Crystal Glow Roller - Bjergkrystal

bjergkrystalroller.jpg
bjergkrystal3.jpg
IMG_2597.jpg
bjergkrystalroller.jpg
bjergkrystal3.jpg
IMG_2597.jpg

Crystal Glow Roller - Bjergkrystal

499.00

"Crystal Glow Roller" består af bjergkrystal og nikkelfrit metal. Vores nye udgave af Glow rollers larmer ikke.
 

Teksturenden bruges de steder hvor du vil stimulere blodgennemstrømningen og derigennem kollagenproduktionen. Brug teksturenden der hvor huden trænger til lidt ekstra glød og liv. Fx. Over panderynken, krageteerne, hals og hage.

Den glatte bjergkrystalende bruges til ømme ansigtmuskler, og til at køle huden ned efter du har brugt teksturenden.

Bjergkrystal kaldes det guddommelige lys eller “stenen over alle sten”, da den indeholder alle regnsbuens farver, derfor er dens virkning også mangesidet. Enn meget rensende sten, der forstærker andre stens energier.

Bjergkrystal passer til alle hudtyper og er en god begynder gua sha. Den er særlig god til den tørre, irriterede,  allergiske eller supersensitive hud samt hvis du er gravid eller ammende. 

Bjergkrystal er særlig god til dig der har brug for klarhed og fokus i en verden fyldt med alt for mange valg, muligheder og krav, eller til dig der står midt i en ny livsomlægning (fx. graviditet), og har brug for at samle dig selv, dine tanker og din energi et sted. Giver følelsen af, at “nogen” tager sig af dig.

NB småridser og struktur i rullen er helt normalt og kan ikke undgås, når de er produceret af ægte krystaller. Det har absolut ingen betydning for rullens funktion. 

FORSENDELSE

NB vi sender senest 3 hverdage efter bestilling til nærmeste pakkeshop. Vi bruger coolrunner med track and trace som tager 2-4 dage for levering. Du modtager sms og email, når vi har sendt, så du kan følge din pakke.

Quantity:
Add To Cart

GLOW ROLLEREN BESTÅR AF

Bjergkrystal. Metallet er nikkelfrit.
 

KRYSTAL OPRINDELSE

Bjergkrystal: Brasilien
 

PRODUCERET I

Kina.

 

DESIGNET AF

Os i 2017. Vi har designet krystalsammensætningen af denne roller og vi kvalitetstester dem selv, så du er sikker på kvaliteten er helt i top, når du modtager den.