Karmameju tørbørste til ansigtet

Face_brush_RENEW_01_1400x1400.png
Face_brush_RENEW_01_1400x1400.png

Karmameju tørbørste til ansigtet

299.00

RENEW tørbørste til ansigtet stimulerer og eksfolierer skånsomt huden. Regelmæssig brug hjælper med at forbedrer hudens fasthed og reducere hævelser og mørke rande.

Quantity:
Add To Cart

Karmamejus bløde og skånsomme tørbørste til ansigtet er et beauty tool, der effektivt eksfolierer huden, stimulerer blodcirkulationen og bindevævet, og som vækker huden i ansigt, hals og bryst efter søvn.

Regelmæssig brug af ansigtstørbørste hjælper med at reducere og forebygge hævelse og mørke rande under øjnene, og udglatter fine linjer og rynker. Tørbørstning forbedrer hudens fasthed, samt fremmer lymfedrænage, så huden fremstår glat, ensartet og fuld af vitalitet.

RENEW ansigtstørbørste, er et ’lille naturligt ansigtsløft’ i den daglige hudplejerutine.

RENEW er også perfekt at bruge på babyer. Anvend bløde, rytmiske strygninger for at vække og stimulere den nyfødtes hud.

Læs meget mere under ANVENDELSE herunder, se GUIDEN og ILLUSTRATIONEN med børsteretninger og følg HOW TO videoen step-by-step.

karmameju tørbørste ansigts
BRUSH+illustrationer-01.jpg

Sådan gør du

Følg ILLUSTRATIONEN i nedenfor og GUIDEN herunder. Det tager tid, før en ny rutine giver resultater, så vær tålmodig og vedholdende.

  • Børst på tør hud om morgenen inden dit bad og din renserutine. · Forbered dig ved at tage håret tilbage og fjern smykker/briller. · Brug 6 lette og energiske strøg per område for at opnå det bedste resultat. · Børst makeup-fri og tør hud 3-4 gange om ugen i 2-3 minutter - afhængigt af hudens sensitivitet.

  • Huden omkring øjnene er sensibel og fin. Det er derfor vigtigt at børste med bløde strøg og aldrig hive i huden med børsten. · Rens huden efter tørbørstningen. Afslut dit skønhedsritual med Karmamejus ansigtsplejeserie til din hudtype, og drik et stort glas vand for at hydrere indefra.

  • Ansigtstørbørsten kommer i en eksklusiv skuffe-æske, perfekt til rejsen, med ILLUSTRATIONEN og GUIDEN indlagt i æsken.

VEDLIGEHOLDELSE: Rens børsten efter brug. Kør tommelfingeren igennem børstehårene, så alle hudpartikler fjernes. Børsten vaskes hver uge med en mild sæbe eventuelt vores sulfatfri SWISH shampoo 02. Lad børsten tørre uden kontakt med direkte varme med hårene vendt nedad. Vi anbefaler, at alle medlemmer i husstanden har hver deres børste.

BEMÆRK: Det er normalt, at huden rødmer en smule. Børst ikke for hårdt, og undgå irriteret, sensitiv og beskadiget hud. Vær ekstra forsigtig omkring skønhedspletter, nye ar og hudafskrabninger. Brug ikke din ansigtsbørste, hvis den ikke er blevet rengjort indenfor en uge.