Crystal Flow Face Roller

flowroller1.jpg
flowroller1.jpg

Crystal Flow Face Roller

499.00

"Crystal Flow Roller" består af krystallerne rosakvarts, bjergkrystal og sodalit.
 

Rosakvarts giver kærlighed og harmoni- og er perfekt til spændte muskler i et træt ansigt. Rosakvarts er til dig, der har brug for at være lidt ekstra god ved dig selv. Til dig der har brug for igen at føle dig tryg i din egen hud og krop. Rosakvarts hjælper dig til at finde kærligheden til dig selv. Giver dig et roligt og harmonisk sind.

Bjergkrystal er rensende og forstærker de andre krystallers energi. Bjergkrystal er særlig god til dig der har brug for klarhed og fokus i en verden fyldt med alt for mange valg, muligheder og krav. Den hjælper dig til, at samle dig selv, dine tanker og din energi et sted. Giver følelsen af, at “nogen” tager sig af dig.
 

Sodalit giver tillid og harmoni- og er perfekt til at skabe flow i lymfesystemet. Sodalit er til dig der har brug for at lære at sætte grænser og sige fra. Slippe gammelt frygt, der ikke nærer dig længere. Til dig der har brug for tillid til dig selv og til verden. Til dig der har svært ved at udtrykke dine følelser og tanker, og gerne vil blive kniv skarp i din kommunikation.

NB småridser og struktur i rullen er helt normalt og kan ikke undgås, når de er produceret af ægte krystaller. Det har absolut ingen betydning for rullens funktion. 

NB vi sender senest 3 hverdage efter bestilling til nærmeste pakkeshop. Vi bruger coolrunner med track and trace som tager 2-4 dage for levering. Du modtager sms og email, når vi har sendt, så du kan følge din pakke.

 

Quantity:
Add To Cart