Bog: Honest Beauty Talks Vol 1 Crystal Gua Sha Facials & andre Holistiske Skønhedsritualer

product_v1_x1 (2)_magazine_black.jpg
product_v1_x1 (2)_magazine_black.jpg
sale

Bog: Honest Beauty Talks Vol 1 Crystal Gua Sha Facials & andre Holistiske Skønhedsritualer

199.00 250.00

Vores bog Honest Beauty Talks Vol 1 i fysisk format.

BOGEN ER TIL DIG

  • Bogen er til dig, der ønsker et naturligt ikke-invasivt alternativ til effektiv hudpleje.

  • Den er til dig, der ønsker at årsagsbehandle frem for at symptombehandle.

  • Den er til dig, der har nogle hudproblemer, du ønsker at komme til livs.

  • Den er til dig, der ønsker ekstra glød i ansigtet.

  • Den er til dig, der ønsker at holde rynkerne på afstand uden bivirkninger.

  • Den er til dig, der ønsker at nedjustere stressniveauet.

  • Den er til dig, der ønsker mere indre velvære.

Sider: 162
Udgivet 15 januar 2018, San Bernardino, Ca
Af Maja Lemmeke Heger Hansen & Tanja Eskildsen

 

NB vi sender senest 3 hverdage efter bestilling til nærmeste pakkeshop.. Vi bruger coolrunner med track and trace som tager 2-4 dage for levering. Du modtager sms og email, når vi har sendt, så du kan følge din pakke.

Quantity:
Add To Cart

Samtalen der startede det hele

Honest Beauty Talks startede i sin tid med en samtale mellem Maja og Tanja, en samtale og et håb om en lidt mere ærlig og kærlig skønhedsbranche. 
Et ønske om, at vi som kvinder lærer at fylde os selv op med selvkærlige ritualer, der giver os en virkning på både hud, krop og sind. 
Heraf kommer navnet Honest Beauty Talks. 
Vi vil meget gerne holde fast ved denne samtale og invitere jer med ind i den via denne bog.

Vi drømmer om en verden, hvor skønhed udspringer fra nydelse og velvære. En verden, hvor det er skønhed at have selvværd og kærlighed til sig selv. En verden, hvor vi lærer at lytte til vores krop, og nærer og opløfter den. Lige nu føler vi, at vi lever i en verden, hvor skønheden har mistet sin ægthed, og ærlighed er noget, man skal lede længe efter. Vi lever i en verden af manipulerede modeller og med filter på vores hverdag. Dette ender ud i, at vi får et falsk syn på skønhed og mister os selv i kampen om at ligne noget, der ikke er virkeligt.

Vi skriver denne bog til dig, da vi føler, det er ved at være tid til en nytænkende skønhedsbog, der tager os tilbage til vores sande natur - kort sagt skal vi BACK TO BASICS. Eller rettere sagt, vil vi støve et ældgammelt skønhedsritual af, puste nyt liv i det, pifte det op med vores bedste skønhedstips og tilpasse det vores moderne samfund. Ritualet hedder Gua Sha.

Vores DIY krystal gua sha facials er udviklet sådan, at de virker på din ydre skønhed og indre sundhed, samtidig med at du får et “pusterum” i din hverdag. Det giver dig nærvær og ro til at mærke og forstå din krop, så du opnår større tilfredshed og velvære i dit liv. 

 

Forord

Holistisk Hudterapeut og skønhedsblogger Tina Lykkegaard har skrevet forordet til vores bog.
Vi kan ikke forestille os en bedre ambassadør inden for naturlig og holistisk skønhed end hende.

Måske har du igennem længere tid, ligesom jeg troet, at den dyreste creme kunne få din hud til at stråle. Eller renseproduktet fra reklamen var den der kunne fjerne de små bumser i ansigtet, men sandheden er en helt anden. 

Måske har du igennem længere tid, ligesom jeg troet, at den dyreste creme kunne få din hud til at stråle. Eller renseproduktet fra reklamen var den der kunne fjerne de små bumser i ansigtet, men sandheden er en helt anden. 

Der ligger nemlig meget mere bag vores intelligente hud end den dyreste creme eller de gode reklamer fra tv. Huden er vores største organ og vi kan påvirke den på mange måder, men for at du får det resultat du ønsker, skal du måske tage andre metoder i brug. 

Det handler om selvkærlighed til dig selv og en forståelse af din hud. Det kan lyde lidt højtravende, men Tanja og Maja’s univers om den ”ærlige skønheds snak” har fat i noget helt rigtigt.

Jeg har selv haft rigtig gode resultater med Honest Beauty talks håndlavede Gua Sha krystaller, men ikke mindst fået en forståelse for, hvad vi kan gøre udefra samtidig med at det ren velvære. Vi skal til have fokus på MIG-tid, hvor Gua Sha er en fantastisk selvforkælse. 

Jeg selv har tendens til sensitiv hud med små-bumser hist og her, men det kan jeg se en stor forskel på, når jeg bruger Gua Sha. Har jeg en uge hvor jeg kommer ud af min beauty rutine, så kan jeg fornemme at min sensitiv hud kommer igen. Jeg er vild med Tanja og Maja’s syn på skønhed og kan varmt anbefale dig at dykke ned i deres univers med deres mange erfaringer.

Tina Lykkegaard
Holistisk Hudterapeut & Blogger
tinalykkegaard.dk
Instagram @tinalykkegaard

 

TAK TAK TAK

 Tak til alle vores kunder og de kvinder der vælger at prioritere sig selv med skønne healende ritualer. 

En særlig tak til Ulla, Laila, Sofie, Line & Blake, for altid at stå klar til at hjælpe og gøre denne bog til virkelighed. 

Til sidst et tak til os selv (man skal huske at takke sig selv;)). Fordi vi tog en chance i 2015 og prøvede at gøre et gammelt ritual moderne igen. 

Lige nu er vi utrolig stolte af at se, hvor mange af jer, der har taget Gua sha og krystalterapien til jer.

Fotograf: Cophia Blake Birkedal
Grafisk designer: Laila Bunk

 

Feedback

Det siger vores søde kunder om vores gua sha ritual:

“Først og fremmest, tusind tak fordi I har startet Honest Beauty Talks - jeg er så vild med jeres vision, jeres tilgang til beauty og jeres fantastiske (!!) produkter. Købte jeres første gua sha lige efter den lancerede, bruger jeres fantastiske balms og nu både body gua sha, skin roller og ametyst gua sha. Jeg har sensitiv, tør hud og tendens til acne, og jeg har hånden på hjertet aldrig brugt produkter der har fungeret bedre for min hud.
Så TAK for det og for jer. “ - Ida 

“Jeg har nu været i gang med Gua Sha Facial i halvandet måned, og er meget begejstret. Min hud føles allerede mere fast og levende, med en rigtig fin glød! Samtidig er rynkerne i min hud blevet minimeret - ret så fedt. Er vild med facebalmens skønne grønne farve, der dufter af vilde blomster og virker beroligende og afstressende. Jeg er fuldstændig solgt, klart et af mine yndlings ritualer når det kommer til selvforkælelse og hudpleje. Vil klart anbefale det til alle og glæder mig til at prøve flere af Jeres facebalms, der måske kan matche min hud endnu bedre.” - - Trine

 

“Jeg havde en rigtig god oplevelse af at bruge jeres pakke, som gav en selvforkælelsesfølelse, hvilket også er en investering i selvkærlighed. Min hud er blevet mere ensformigt ift. hud farve nuancen. Jeg kan især lide duften, fordi den dufter godt, men samtidig ikke parfumeret kunstigt men en naturlig duft. Farven er en flot grøn, dog synes jeg også den lyserøde er flot. Jeg ville gerne købe produktet igen - næste gang ville jeg dog prøve den i lyserød balm, for at se forskellens virkning. Jeg vil helt klart anbefale dette produkt til andre, som også går op i rene og naturlige produkter.” -
 - Sofie

“Jeg har fået rigtig meget ud af at bruge min gua sha dagligt . Jeg kan se en stor forskel på min hud.
Især bekymringsrynken er næsten helt forsvundet og gløden i min hud er frisk og fin . Gua sha står øverst på min selvkærlighedsliste sammen med yoga og meditation.” - Mette

 

“Jeg har virkelig gode erfaringer med at bruge Gua Sha. Når jeg bruger min Gua Sha inden jeg skal sove, sover jeg bedre, fordi mit ansigt er mindre spændt. Samtidig får man en rigtig flot glød og min bekymringsrynke er næsten forsvundet. Jeg bruger tit min Gua Sha om morgenen, når den har ligget i køleskabet, så huden bliver dejlig frisk og man derved vågner bedre. At bruge min Gua sha har været noget af det bedste jeg har gjort for min hud.” - Marie

 

Jeg er blevet afhængig af Gua sha’en og Facebalmen. Fantastisk! - Laila