CRYSTAL GLOW Self Care Box Sodalit - "I am confidence"

sodalit.jpg
sodalit.jpg
sold out

CRYSTAL GLOW Self Care Box Sodalit - "I am confidence"

750.00

CRYSTAL GLOW Self care boksen med Sodalit indeholder:

  • Sodalit Gua sha

  • Crystal Glow Roller med bjergkrystal, sodalit og hvid nefritjade.

  • Honest Beauty Talks Vol. 1 - vores nye 168 siders gua sha & self care e-bog

  • 3 Gua sha massage videoer

  • Adgang til vores kæmpe online Face Gym

Til en samlet værdi af 1577kr.

NB småridser og struktur i rullen er helt normalt og kan ikke undgås, når de er produceret af ægte krystaller. Det har absolut ingen betydning for rullens funktion.

Vi har specielt designet denne nye self care boks til den fedtede hudtype og kombinerede hudtype med tendens til bumser og tilstoppede porer. Samt til huden der har brug for ekstra flow i lymfesystemet, fx. ved hævede øjne eller væskeophobning i huden.

Sodalit er en kraftfuld krystal med sin dybe blå farve. Er en sten der står for kommunikation og er en rigtig igangsætter. Den skaber ro, orden, mod og overblik. Giver afbalancering af det maskuline og feminine.

Sodalit er til dig der har brug for at lære at sætte grænser og sige fra. Slippe gammelt frygt, der ikke nærer dig længere. Til dig der har brug for tillid til dig selv og til verden. Til dig der har svært ved at udtrykke dine følelser og tanker, og gerne vil blive kniv skarp i din kommunikation.

Sodalit hjælper dig bedre end nogen anden crystal til at slippe frygt, skam og give mod til at møde det nye. Til at konfrontere følelser sætte og overskride grænser, og sige til og fra. Sodalittens energi hjælper dig til at stille skarpt på det væsentlige uden at lade dig forstyrre af følelser og impulser. Den hjælper dig til at træffe de rigtige valg så hurtigt som muligt. Giver dig tillid til egne ressourcer og evner, og giver dig lige det sidste skub til at føre dine visioner ud i livet.

NB vi sender senest 3 hverdage efter bestilling til nærmeste pakkeshop. Vi bruger coolrunner med track and trace som tager 2-4 dage for levering. Du modtager sms og email, når vi har sendt, så du kan følge din pakke.

Add To Cart