Crystal Glow Roller - Bjergkrystal

product_v1_x1 (1)_roller_black.jpg
IMG_8406.JPG
product_v1_x1 (1)_roller_black.jpg
IMG_8406.JPG

Crystal Glow Roller - Bjergkrystal

499.00

"Crystal Glow Roller" består af krystallerne bjergkrystal og hvid nephritjade med tekstur.
 

Teksturenden bruges de steder hvor du vil stimulere blodgennemstrømningen og derigennem kollagenproduktionen. Brug teksturenden der hvor huden trænger til lidt ekstra glød og liv. Fx. Over panderynken, krageteerne, hals og hage.

Bjergkrystalenden bruges til ømme ansigtmuskler, og til at køle huden ned efter du har brugt teksturenden.

Bjergkrystal- Kaldes også det guddommelige lys eller “stenen over alle sten”, den indeholder alle regnsbuens farver, derfor er dens virkning også mangesidet. Er en meget rensende sten, der forstærker andre stens energier.

Bjergkrystal passer til alle hudtyper og er en god begynder gua sha. Den er særlig god til den tørre, irriterede,  allergiske eller supersensitive hud samt hvis du er gravid eller ammende. 

Bjergkrystal er særlig god til dig der har brug for klarhed og fokus i en verden fyldt med alt for mange valg, muligheder og krav, eller til dig der står midt i en ny livsomlægning (fx. graviditet), og har brug for at samle dig selv, dine tanker og din energi et sted. Giver følelsen af, at “nogen” tager sig af dig.

NB småridser og struktur i rullen er helt normalt og kan ikke undgås, når de er produceret af ægte krystaller. Det har absolut ingen betydning for rullens funktion. 

FORSENDELSE

NB vi sender senest 3 hverdage efter bestilling til nærmeste pakkeshop. Vi bruger coolrunner med track and trace som tager 2-4 dage for levering. Du modtager sms og email, når vi har sendt, så du kan følge din pakke.

Quantity:
Add To Cart

GLOW ROLLEREN BESTÅR AF

Bjergkrystal og hvid nepfrit jade. Metallet er stål coated med nikkel for at beskytte mod rust. NB til dig der har kraftig nikkelallergi (selvom metallet ikke kommer i forbindelse med huden!
 

KRYSTAL OPRINDELSE

Bjergkrystal: Brasilien
Hvid nepfritjade: Kina

 

PRODUCERET I

De enkelte dele er produceret i Kina. Rullen er sammensat samt sorteret og renset af os i København.

 

DESIGNET AF

Os i 2017. Vi har designet krystalsammensætningen af denne roller og vi sammensætter dem selv, så du er sikker på kvaliteten er helt i top, når du modtager den.