Rosakvarts Pro Glow roller

IMG_4391.jpg
IMG_4379.JPG
IMG_4392.JPG
IMG_4391.jpg
IMG_4379.JPG
IMG_4392.JPG
sale

Rosakvarts Pro Glow roller

499.00 599.00

Vores nye professionelle Glow roller i rosakvarts med teksturende i ren rosakvarts fra Brasilien og nikkelfrit ekstrastærkt metal. Denne nye roller er perfekt til daglig brug i klinikken eller til dig, der er kommet ind i en god vane med at bruge dine tool og gør det dagligt. Teksturenden af rosakvarts kan tåle en mere hårdhændet rengøring, og er derfor et mere hygiejnisk valg i klinikker, hvor rullen bruges af mange forskellige kunder i løbet af dagen.

Quantity:
Add To Cart

Teksturenden bruges de steder hvor du vil stimulere blodgennemstrømningen og derigennem kollagenproduktionen. Brug teksturenden der hvor huden trænger til lidt ekstra glød og liv. Fx. Over panderynken, krageteerne, hals og hage.

Rosakvarts bruges til ømme ansigtmuskler, og til at køle huden ned efter du har brugt teksturenden.

Rosakvarts er kærlighedsstenen over dem alle, den står for kærlighed, ro og harmoni. Afskærmer mod stråling og dårlige vibrationer. Den er en af de mest anvendte sten sammen med bjergkrystal, da den også virker sammen med alle andre sten. 

Rosakvarts er til dig, der har brug for at være lidt ekstra god ved dig selv. Til dig der har brug for igen at føle dig tryg i din egen hud og krop. Rosakvarts hjælper dig til at finde kærligheden til dig selv. Giver dig et roligt og harmonisk sind.

Pro Glow serien

Vores professionelle Pro Glow serie til holistiske hudterapeuter og kosmetologer består af 4 Glow rollere, Rosakvarts ansigtsmassage bolde samt Rosakvarts No Mess No Stress maske. som eksklusivt forhandles af os og udvalgte Holistiske klinikker/spa’er.