Glow Gua Sha by Honest Beauty Talks (Rosakvarts)

DSCF1502.JPG
DSCF1517.JPG
DSCF1502.JPG
DSCF1517.JPG
sold out

Glow Gua Sha by Honest Beauty Talks (Rosakvarts)

499.00

Glow Gua Sha’en er vores nyeste medlem vi vores beauty tool samling, og et skønhedsprodukt vi er særlig stolte af. Denne Gua Sha form har vi selv udviklet, udfra mange års Gua sha erfaringer. Den dækker alle de vigtigste Gua Sha teknikker i en, det er derfor den perfekte alt i én Gua Sha. Den er lille, nem og super handy at bruge, og giver dig gløden tilbage i ansigtet på blot få minutter.

Denne Glow Gua Sha er lavet i vores bestseller krystal “Rosakvarts”.

Rosakvarts

Rosakvarts - Er kærlighedsstenen over dem alle, den står for kærlighed, ro og harmoni. Afskærmer mod stråling og dårlige vibrationer. Den er en af de mest anvendte sten sammen med bjergkrystal, da den også virker sammen med alle andre sten.

Hudtype

Vores rosakvarts gua sha redskab passer særlig godt til den sensitive eller tøre hud med tendens til rødme og rynker, men også den modne hud med rynker og slaphed.

Personlighed

Rosakvarts er til dig, der har brug for at være lidt ekstra god ved dig selv. Til dig der har brug for igen at føle dig tryg i din egen hud og krop. Rosakvarts hjælper dig til at finde kærligheden til dig selv. Giver dig et roligt og harmonisk sind.

 

Add To Cart

Sådan bruger du vores Glow Gua Sha