2. sortering Bjergkrystal gua sha beauty tool + ebog

product_v1_x2 (3)black.jpg
shopshop.jpg
klar shop1.jpg
klar shop2.jpg
5.jpg
product_v1_x2 (3)black.jpg
shopshop.jpg
klar shop1.jpg
klar shop2.jpg
5.jpg

2. sortering Bjergkrystal gua sha beauty tool + ebog

300.00

Vi har enormt høje standarter til vores gua sha redskaber (derfor er vores også dyrere end mange af de billige gua shaer derude). Det betyder at vi har en del 2. sorterings gua sha redskaber tilovers.

2. sortering betyder af de har små skønhedsfejl som fx ridser, ujævn tykkelse etc. Trods småfejl kan de stadig bruges, hvis blot du er opmærksom på det. Dvs er der en ridse i en side så bruger du blot den anden.

Vi er fan zero waste, derfor vil vi gerne tilbyde dig at købe en 2. sorterings gua sha til stærkt reduceret pris. En 2. sorterings gua sha er ideel som starter gua sha til dig, der lige vil prøve det af inden du evt. investerer i et gua sha kit.

Bjergkrystal Gua Sha redskab

Vores bjergkrystal gua sha redskab passer til alle hudtyper og er en god begynder gua sha. Den er særlig god til den tørre, irriterede,  allergiske eller supersensitive hud samt hvis du er gravid eller ammende. 
 

Når du køber vores bjergkrystal gua sha redskab får du også:

  • 2 Gua Sha Videoer

  • Vores ebog Honest Beauty Talks Vol 1

  • Adgang til vores online FaceGym (værdi 499)
     

PRIS: 399KR

 

NB vi sender senest 3 hverdage efter bestilling til nærmeste pakkeshop. Vi bruger coolrunner med track and trace som tager 2-4 dage for levering. Du modtager sms og email, når vi har sendt, så du kan følge din pakke.

NB: 14 dages fortrydelsesret på ubrugt produkt, dog refunderes værdien af ebogen (179kr) ikke.

Quantity:
Add To Cart

Bjergkrystal

Bjergkrystal- Kaldes også det guddommelige lys eller “stenen over alle sten”, den indeholder alle regnsbuens farver, derfor er dens virkning også mangesidet. Er en meget rensende sten, der forstærker andre stens energier.

Hudtype

Bjergkrystal passer til alle hudtyper og er en god begynder gua sha. Den er særlig god til den tørre, irriterede,  allergiske eller supersensitive hudsamt hvis du er gravid eller ammende. 

Personlighed

Bjergkrystal er særlig god til dig der har brug for klarhed og fokus i en verden fyldt med alt for mange valg, muligheder og krav, eller til dig der står midt i en ny livsomlægning (fx. graviditet), og har brug for at samle dig selv, dine tanker og din energi et sted. Giver følelsen af, at “nogen” tager sig af dig.

 

KRYSTAL OPRINDELSE

Bjergkrystal: Brasilien
 

PRODUCERET I

Kina. Renset, sorteret og pakket af os i København.

 

DESIGNET AF

Os i 2016. Vi ønskede en gua sha form til ansigtet, der var let at bruge og som var lavet af højkvalitets krystaller tilpasset de forskellige hudtypers behov. Det fandtes ikke, derfor skabte vi det.


5 minutters gua sha facial alle har tid til at lave