Xl Body Gua sha Rhodonit

IMG_5423.JPG
IMG_5424.JPG
IMG_5423.JPG
IMG_5424.JPG
sale

Xl Body Gua sha Rhodonit

450.00 649.00

Denne store body gua sha er specielt udviklet til brug mod cellulite og til opstramning af lår, bagdel og overarme.
Denne krystal er dobbelt så tyk som vores blå sodalit body gua sha, og ligger godt og tungt i hånden, så du ikke behøver trykke hårdt når du laver din gua sha. Lad i stedet gua sha’en gøre det hårde arbejde for dig.

Da krystallen er dobbelt så tyk som normalt giver det en blidere gua sha behandling og derfor perfekt til dig der let får blå mærker eller er bange for at få karsprængninger.

Vi har valgt rhodonit til denne gua sha form, da det er en ægte selvkærlighedkrystal, der hjælper os med at integrere og elske både vores maskuline og feminine side. Har du tendens til at køre for hårdt på, knokle derudaf og være på hele tiden, så er denne krystal til dig!

Brug denne krystal til den klassiske gua sha skrabeteknik hvis du har cellulite type 1. Eller som afsluttende lymfedrænage hvis du har cellulite type 2-4.

Se hvordan du laver en body gua sha massage her:

http://www.honestbeautytalks.org/cellulite-challenge/

Få støtte og bliv opdateret på i vores Facebookgruppen: https://www.facebook.com/groups/1682929858696484/?fref=ts

Care for yourself

♡ 

Tanja & Maja

 

NB vi sender senest 3 hverdage efter bestilling til nærmeste pakkeshop.. Vi bruger coolrunner med track and trace som tager 2-4 dage for levering. Du modtager sms og email, når vi har sendt, så du kan følge din pakke.


Quantity:
Add To Cart