Aventurin gua sha beauty tool + ebog

product_v1_x1_black.jpg
aventurin2.jpg
aventurin7.jpg
aventurin3.jpg
aventurin6.jpg
product_v1_x1_black.jpg
aventurin2.jpg
aventurin7.jpg
aventurin3.jpg
aventurin6.jpg

Aventurin gua sha beauty tool + ebog

399.00

Aventurin Gua Sha redskab

Vores aventurin gua sha redskab er særlig god til dig med normal eller kombineret hud med fedtet t-zone, tendens til tilstoppede porer men tørre kinder.

Når du køber vores aventurin gua sha redskab får du også:

  • 2 Gua Sha Videoer

  • Vores ebog Honest Beauty Talks Vol 1

  • Adgang til vores store online Face Gym

PRIS: 399kr

NB vi sender senest 3 hverdage efter bestilling til nærmeste pakkeshop. Vi bruger coolrunner med track and trace som tager 2-4 dage for levering. Du modtager sms og email, når vi har sendt, så du kan følge din pakke.

Quantity:
Add To Cart

Aventurin

Aventurin- også kaldet eventyrstenen. Det er en sand lykkesten, der giver overflod på alle planer. Den repræsenterer lethed, eventyr og kærlighed.

Hudtype

Vores aventurin gua sha redskab er særlig god til dig med normal eller kombineret hud med fedtet t-zone, tendens til tilstoppede porer men tørre kinder.

Personlighed

Aventurin er til dig der er frihedselsker og livsnyder, men ofte kan komme til at sidde fast i pligter, overarbejde og et overaktivt hoved. Aventurin hjælper dig med at komme ned i kroppen og hjem i hjertet, så du kan trække vejret og lukke livet, eventyret, kærligheden og friheden helt ind.

NB: 14 dages fortrydelsesret på ubrugt produkt, dog refunderes værdien af ebogen (179kr) ikke.

KRYSTAL OPRINDELSE

Aventurin: Indien
 

PRODUCERET I

Kina. Renset, sorteret og pakket af os i København.

 

DESIGNET AF

Os i 2016. Vi ønskede en gua sha form til ansigtet, der var let at bruge og som var lavet af højkvalitets krystaller tilpasset de forskellige hudtypers behov. Det fandtes ikke, derfor skabte vi det.