Limited edition Aventurin Face roller

IMG_2801.JPG
IMG_2801.JPG
sale

Limited edition Aventurin Face roller

300.00 550.00

Denne smukke skovgrønne face roller i aventurin vil du elske her til vinter. Aventurin er krystallen for vitalitet, positivitet og eventyr, og en perfekt krystal at have i den mørke vintertid.

Hav den face roller liggende når du laver computerarbejde for at afspænde bekymringsrynken og løsne op i stressinducerede kæbespændinger.

Face rolleren kan bruges på huden uden produkt og så længe du husker at afslutte med lymfedrænagen som er vist her, kan du bruge den intuitivt som du har lyst, de steder du har spændinger.

Quantity:
Add To Cart

Lymfedrænage med aventurin rolleren

lymfedrænage med face roller


SÅDAN GØR DU

 1. Start med at åbne op for lymfepunktet lige under kravebenet ved at rulle rullen frem og tilbage på punket. Gør dette i begge sider.
   

 2. Lav 5-10 blide strøg med den store krystal fra punket mellem øjenbrynene op mod panden og gerne helt op over toppen af hovedet. Det virker enormt afstressende. Luk øjnene og træk vejret dybt. Det er med åndedrættet vi slipper spændinger inkl dem der har sat sig fast som rynker og linjer.
   

 3. Med den store krystal ruller du fra midtpunket i panden og ned langs hårgrænsen ud mod toppen af øret 3-10 gange med blide strøg.
   

 4. Fortsæt på samme måde i næste bane af panden og fortsæt på denne måde indtil du når øjenbrynet.
   

 5. Slut denne side af panden af med at dræne til lymfen ved at rulle den store krystal fra toppen af øret ned langs siden øret og ned langs halsen til kravebenspunket 3-5 gange. Der sidder lymfepunkter i baner foran øret og bagved øret så du kan også rulle bag ved øret. Gør det der føles bedst for dig.
   

 6. Brug den lille krystal til at rulle fra næseryggen mod næsespidsen 5-10 gange.
   

 7. Brug den lille krystal til at lave blid lymfedrænage rundt om øjet ved at følge pilenes retning på billedet. Lav 3-10 gentagelser og slut af med at rulle fra midten af næsen over toppen af kindbenet ud mod midten af øret 3 gange og lav samme lymfedrænage som før fra øret ned langs halsen mod kravebenspunket. 
   

 8. Med den store krystal ruller du fra midten af næsen over toppen af kindbenet ud mod øret 3-10 gange. Fortsæt på samme måde i næste kindbane dvs. fra næsefløjen ud mod øret 3-10 gange, så fra mundvigen ud og op mod øret og til sidst fra midten af hagen ud og op mod øret. Slut af med samme lymfedrænage som før fra bunden af øret ned langs halsen mod kravepunket 3-5 gange.
   

 9. Gentag hele processen i den modsatte side af ansigtet og nyd et afspændt ansigt med mere glød og mindre væskeophobning.

Aventurin

Aventurin- også kaldet eventyrstenen. Det er en sand lykkesten, der giver overflod på alle planer. Den repræsenterer lethed, eventyr og kærlighed.

Hudtype

Vores aventurin gua sha redskab er særlig god til dig med normal eller kombineret hud med fedtet t-zone, tendens til tilstoppede porer men tørre kinder.

Personlighed

Aventurin er til dig der er frihedselsker og livsnyder, men ofte kan komme til at sidde fast i pligter, overarbejde og et overaktivt hoved. Aventurin hjælper dig med at komme ned i kroppen og hjem i hjertet, så du kan trække vejret og lukke livet, eventyret, kærligheden og friheden helt ind.

NB: 14 dages fortrydelsesret på ubrugt produkt, dog refunderes værdien af ebogen (179kr) ikke.

KRYSTAL OPRINDELSE

Aventurin: Indien
 

PRODUCERET I

Kina. Renset, sorteret og pakket af os i København.