XL Body Gua sha Regnbueflurit

IMG_5421.JPG
IMG_5416.JPG
IMG_5421.JPG
IMG_5416.JPG

XL Body Gua sha Regnbueflurit

649.00

Denne store body gua sha er specielt udviklet til brug mod appelsinhud og til opstramning af lår, bagdel og overarme.
Denne krystal er tykkere end vores blå sodalit, og ligger godt og tungt i hånden, så du ikke behøver trykke hårdt når du laver din gua sha. Lad i stedet gua sha’en gøre det hårde arbejde for dig.

Vi har valgt regnbueflurit til denne body gua sha, da den i krystalterapien bruges til at stimulere hudfornyelsen. De beroliger farver virker afstressende på nervesystemet, og som vi alle godt ved, så slipper kroppen hverken fedt eller spændinger hvis den er stresset.

Brug denne krystal til den klassiske gua sha skrabeteknik hvis du har cellulite type 1. Eller som afsluttende lymfedrænage hvis du har cellulite type 2-4.

Se hvordan du laver en body gua sha massage her:

http://www.honestbeautytalks.org/cellulite-challenge/

Få støtte og bliv opdateret på i vores Facebookgruppen: https://www.facebook.com/groups/1682929858696484/?fref=ts

Care for yourself

♡ 

Tanja & Maja

 

NB vi sender senest 3 hverdage efter bestilling til nærmeste pakkeshop.. Vi bruger coolrunner med track and trace som tager 2-4 dage for levering. Du modtager sms og email, når vi har sendt, så du kan følge din pakke.


Quantity:
Add To Cart

Overfladiske ridser på denne krystal er helt normalt og kan ikke undgås, slet ikke i denne kæmpe størrelse, så vi inviterer dig til at se dem som krystallens unikke charme fremfor en uperfekthed. Noget vi alle sikkert kan inspireres af, når vi møder vores eget spejlbillede, ik? :)