CRYSTAL GLOW Self Care Box Rosakvarts - "I am enough"

rosakvarts.jpg
rosakvarts.jpg
sold out

CRYSTAL GLOW Self Care Box Rosakvarts - "I am enough"

750.00

CRYSTAL GLOW Self care boksen med Rosakvarts indeholder:

  • Rosakvarts Gua sha

  • Crystal Glow Roller med bjergkrystal, rosakvarts og hvid nefritjade.

  • Honest Beauty Talks Vol. 1 - vores nye 168 siders gua sha & self care e-bog

  • 3 Gua sha massage videoer

  • Adgang til vores kæmpe online Face Gym

Til en samlet værdi af 1577kr.

NB småridser og struktur i rullen er helt normalt og kan ikke undgås, når de er produceret af ægte krystaller. Det har absolut ingen betydning for rullens funktion.

Vi har specielt designet denne nye self care boks til den normale/kombinerede hud. Samt til den sensitive eller tøre hud med tendens til rødme og rynker, men også den modne hud med rynker og slaphed.

Rosakvarts kaldes kærlighedsstenen over dem alle, den står for kærlighed, ro og harmoni. Afskærmer mod stråling og dårlige vibrationer. Den er en af de mest anvendte sten sammen med bjergkrystal, da den også virker sammen med alle andre sten.

Rosakvarts er til dig, der har brug for at være lidt ekstra god ved dig selv. Til dig der har brug for igen at føle dig tryg i din egen hud og krop. Rosakvarts hjælper dig til at finde kærligheden til dig selv. Giver dig et roligt og harmonisk sind.

NB vi sender senest 3 hverdage efter bestilling til nærmeste pakkeshop. Vi bruger coolrunner med track and trace som tager 2-4 dage for levering. Du modtager sms og email, når vi har sendt, så du kan følge din pakke.

Add To Cart