Ametyst Pro Glow roller

IMG_4402.JPG
IMG_4402.JPG
sale

Ametyst Pro Glow roller

499.00 599.00

Vores nye professionelle Glow roller i ametyst med teksturende i ren ametyst fra Brasilien og nikkelfrit ekstrastærkt metal. Denne nye roller er perfekt til daglig brug i klinikken eller til dig, der er kommet ind i en god daglig vane med at bruge dine tool og gør det dagligt. Teksturenden af ametyst kan tåle en mere hårdhændet rengøring, og er derfor et mere hygiejnisk valg i klinikker, hvor rullen bruges af mange forskellige kunder i løbet af dagen.

Quantity:
Add To Cart

Teksturenden bruges de steder hvor du vil stimulere blodgennemstrømningen og derigennem kollagenproduktionen. Brug teksturenden der hvor huden trænger til lidt ekstra glød og liv. Fx. Over panderynken, krageteerne, hals og hage.

Den glatte ametystende bruges til ømme ansigtmuskler, og til at køle huden ned efter du har brugt teksturenden.

Ametyst passer særlig godt til den stressede/hormonelle hud med periodevise bumser langs kæben og på hagen.

Ametyst er til power-kvinden, der har brug for en time-out fra en travl hverdag, med mere gøren end væren. Ametyst er til dig, der har brug for lidt mere mildhed og blidhed i din hverdag. Der er altid støtte at finde, det har aldrig været meningen, at du skal klare alting selv.

PRO GLOW SERIEN

Vores professionelle Pro Glow serie til holistiske hudterapeuter og kosmetologer består af 4 Glow rollere, Rosakvarts ansigtsmassage bolde samt Rosakvarts No Mess No Stress maske. som eksklusivt forhandles af os og udvalgte Holistiske klinikker/spa’er.