Limited summer edition Rainbow flourite Gua Sha Beauty tool

IMG_9193.JPG
IMG_9157.JPG
IMG_9178.JPG
IMG_9155.JPG
IMG_9193.JPG
IMG_9157.JPG
IMG_9178.JPG
IMG_9155.JPG

Limited summer edition Rainbow flourite Gua Sha Beauty tool

250.00

Vi har lavet denne specielle limited edition sommer gua sha i den smukke og vilde krystal regnbue flurit. Regnbue flurit fylder sindet med sommer, sol og frihed, og har en blid kølende effekt på huden.

Det bølgede farvespil i nuancerne blå, grøn og lilla minder os om havets brusen og tager os mentalt med på strandferie i troperne.

Regnbue flurit bruges i krystalterapien til at køle en inflammeret hud, så brug den endelig sammen med din aftersun pleje efter en lang dag i solen.

Opbevar gerne gua sha’en i køleskabet, så den er iskold inden du laver din gua sha.

Regnbue flurit er en vild krystal med masser af naturlig struktur, som ikke kan tæmmes. Det betyder at små ubetydelige ridser er helt naturligt og at forvente og en del af denne krystals skønhed. Disse krystaller er desuden alle unikke i udseende som du kan se på billederne. De svinger i nuancerne grøn, lilla og blå.

NB vi har kun et lille parti af disse smukke gua sha’er.

NB vi sender senest 3 hverdage efter bestilling til nærmeste pakkeshop.. Vi bruger coolrunner med track and trace som tager 2-4 dage for levering. Du modtager sms og email, når vi har sendt, så du kan følge din pakke.

Quantity:
Add To Cart