hverdage efter bestilling. Vi bruger coolrunner med track and trace som tager 2-4 dage for levering. Du modtager sms og email, når vi har sendt, så du kan følge din pakke lige til døren.

 

Quantity:
Add To Cart