Crystal Glow Roller - Rosakvarts

IMG_1928.jpg
IMG_1276.jpg
IMG_2862.jpg
23846513_10159818877065314_1345831179_n.jpg
IMG_1928.jpg
IMG_1276.jpg
IMG_2862.jpg
23846513_10159818877065314_1345831179_n.jpg

Crystal Glow Roller - Rosakvarts

499.00

"Crystal Glow Roller" består af krystallerne rosakvarts og bjergkrystal og nikkelfrit metal. Vores nye Glow rollers larmer ikke!
 

Teksturenden bruges de steder hvor du vil stimulere blodgennemstrømningen og derigennem kollagenproduktionen. Brug teksturenden der hvor huden trænger til lidt ekstra glød og liv. Fx. Over panderynken, krageteerne, hals og hage.
 

Den glatte rosakvartsende bruges til ømme ansigtmuskler, og til at køle huden ned efter du har brugt teksturenden.

Rosakvarts er kærlighedsstenen over dem alle, den står for kærlighed, ro og harmoni. Afskærmer mod stråling og dårlige vibrationer. Den er en af de mest anvendte sten sammen med bjergkrystal, da den også virker sammen med alle andre sten. 

Rosakvarts er til dig, der har brug for at være lidt ekstra god ved dig selv. Til dig der har brug for igen at føle dig tryg i din egen hud og krop. Rosakvarts hjælper dig til at finde kærligheden til dig selv. Giver dig et roligt og harmonisk sind.

NB småridser og struktur i rullen er helt normalt og kan ikke undgås, når de er produceret af ægte krystaller. Det har absolut ingen betydning for rullens funktion. 

Forsendelse

NB vi sender senest 3 hverdage efter bestilling til nærmeste pakkeshop. Vi bruger coolrunner med track and trace som tager 2-4 dage for levering. Du modtager sms og email, når vi har sendt, så du kan følge din pakke.

Quantity:
Add To Cart

Glow rolleren består af

Bjergkrystal og rosakvarts. Metallet er nikkelfrit.

 

Krystal oprindelse

Rosakvarts og bjergkrystal: Brasilien
 

Produceret i

Kina

 

Designet af

Os i 2017. Vi har designet krystalsammensætningen af denne roller og vi kvalitetstester dem selv, så du er sikker på kvaliteten er helt i top, når du modtager den.


Inden du bruger din Crystal Glow Roller: Vask den i mild sæbe og koldt vand og tør godt af.

Efter brug:
Tør krystallerne af med fugtig klud med mild sæbe og skyl grundigt. Sørg for at tørre rolleren godt.
Det er vigtigt at du renser krystalenderne for bakterier særligt jadeenden med tekstur.

Din Crystal Glow Roller er unik:
Alle face rollers er unikke i udseende, da de er håndlavet af ægte naturlig krystal og skal derfor behandles skånsomt.

Passer du godt på den har du din face roller hele livet, og du kan endda give den, og den gode vane videre til næste generation. Det er bæredygtig skønhed for os.

Face rolleren kan knirke en smule da krystallen ruller direkte på metallet. Det har vi valgt bevidst for at undgå plastik i produktionen. Du kan med fordel give rullen en dråbe olie for at mindske knirken.

Hvis du synes jadeenden med tekstur er hård at bruge på huden, så kan det være fordi den sidder for stramt på rullen (eller at du trykker for hårdt;). Tag da jadestenen ud af rullen og hiv blidt i hver side af metalbøjlen for at udvide den. Sæt jadestenen i igen og den vil nu rulle lettere. 

 

Sådan bruger du Crystal Glow rolleren

  1. Start med at åbne op for lymfepunktet lige under kravebenet ved at rulle rosakvartsenden frem og tilbage på punket. Gør dette i begge sider.

  2. Brug nu jadestensenden med tekstur over de steder hvor huden trænger til lidt ekstra glød og liv. Fx. Over panderynken, krageteerne, gamle acnear, hals og hage (de grå pile på billedet). Du kan rulle op og ned, frem og tilbage og skråt men ikke i cirkler.

  3. Bliv et minut på hvert område indtil huden er blevet let rød. Det er vigtigt du ikke overstimulerer huden og det er altid bedst at starte blidt ud. Jadestenen med tekstur anbefales ikke de steder hvor du har sår, bumser, acne, eksem eller anden hudlidelse.

  4. Nu skal du brug rosakvartsenden til en afsluttende lymfedrænage.

  5. Lav 5-10 blide strøg med rosakvartsenden fra punket mellem øjenbrynene op mod panden og gerne helt op over toppen af hovedet. Det virker enormt afstressende. Luk øjnene og træk vejret dybt. Det er med åndedrættet vi slipper spændinger inkl dem der har sat sig fast som rynker og linjer.

  6. Med rosakvartsenden ruller du blidt nu fra midtpunket i panden og ned langs hårgrænsen ud mod toppen af øret 3-10 gange med blide strøg.

  7. Fortsæt på samme måde i næste bane af panden og fortsæt på denne måde indtil du når øjenbrynet.

  8. Afslut med at dræne til lymfen ved at rulle rosakvartsenden fra toppen af øret ned langs halsen til kravebenspunket 3-5 gange. Der sidder lymfepunkter i baner foran øret og bagved øret, så du kan også rulle bag ved øret. Gør det der føles bedst for dig.

  9. Med rosakvartsenden ruller du fra midten af næsen over toppen af kindbenet ud mod øret 3-10 gange. Fortsæt på samme måde i næste kindbane dvs. fra næsefløjen ud mod øret 3-10 gange, så fra mundvigen ud og op mod øret og til sidst fra midten af hagen ud og op mod øret. Slut af med samme lymfedrænage som før fra bunden af øret ned langs halsen mod kravepunket 3-5 gange.

  10. Gentag hele processen i den modsatte side af ansigtet, og nyd et afspændt ansigt med mere glød og mindre væskeophobning.

 

Care for yourself

Maja & Tanja

Glow Facial

23846513_10159818877065314_1345831179_n.jpg