Limited edition Rose quartz XL Body Gua sha

IMG_5543.JPG
IMG_5510.JPG
IMG_5543.JPG
IMG_5510.JPG
sale

Limited edition Rose quartz XL Body Gua sha

499.00 649.00

Vi har en skøn forårsnyhed til dig - vores populære ekstra store body gua sha i rosakvarts.'

Vores XL body gua sha’er er specielt udviklet til brug mod cellulite og opstramning af lår, bagdel, underben, mave og overarme.
Den ligger godt i hånden, sådan at du let kan bruge den på selv besværlige områder som baglår og bagdel. Rosakvarts krystallen har en god tyngde, som gør at du ikke behøver at bruge særlig mange kræfter når du laver din gua sha. Lad i stedet krystallen gøre det hårde arbejde for dig.

Da krystallerne er helt naturlige (og ægte!) vil alle body gua sha redskaberne være forskellige og unikke.

NB vi har kun et lille parti og denne form i rosakvarts kommer ikke igen.

Se hvordan du laver en body gua sha massage her:

http://www.honestbeautytalks.org/cellulite-challenge/

Få støtte og bliv opdateret på i vores Facebookgruppen: https://www.facebook.com/groups/1682929858696484/?fref=ts

Quantity:
Add To Cart

Sådan bruger du XL body gua sha’en

  1. Bølger = Udglatning, opløsning og opstramning. Bruges til cellulite type 4. Vent evt. 4 uger med at bruge denne teknik for at undgå for mange blå mærker.

  2. Den glatte side = Bruges til klassisk gua sha skrabeteknik samt afsluttende lymfedrænage. Bruges til alle cellulite typer.

  3. Enden = Bruges til at ”grave” i bindevævet. Skrab med små bevægelser og fast tryk, der hvor det gør ondt og spænder. Bruges til cellulite type 2, 3 og 4

BodyGuaSha_skema (1).jpg

For at sikre du får success med din gua sha massage, anbefaler vi at du fremfor at sætte som mål at arbejde hele kroppen igennem på én gang, hvilket snildt tager en time!, så afsæt i stedet 10min om dagen på en kropsdel og få success med det. Ved at lave et ugeskema for dig selv hvor du deler din massage op i en eller flere kropsdele pr dag, så sikrer du dig at du i løbet af en uge, har fået hele kroppen godt masseret.

Fasciesystemet er et holistisk system der taler sammen. Dvs det er sjælendt nok kun at arbejde på lårene, hvis problemet stammer fra hoften.

Guide til figuren og pilene

  • De blå pile viser retningen op og ned, fra side til side eller skråt med den takkede side af SHAPE eller Glow eller den bølgede side af en af body gua sha’erne.

  • De lyserøde pile viser retningen på den afsluttende skrabe/lymfeteknik med enten sodalit xl body gua sha, hvid jade eller den glatte side af en af SHAPE gua sha’erne. Ved denne teknik er det vigtigt at tænke i lange gentagne strøg.

  • Retningen på maven er vigtig. Prøv at bruge GLOW gua sha’en i retningen der er vist på figuren.