Face Fitness Spheres - sæt af 3 rosakvarts ansigtsmassage-bolde

IMG_5581.JPG
IMG_5581.JPG

Face Fitness Spheres - sæt af 3 rosakvarts ansigtsmassage-bolde

749.00

Vi har sådan glædet os til at introducere dig til vores nye Face Fitness kit. Vi har altid elsket ansigtsøvelser og DIY massage. Har du fulgt med helt tilbage fra 2015, så husker du måske at vores første produkt faktisk var et komplet online Face Gym fyldt med øvelser til ansigts og hals.
(Dette online gym får du faktisk gratis med nu, når du køber en gua sha eller dette sæt Face Fitness Spheres).

Vi ved alle sammen godt at vi har brug for lidt ekstra motivation og smukke reminders om at huske at træne vores ansigtsmuskler. Og disse 3 ansigtsmassage-bolde er præcis dette! Perfekte i størrelsen og lette at bruge, når du alligevel sidder ved skrivebordet og har brug for en to minutters pause fra skærmen.

Ansigtsmassage-boldene kommer i sæt af 3 størrelse, en lille til spændinger langs kindbenene, en mellemstørrelse til kæbespændinger og en større til afspænding af hals og nakkemusklerne.

Massagen med rosakvartsboldene afspænder musklerne, så der ikke opstår spændingsrynker og ophobninger, ilter huden, stimulerer blodcirkulationen og udrenser affaldsstoffer og stagnering i bindevævet.

Quantity:
Add To Cart

Sådan bruger du dem

  • Sæt dig godt til rette ved et bord og start med den store bold.

  • Sæt albuen i bordet og hvil den store bold langs siden af halsen ved kragebenet. Lav nu en bevægelse med hovedet hvor du drejer hovedet til siden og nedad gentagne gange, til at du føler hals og nakken er godt afspændt i den ene side. Den bevægelse der sker med bolden er helt automatisk når du laver bevægelsen med ansigtet, sådan at bolden let glider fra nederste del af halsen til op langt siden af nakken til kraniekanten. Skift så til den anden side.

  • Tag nu den mellemstore bold i hånden og hold den på kæben mens du kigger ligeud. Drej nu hovedet til den ene side så bolden glider op og ned af kæbemusklen. Fortsæt indtil du føler kæben er godt afspændt og gå så til den anden side.

  • Tag nu den lille bold og hold den lige under kindbenets start ved siden af næsen. Drej nu hovedet gentagne gange til siden og ned af, so bolden triller blidt lige under kindbenet helt ud til året. Fortsæt indtil du føler at musklerne ved kindbenet er godt afspændt og skift så til den anden side.

  • Du kan også bruge den lille bold mellem brynene for at afspænde bekymringsrynken. Med albuen i bordet og den lille bold i hånden, holder du bolden i midten af brynet og bevæger hovedet op og ned, så kuglen ruller op og ned af spændiingen.

Godt gået! Du har lige lavet din daglige face fitness!