2. sortering CRYSTAL GLOW Self Care Box Obsidian - "I am protected"

SORT.jpg
product_v1_x1 (8)_black.jpg
product_v1_x2_black.jpg
SORT.jpg
product_v1_x1 (8)_black.jpg
product_v1_x2_black.jpg

2. sortering CRYSTAL GLOW Self Care Box Obsidian - "I am protected"

550.00

CRYSTAL GLOW Self care boksen med Obsidian indeholder:

  • Obsidian Gua sha

  • Crystal Glow Roller med bjergkrystal, obsidian og hvid nefritjade.

  • Honest Beauty Talks Vol. 1 - vores nye 168 siders gua sha & self care e-bog

  • 3 Gua sha massage videoer

  • Adgang til vores kæmpe online Face Gym

2. sortering betyder at gua shaen og rullen vil have små overfladiske ridser samt at teksturenden på rullen vil være lidt mere asymmetrisk end normalt. Skønhedsfejlene er udelukkende kosmetiske og påvirker ikke effekten af produkterne.

Vi har specielt designet denne nye self care boks i forbindelse med årsskiftet. Temaet for næste års energi er KÆRLIGHED, LYST & NYDELSE. Vi har skabt CRYSTAL GLOW Self care boksen med obsodian, så du kan føle styrke til netop at udleve disse temaer og føle dig beskyttet til at være 100% dig.

Vi har valgt obsidian, da obsidian er en kraftfuld vulkanisk sten. Måske du kender den som dragon glass i Game of Thrones?;) Den er brugt i krystalterapien som beskyttelse mod forurening - energimæssigt, følelsesmæssigt og fysisk.

Obsidian bruges mod stress, spændinger og de fysiske stagneringer, der sker i huden som resultat af ophobede spændinger.

Beskyt dig selv mod energivampyrer, tankeforurening og begrænsende mindsets i 2018- samtidig med du giver huden nyt liv og glød med CRYSTAL GLOW boksen.

Gør 2018 til DIT år ♡

 

NB vi sender senest 3 hverdage efter bestilling til nærmeste pakkeshop. Vi bruger coolrunner med track and trace som tager 2-4 dage for levering. Du modtager sms og email, når vi har sendt, så du kan følge din pakke.

Quantity:
Add To Cart

GLOW ROLLEREN BESTÅR AF

Bjergkrystal, obsidian og hvid nepfrit jade. Metallet er stål coated med nikkel for at beskytte mod rust. (NB til dig der har nikkelallergi selvom metallet ikke kommer i kontakt med huden).


KRYSTAL OPRINDELSE

Bjergkrystal: Brasilien
Obsidian: Mexico
Hvid nepfritjade: Kina
 

PRODUCERET I

De enkelte dele er produceret i Kina. Rullen er sammensat samt sorteret og renset af os i København.

 

DESIGNET AF

Os i 2017. Vi har designet krystalsammensætningen af denne roller og vi sammensætter dem selv, så du er sikker på kvaliteten er helt i top, når du modtager den.

 

Inden du bruger din Crystal Glow Roller: Vask den i mild sæbe og koldt vand og tør godt af.

Efter brug:
Tør krystallerne af med fugtig klud med mild sæbe og skyl grundigt. Sørg for at tørre rolleren godt.
Det er vigtigt at du renser krystalenderne for bakterier særligt jadeenden med tekstur.

Din Crystal Glow Roller er unik:
Alle face rollers er unikke i udseende, da de er håndlavet af ægte naturlig krystal og skal derfor behandles skånsomt.

Passer du godt på den har du din face roller hele livet, og du kan endda give den, og den gode vane videre til næste generation. Det er bæredygtig skønhed for os.

Glow rolleren kan knirke en smule da krystallen ruller direkte på metallet. Det har vi valgt bevidst for at undgå plastik i produktionen. Du kan med fordel give rullen en dråbe olie for at mindske knirken.

Hvis du synes jadeenden med tekstur er hård at bruge på huden, så kan det være fordi den sidder for stramt på rullen (eller at du trykker for hårdt;). Tag da jadestenen ud af rullen og hiv blidt i hver side af metalbøjlen for at udvide den. Sæt jadestenen i igen og den vil nu rulle lettere. 

 

GUA SHA KRYSTAL OPRINDELSE

Obsidian: Mexico
 

PRODUCERET I

Kina. Renset, sorteret og pakket af os i København.

 

DESIGNET AF

Os i 2016. Vi ønskede en gua sha form til ansigtet, der var let at bruge og som var lavet af højkvalitets krystaller tilpasset de forskellige hudtypers behov. Det fandtes ikke, derfor skabte vi det.