Ametyst gua sha beauty tool + ebog

product_v1_x1black.jpg
1.jpg
ametyst4.jpg
3.jpg
ametyst3.jpg
Forside.jpg
product_v1_x1black.jpg
1.jpg
ametyst4.jpg
3.jpg
ametyst3.jpg
Forside.jpg
sold out

Ametyst gua sha beauty tool + ebog

399.00

Ametyst Gua Sha redskab

Vores ametyst gua sha redskab passer til den normale/kombinerede hud, og er især god til den stressede/hormonelle hud med periodevise bumser langs kæben og på hagen.

Når du køber vores ametyst gua sha redskab får du også:

  • 2 Gua Sha Videoer

  • Vores ebog Honest Beauty Talks Vol 1

  • Adgang til vores store online FaceGym (værdi 499)

PRIS: 399KR

NB vi sender senest 3 hverdage efter bestilling til nærmeste pakkeshop. Vi bruger coolrunner med track and trace som tager 2-4 dage for levering. Du modtager sms og email, når vi har sendt, så du kan følge din pakke.

NB: 14 dages fortrydelsesret på ubrugt produkt, dog refunderes værdien af ebogen (179kr) ikke.

Add To Cart

Ametyst

Ametyst - kaldes også for tro stenen. Den har en rensende effekt på krop og sind. Stenen siges at have magiske kræfter og beskytter moddårlige energier og negative vibrationer.

Hudtype

Vores ametyst gua sha redskab passer til den normale/kombinerede hud, og er især god til den stressede/hormonelle hud med periodevise bumser langs kæben og på hagen.

Personlighed

Til power-kvinden, der har brug for en time-out fra en travl hverdag, med mere gøren end væren. Ametyst er til dig, der har brug for lidt mere mildhed og blidhed i din hverdag. Der er altid støtte at finde, det har aldrig været meningen, at du skal klare alting selv.

 

KRYSTAL OPRINDELSE

Ametyst: Brasilien
 

PRODUCERET I

Kina. Renset, sorteret og pakket af os i København.

 

DESIGNET AF

Os i 2016. Vi ønskede en gua sha form til ansigtet, der var let at bruge og som var lavet af højkvalitets krystaller tilpasset de forskellige hudtypers behov. Det fandtes ikke, derfor skabte vi det.