Sodalit gua sha beauty tool + ebog

product_v1_x2 (1)_black.jpg
sodalit shop.jpg
sodalit shop4.jpg
sodalit shop2.jpg
sodalit shop3.jpg
sodalitbanner.jpg
product_v1_x2 (1)_black.jpg
sodalit shop.jpg
sodalit shop4.jpg
sodalit shop2.jpg
sodalit shop3.jpg
sodalitbanner.jpg

Sodalit gua sha beauty tool + ebog

399.00

Sodalit Gua Sha redskab

Vores sodalit gua sha redskab passer særlig godt den fedtede hudtype og kombinerede hudtype med tendens til bumser og tilstoppede porer. Samt til huden der har brug for ekstra flow i lymfesystemet, fx. ved hævede øjne eller væskeophobning i huden.

Når du køber vores sodalit gua sha redskab får du også:

  • 2 Gua Sha Videoer

  • Vores ebog Honest Beauty Talks Vol 1

  • Adgang til vores store online FaceGym (værdi 499)

 

PRIS: 399KR

 

NB vi sender senest 3 hverdage efter bestilling til nærmeste pakkeshop. Vi bruger coolrunner med track and trace som tager 2-4 dage for levering. Du modtager sms og email, når vi har sendt, så du kan følge din pakke.

NB: 14 dages fortrydelsesret på ubrugt produkt, dog refunderes værdien af ebogen (179kr) ikke.

Quantity:
Add To Cart

Sodalit krystallen

Sodalit - Er en kraftfuld krystal med sin dybe blå farve. Er en sten der står for kommunikation og er en rigtig igangsætter. Den skaber ro, orden, mod og overblik. Giver afbalancering af det maskuline og feminine.

Hudtype

Vores sodalit gua sha redskab passer særlig godt den fedtede hudtype med tendens til bumser og tilstoppede porer. Samt til huden der har brug for ekstra flow i lymfesystemet, fx. ved hævede øjne eller væskeophobning i huden.

Personlighed

Sodalit er til dig der har brug for at lære at sætte grænser og sige fra. Slippe gammelt frygt, der ikke nærer dig længere. Til dig der har brug for tillid til dig selv og til verden. Til dig der har svært ved at udtrykke dine følelser og tanker, og gerne vil blive kniv skarp i din kommunikation.

Beauty mindset

Sodalit hjælper dig bedre end nogen anden sten til at slippe frygt, skam og give mod til at møde det nye. Til at konfrontere følelser sætte og overskride grænser, og sige til og fra. Sodalittens energi hjælper dig til at stille skarpt på det væsentlige uden at lade dig forstyrre af følelser og impulser. Den hjælper dig til at træffe de rigtige valg så hurtigt som muligt. Giver dig tillid til egne ressourcer og evner, og giver dig lige det sidste skub til at føre dine visioner ud i livet.

 

KRYSTAL OPRINDELSE

Bjergkrystal: Brasilien
 

PRODUCERET I

Kina. Renset, sorteret og pakket af os i København.

 

DESIGNET AF

Os i 2016. Vi ønskede en gua sha form til ansigtet, der var let at bruge og som var lavet af højkvalitets krystaller tilpasset de forskellige hudtypers behov. Det fandtes ikke, derfor skabte vi det.


5 minutters gua sha facial alle har tid til at lave