CRYSTAL GLOW Self Care Box Ametyst - "I am backed"

AMETYST1.jpg
AMETYST3.jpg
AMETYST1.jpg
AMETYST3.jpg
sold out

CRYSTAL GLOW Self Care Box Ametyst - "I am backed"

750.00

CRYSTAL GLOW Self care boksen med Ametyst indeholder:

  • Ametyst Gua sha

  • Crystal Glow Roller med bjergkrystal, ametyst og hvid nefritjade.

  • Honest Beauty Talks Vol. 1 - vores nye 168 siders gua sha & self care e-bog

  • 3 Gua sha massage videoer

  • Adgang til vores kæmpe online Face Gym

Til en samlet værdi af 1577kr.

NB småridser og struktur i rullen er helt normalt og kan ikke undgås, når de er produceret af ægte krystaller. Det har absolut ingen betydning for rullens funktion.

Vi har specielt designet denne nye self care boks til den normale/kombinerede hud. Samt til den stressede/hormonelle hud med periodevise bumser langs kæben og på hagen.

Ametyst kaldes også for tro stenen. Den har en rensende effekt på krop og sind. Stenen siges at have magiske kræfter og beskytter moddårlige energier og negative vibrationer.

Ametyst er til power-kvinden, der har brug for en time-out fra en travl hverdag, med mere gøren end væren. Ametyst er til dig, der har brug for lidt mere mildhed og blidhed i din hverdag. Der er altid støtte at finde, det har aldrig været meningen, at du skal klare alting selv.

NB vi sender senest 3 hverdage efter bestilling til nærmeste pakkeshop. Vi bruger coolrunner med track and trace som tager 2-4 dage for levering. Du modtager sms og email, når vi har sendt, så du kan følge din pakke.

Add To Cart