Flow selfcare box

IMG_3908.JPG
IMG_3909.JPG
IMG_3908.JPG
IMG_3909.JPG
sale

Flow selfcare box

550.00 725.00

Vi har samlet vores favoritprodukter til huden der har brug for ekstra flow, altså huden der kan døje med tilstoppede porer, bumser, ujævn hudtone og overflade samt huden der har tendens til “puffiness”.

Pakken indeholder

  • 450g dansk honning i bedste kvalitet

  • Sodalit beauty tool i smuk 2. sorterings kvalitet

  • Sodalit Glow roller i smuk 2. sorterings kvalitet

  • Sendes i vores store sorte signaturæske med gavebånd

Quantity:
Add To Cart

Ritualet til huden der har brug for mere flow

  • Honningmaske 2 gange ugenligt

  • Gua sha massage 3-5 gange ugenligt

  • Glow roller massage efter behovHonningmaske 2gange om ugen

En honningmaske er fantastisk, da enzymerne i honningen renser huden mildt men effektivt. Honning er naturligt antibakterielt og hjælper med at bekæmpe acne, betændelse, tilstoppede porer og inflammation.

Sukkermolekylerne i honningen virker ligesom hyaluronsyre ved at binde fugten i hudoverfladen, så mens honningen fjerner døde hudceller giver du samtidig din hud en fugtkur.

Har du svær sensitiv hud, så vil jeg anbefale at du tester honningmasken på et lille område, inden du bruger den i hele ansigtet.

Sådan laver du honningmasken

Påfør 1 spsk. god dansk fast honning på ren hud, undgå øjenomgivelserne men husk gerne læberne.

Mens du har honningen i ansigtet, laver du en særlig detox teknik ved at placere hænderne over et lille hudområder af gangen og “trække” dem af igen. Sådan at du trykker fingrene på huden og løfter dem af igen, gør dette minimum 10 gange på hvert hudområder til du har været hele ansigtet igennem.

Denne teknik udrenser huden ved at fjerne døde hudceller og honningen trækker affaldsstoffer ud af porerne. Bliver honningen hvidlig betyder det at affaldsstofferne kommer ud.

Forbliver honningen samme farve og tekstur er dette et godt tegn, porerne er rene og mineralerne og vitaminerne fra honningen vil trænge ned i huden.

Lad derefter honningen sidde i 5 min.. inden du skylder den af med lunken vand og vaskeklud. Slut af med at påføre en lille smule facebalm på fugtig hud.


Glow roller massage

Sodalit Glow rolleren er til dig der har brug for lidt ekstra glød og liv i huden. Glow rolleren består af krystallerne bjergkrystal, sodalit og hvid nephritjade med tekstur.

Teksturenden bruges de steder hvor du vil stimulere blodgennemstrømningen og derigennem kollagenproduktionen. Brug teksturenden der hvor huden trænger til lidt ekstra glød og liv, som fx. over panderynken, krageteerne, gamle acnear, hals og hage.

Sodalitenden bruges til lymfedrænage samt mod ømme ansigtmuskler, og til at køle huden ned efter du har brugt teksturenden.glow roller massage.png

Sådan laver du massagen

Start med at åbne op for lymfepunktet lige under kravebenet ved at rulle sodalitenden frem og tilbage på punket. Gør dette i begge sider.

Brug nu jadestensenden med tekstur over de steder hvor huden trænger til lidt ekstra glød og liv. Fx. Over panderynken, krageteerne, gamle acnear, hals og hage (de grå pile på billedet). Du kan rulle op og ned, frem og tilbage og skråt men ikke i cirkler.

Bliv et minut på hvert område indtil huden er blevet let rød. Det er vigtigt du ikke overstimulerer huden og det er altid bedst at starte blidt ud. Jadestenen med tekstur anbefales ikke de steder hvor du har sår, bumser, acne, eksem eller anden hudlidelse.

Nu skal du bruge sodalitenden til en afsluttende lymfedrænage.

Lav 5-10 blide strøg med sodalitenden- enden fra punket mellem øjenbrynene op mod panden og gerne helt op over toppen af hovedet. Det virker enormt afstressende. Luk øjnene og træk vejret dybt. Det er med åndedrættet vi slipper spændinger inkl. dem der har sat sig fast som rynker og linjer.

Med sodalitenden ruller du blidt du fra midtpunket i panden og ned langs hårgrænsen ud mod toppen af øret 3-10 gange med blide strøg.

Fortsæt på samme måde i næste bane af panden og fortsæt på denne måde indtil du når øjenbrynet.

Afslut med at dræne til lymfen ved at rulle sodalitenden fra toppen af øret ned langs halsen til kravebenspunket 3-5 gange. Der sidder lymfepunkter i baner foran øret og bagved øret så du kan også rulle bag ved øret. Gør det, der føles bedst for dig.

Med sodalitenden ruller du fra midten af næsen over toppen af kindbenet ud mod øret 3-10 gange. Fortsæt på samme måde i næste kindbane dvs. fra næsefløjen ud mod øret 3-10 gange, så fra mundvigen ud og op mod øret og til sidst fra midten af hagen ud og op mod øret. Slut af med samme lymfedrænage som før fra bunden af øret ned langs halsen mod kravepunket 3-5 gange.

Gentag hele processen i den modsatte side af ansigtet og nyd et afspændt ansigt med mere glød og mindre væskeophobning.Gua sha massage til uren hud