2 stk Sodalit meditations- massagekrystaller

sodalitsten.jpg
sodalitsten.jpg

2 stk Sodalit meditations- massagekrystaller

350.00

Massage- og meditationskrystallerne komplementærer din gua sha facial. De små kølende sten er perfekte som cool down efter din gua sha massage eller som en lille øjenopstrammende massage.

Du kan bruge krystallerne i din meditationspraksis eller tag en i lommen, så du har energien fra stenen med dig på farten.

Krystallerne har vi fået formet så de er flade og du kan derfor også bruge dem som en mini rejse-gua sha til at tage med på ferien.

Du modtager 2 krystaller i denne pakke i smuk sort fløjlspose.

 

Sodalit - Er en kraftfuld sten med sin dybe blå farve. Er en sten der står for kommunikation og er en rigtig igangsætter. Den skaber ro, orden, mod og overblik. Giver afbalancering af det maskuline og feminine.

Sodalit er til dig der har brug for at lære at sætte grænser og sige fra. Slippe gammelt frygt, der ikke nærer dig længere. Til dig der har brug for tillid til dig selv og til verden. Til dig der har svært ved at udtrykke dine følelser og tanker, og gerne vil blive knivskarp i din kommunikation.

 

NB vi sender senest 3 hverdage efter bestilling. Vi bruger coolrunner med track and trace som tager 2-4 dage for levering. Du modtager sms og email, når vi har sendt, så du kan følge din pakke lige til døren.

Quantity:
Add To Cart