Røgkvarts Pro Glow roller

IMG_4394.JPG
IMG_4398.JPG
IMG_4394.JPG
IMG_4398.JPG
sale

Røgkvarts Pro Glow roller

499.00 599.00

Vores nye professionelle Glow roller i røgkvarts med teksturende i ren røgkvarts fra Brasilien og nikkelfrit ekstrastærkt metal. Denne nye roller er perfekt til daglig brug i klinikken eller til dig, der er kommet ind i en god vane med at bruge dine tool og gør det dagligt. Teksturenden af røgkvarts kan tåle en mere hårdhændet rengøring, og er derfor et mere hygiejnisk valg i klinikker, hvor rullen bruges af mange forskellige kunder i løbet af dagen.

Quantity:
Add To Cart

Teksturenden bruges de steder hvor du vil stimulere blodgennemstrømningen og derigennem kollagenproduktionen. Brug teksturenden der hvor huden trænger til lidt ekstra glød og liv. Fx. Over panderynken, krageteerne, hals og hage samt over pigmentpletter og røde acnear.

Den glatte røgkvartsende bruges til ømme ansigtmuskler, lymfedrænage og til at køle huden ned efter du har brugt teksturenden.

Røgkvarts er groundende, afstressende og udrensende krystal både på et fysisk og følelsesmæssigt plan. Vi bruger røgkvarts til en hud med ophobninger, stressbumser og urenheder.

Røgkvarts har en affinitet med rodchakraet, jordelementet og minder os om at der altid er lys at finde i mørket.

PRO GLOW SERIEN

Vores professionelle Pro Glow serie til holistiske hudterapeuter og kosmetologer består af 4 Glow rollere, Rosakvarts ansigtsmassage bolde samt Rosakvarts No Mess No Stress maske. som eksklusivt forhandles af os og udvalgte Holistiske klinikker/spa’er.