CRYSTAL GLOW Self Care Box Obsidian - "I am protected"

SORT.jpg
SORT.jpg
sold out

CRYSTAL GLOW Self Care Box Obsidian - "I am protected"

749.00

CRYSTAL GLOW Self care boksen med Obsidian indeholder:

  • Obsidian Gua sha

  • Crystal Glow Roller med bjergkrystal, obsidian og hvid nefritjade.

  • Honest Beauty Talks Vol. 1 - vores nye 168 siders gua sha & self care e-bog

  • 3 Gua sha massage videoer

  • Adgang til vores kæmpe online Face Gym

Til en samlet værdi af 1577kr.

NB småridser og struktur i rullen er helt normalt og kan ikke undgås, når de er produceret af ægte krystaller. Det har absolut ingen betydning for rullens funktion.

Vi har specielt designet denne nye self care boks i forbindelse med årsskiftet. Temaet for næste års energi er KÆRLIGHED, LYST & NYDELSE. Vi har skabt CRYSTAL GLOW Self care boksen med obsodian, så du kan føle styrke til netop at udleve disse temaer og føle dig beskyttet til at være 100% dig.

Vi har valgt obsidian, da obsidian er en kraftfuld vulkanisk sten. Måske du kender den som dragon glass i Game of Thrones?;) Den er brugt i krystalterapien som beskyttelse mod forurening - energimæssigt, følelsesmæssigt og fysisk.

Obsidian bruges mod stress, spændinger og de fysiske stagneringer, der sker i huden som resultat af ophobede spændinger.

Beskyt dig selv mod energivampyrer, tankeforurening og begrænsende mindsets i 2018- samtidig med du giver huden nyt liv og glød med CRYSTAL GLOW boksen.

Gør 2018 til DIT år ♡

 

NB vi sender senest 3 hverdage efter bestilling til nærmeste pakkeshop. Vi bruger coolrunner med track and trace som tager 2-4 dage for levering. Du modtager sms og email, når vi har sendt, så du kan følge din pakke.

Add To Cart